printlogo


کد خبر: 182555تاریخ: 1396/7/16 00:00
مدیر «پویش بین‌المللی نابودی سلاح‌های هسته‌ای» درباره خطر ترامپ برای جهان هشدار داد
سوروس و اسرائیل برندگان حقیقی جایزه صلح نوبل

برنده جایزه صلح نوبل 2017 رئیس‌جمهور آمریکا را خطری برای جهانیان دانست. بئاترس فین، مدیر اجرایی «پویش بین‌المللی نابودی سلاح‌های هسته‌ای» موسوم به «آیکن» که به عنوان نماینده بیش از 400 گروه به عنوان برنده امسال جایزه صلح نوبل اعلام شده است، در یک نشست خبری در ژنو درباره اقدامات دونالد ترامپ و نظارت او بر زرادخانه تسلیحات هسته‌ای ایالات متحده هشدار داد و گفت: «انتخاب دونالد ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا خطر تسلیحات هسته‌ای را بیش از پیش مورد توجه قرار می‌دهد و به نظر می‌رسد وی نظرات کارشناسی درباره کاربرد این تسلیحات را نادیده می‌گیرد. انتخاب آقای ترامپ به عنوان رئیس‌جمهور آمریکا موجب شده تا بسیاری از مردم به خاطر این واقعیت که تنها شخص او اختیار استفاده از تسلیحات هسته‌ای را در دست دارد، احساس ناامنی داشته باشند، چون فکر می‌کنند زرادخانه هسته‌ای زیر دستان درستی قرار نگرفته است.» اما در این مراسم وقتی خبرنگاران از خانم فین درباره پیامی که 2 روز پیش از آن توئیت کرده و در آن ترامپ را فردی «احمق» خوانده بود، سوال کردند، گفت شوخی کرده و از حرف خود پشیمان است. هیات صلح نوبل در اسلو در بیانیه اهدای جایزه صلح اعلام کرد گروه آیکن به پاس فعالیت‌هایش در راستای برانگیختن توجه‌ها نسبت به پیامدهای انسانی مصیبت‌بار هرگونه استفاده از تسلیحات هسته‌ای و نیز تلاش برای دستیابی به ممنوعیت این سلاح‌ها با تنظیم یک پیمان، به این جایزه دست یافته است.  هیات نروژی مدعی است گروه آیکن در شکل‌گیری «پیمان ممنوعیت تسلیحات هسته‌ای ۲۰۱۷» که از جانب ۱۲۲ کشور پذیرفته شده نقش داشته است. اما این گروه طی یک دهه فعالیت بین‌المللی تاکنون هیچ‌گاه به زرادخانه هسته‌ای خطرناک اسرائیل نپرداخته است. جایزه صلح، تنها جایزه نوبلی است که طبق وصیت آلفرد نوبل، مخترع یهودی دینامیت و موشک‌های دوربرد و بنیانگذار این جوایز در خارج از سوئد اهدا می‌شود. هیات نروژی صلح نوبل مرکب از نمایندگانی از پارلمان این کشور در دهه‌های اخیر کاملا تحت تاثیر بانکداران صهیونیست از جمله خانواده روتشیلد و جرج سوروس، این جایزه را تبدیل به ابزاری سیاسی علیه صلح و برای ایجاد بی‌ثباتی در کشورهای مستقل و مخالف آمریکا کرده‌اند.
حال به نظر می‌رسد مطرح کردن گروه در اصل استرالیایی آیکن که توسط بنیادها و گروه‌های تحت پوشش سوروس و دموکرات‌های آمریکا حمایت مالی، رسانه‌ای و سیاسی می‌شود، هم به منزله رقابت سیاسی دموکرات‌ها با ترامپ در عرصه‌ جهانی باشد و هم نشان‌دهنده ترس حقیقی سران صهیونیسم از قدرت هسته‌ای روزافزون شرق. به همین دلیل می‌توان پیش‌بینی کرد «پویش بین‌المللی نابودی سلاح‌های هسته‌ای» پس از مطرح شدن به وسیله نوبلی‌ها در هفته‌ها و ماه‌های آتی بیش از پیش بر موضوعات هسته‌ای کشورهای آسیایی و اوراسیایی مثل روسیه، ایران، چین و کره‌شمالی متمرکز شده و مانند گذشته به سادگی چشم بر 200 کلاهک هسته‌ای اسرائیل و فعالیت‌های هسته‌ای نگران‌کننده مشترک رژیم صهیونیستی با هند و آمریکا ببندد.
نوبلی‌های نروژ به عنوان عضوی از ناتو در میانه جنگ لفظی و تهدیدهای هسته‌ای متقابل کیم جونگ اون،‌ رهبر کره‌شمالی و دونالد ترامپ، اعتراف می‌کنند سال‌هاست احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای در جهان تا این اندازه بزرگ نبوده است. در نهایت آنها دلیل اصلی اهدای صلح نوبل به آیکن را لو می‌دهند که چیزی نیست جز «این خطر احتمالی که کشورهای بیشتری نیز همچون کره‌شمالی برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای
تلاش کنند!»
 


Page Generated in 0/0063 sec