printlogo


کد خبر: 183893تاریخ: 1396/8/11 00:00
کشور نیازی به واردات گندم ندارد!
موضع‌گیری مافیای واردات در برابر خودکفایی گندم

مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی معتقدند گندم تولید داخل از کیفیت مطلوبی برخوردار است اما در مقابل رئیس اتحادیه نان‌های حجیم، واردات جزئی گندم و اختلاط با تولید داخل را امری ضروری می‌داند.  به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اظهارات اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده نانوایان از نمک، ادعای وزارت جهاد کشاورزی را زیر سوال برد. وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده از نمک برای افزایش کیفیت نان، می‌گوید: هزاران سال است که مردم ایران گندم تولید می‌کنند و بهترین نان را مصرف کرده و از نمک هم دوری می‌کنند. علیقلی ایمانی، رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران با بیان اینکه بی‌کیفیتی گندم داخل صحت ندارد، اظهار کرد: با توجه به خودکفایی گندم و بی‌نیازی از واردات، صنف خبازان و کارخانه‌های آردسازی جهت افزایش کیفیت نان خواستار واردات هستند، در حالی که نیازی به واردات نداریم. ایمانی با بیان اینکه وارداتچی‌ها زمزمه بی‌کیفیتی گندم داخل  را  به گوش می‌رسانند، گفت: اکثر نانوایان، نان باکیفیتی تولید می‌کنند و علت بی‌کیفیتی نان در نانوایی‌های سطح شهر باید مورد بررسی قرار گیرد، چرا که در کیفیت گندم مشکلی وجود ندارد. وی ادامه داد: تنها وارداتچی‌ها با اظهارات غیرکارشناسانه مبنی بر واردات گندم برای تولید نان‌های حجیم و صنعت ماکارونی قصد دارند خودکفایی را زیر سوال ببرند و پول را وارد جیب کشاورزان خارجی کنند. محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نان‌های حجیم و نیمه حجیم صنعتی نیز گفت: اکنون کیفیت گندم داخلی جوابگوی نیاز کشور نیست، چرا که نظارت کافی بر گندم تولید کشور صورت نمی‌گیرد. وی افزود: تنها راه نجات افزایش کیفیت نان واردات و اختلاط آن با گندم داخل است. کرمی با بیان اینکه کیفیت گندم تولیدی برای نان مناسب نیست، تصریح کرد: بر این اساس نانوایان سنتی جهت افزایش کیفیت بیش از حد مجاز که وزارت بهداشت اعلام می‌کند اقدام به استفاده از نمک در خمیر می‌کنند.


 


Page Generated in 0/0061 sec