گروه اجتماعی: مدیر کل امور غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو بر جدیت این سازمان در زمینه سلامت برنجهای مصرفی به عنوان قوت غالب مردم، تاکید کرد و از تعلیق پروانه واردات برنج تایلندی به منظور بررسی کمی و کیفی این محصول خبر داد. به گزارش ایسنا، دکتر بهروز جنت در آستانه روز جهانی غذا گفت: برنامه ارتقای ایمنی و سلامت برنج با طرح شناسنامهدار کردن برنجهای وارداتی و تولید داخل و تدوین دستورالعمل اجرایی نحوه برخورد و فراخوان محصول برنج نامنطبق از سطح عرضه، به پیشرفتهای خوبی رسید. ضمن آنکه در راستای تضمین کیفیت و سلامت بیشتر برنج وارداتی، در آزمونهای کنترل کیفیت، میزان حد مجاز فلزات سنگین ۲۰ درصد کاهش یافته و حد مجاز سرب و آرسنیک به حداکثر ۱۲۰ppb و حد مجاز کادمیوم به حداکثر ۴۸ppb تقلیل یافت و این حدود مجاز مبنای صدور مجوز ورود برنج به کشور شد. جدیت سازمان غذا و دارو درباره برنج به عنوان قوت غالب مردم کشورمان تا آنجا پیش رفت که حتی در روزهای اخیر به منظور بررسی کمی و کیفی برنج تایلندی پروانههای وارداتی این نوع برنج را تا اطلاع ثانوی به تعلیق درآوردیم. جنت درباره خمیر مرغ نیز گفت: با پیگیریهای موارد عدم انطباق موجود و اطمینانسنجی از گوشتهای جداسازی شده با روش مکانیکی یا همان خمیر مرغ در فرآوردههای گوشتی، برنامه ارتقای ایمنی و سلامت فرآوردههای پروتئینی رقم خورد تا خیال مصرفکنندگان تا حد زیادی از سلامت فرآوردههای گوشتی راحت شود.