گروه اجتماعی: مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تا پایان برنامه ششم 25 هزار هنرآموز و 31 هزار استادکار نیاز داریم، گفت: تا پایان این برنامه باید سهم هنرجویان فنی و حرفهای و کاردانش به بیش از 50درصد برسد. سیدمحسن حسینیمقدم، مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزشوپرورش در برنامه پرسشگر با اشاره به فعالیتهای این اداره کل در زمینه توسعه آموزشهای فنی و حرفهای، اظهار داشت: در حال حاضر 7 هزار هنرستان کاردانش و فنی و حرفهای در کشور وجود دارد.
وی ادامه داد: استادکاران دارای مدرک کاردانی هستند و هنرآموزان مدرک لیسانس و بالاتر دارند و در هر رشته در هنرستان، پستی به نام سرپرست بخش داریم؛ ضمن اینکه در هرکلاس، هنرآموز، سرپرست بخش و استادکار وجود دارد که در مجموع یک کلاس را تشکیل میدهند.
مدیرکل دفتر آموزشهای فنی و حرفهای وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه باید کلاسهای فنی و حرفهای و کاردانش با 15دانشآموز تشکیل شود، گفت: از گذشته تربیت نیروی انسانی بر عهده دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی بوده است و آموزشکدههای فنی و حرفهای نیز قبلا به چنین فعالیتی مبادرت میورزیدند که این روند از سال 90 متوقف شده و تربیت نیروی استادکار بر عهده دانشگاه شهید رجایی قرار گرفته است.
حسینیمقدم افزود: در حال حاضر 59 هزار استادکار، هنرآموز و سرپرست بخش در استانها داریم و براساس برنامه ششم توسعه کشور، باید میزان ورودی دانشآموزان به هنرستانها به بیش از 50 درصد برسد.