گروه اجتماعی: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با شروع فصل بازگشایی مدارس باید نسبت به تغذیه دانشآموزان اقدام و براساس لیست تغذیهای ارائه شده به مدارس عمل شود.
به گزارش میزان، ایرج حریرچی گفت: 60درصد دانشآموزان روزانه شیر مصرف نمیکنند و 68 درصد آنها از مصرف سبزیجات و 40 درصد از مصرف میوه خودداری میکنند، بنابراین بهطور کلی 40درصد دانشآموزان از شیر، 32 درصد آنها از سبزیجات و 60 درصد دانشآموزان از میوه استفاده میکنند. وی درباره تفاهمنامه میان آموزشوپرورش و وزارت بهداشت برای ایجاد پایگاه تغذیه سالم در مدارس عنوان کرد: اهداف و تعاریف لازم در راستای ایجاد پایگاه تغذیه سالم در مدارس ارائه شده و با معرفی فهرست عرضه مواد غذایی مجاز در مدارس نسبت به این امر اقدام شده است، بنابراین عرضه انواع چیپس و غلات حجیم شده با هر نام تجاری، سیبزمینی و ذرت، انواع یخمک و نوشابهها و دوغهای گازدار، ماءالشعیر، آدامسهای حاوی مواد قندی، سوسیس و کالباس، همبرگرهای باز و کمتر از 70 درصد گوشت، انواع سالادهای الویه، انواع لواشک، آلو، آلوچه بدون بستهبندی، فلافل، سمبوسه، اشترودل، پیراشکی، دونات، پاستیل، خیارشور و انواع سس ممنوع است و در قبال آن مصرف خشکبار، میوههای خشک، انواع آجیل و مغز، ذرت بو داده بستهّبندی شده، خرما، شیر و فرآوردههای آن، بستنی، دوغ بدون گاز، آبمیوه بستهبندی شده، انواع میوهها، بیسکویتهای بدون کرم، کیک و کلوچه از نوع سبوسدار، انواع لقمههای سالم مانند نان و پنیر و گردو، تخممرغ، غذاهای پخته شده، انواع آش و سوپ، حلیم، فرنی، سمنو، شیربرنج به شکل پخت روز و در شرایط بهداشتی در ظروف گیاهی مجاز است.