مسؤولان وزارت جهاد کشاورزی معتقدند گندم تولید داخل از کیفیت مطلوبی برخوردار است اما در مقابل رئیس اتحادیه نانهای حجیم، واردات جزئی گندم و اختلاط با تولید داخل را امری ضروری میداند. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، اظهارات اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده نانوایان از نمک، ادعای وزارت جهاد کشاورزی را زیر سوال برد. وزیر جهاد کشاورزی در واکنش به اظهارات اخیر وزیر بهداشت مبنی بر کیفیت نامطلوب گندم و استفاده از نمک برای افزایش کیفیت نان، میگوید: هزاران سال است که مردم ایران گندم تولید میکنند و بهترین نان را مصرف کرده و از نمک هم دوری میکنند. علیقلی ایمانی، رئیس بنیاد توانمندسازی گندمکاران با بیان اینکه بیکیفیتی گندم داخل صحت ندارد، اظهار کرد: با توجه به خودکفایی گندم و بینیازی از واردات، صنف خبازان و کارخانههای آردسازی جهت افزایش کیفیت نان خواستار واردات هستند، در حالی که نیازی به واردات نداریم. ایمانی با بیان اینکه وارداتچیها زمزمه بیکیفیتی گندم داخل را به گوش میرسانند، گفت: اکثر نانوایان، نان باکیفیتی تولید میکنند و علت بیکیفیتی نان در نانواییهای سطح شهر باید مورد بررسی قرار گیرد، چرا که در کیفیت گندم مشکلی وجود ندارد. وی ادامه داد: تنها وارداتچیها با اظهارات غیرکارشناسانه مبنی بر واردات گندم برای تولید نانهای حجیم و صنعت ماکارونی قصد دارند خودکفایی را زیر سوال ببرند و پول را وارد جیب کشاورزان خارجی کنند. محمدجواد کرمی، رئیس اتحادیه نانهای حجیم و نیمه حجیم صنعتی نیز گفت: اکنون کیفیت گندم داخلی جوابگوی نیاز کشور نیست، چرا که نظارت کافی بر گندم تولید کشور صورت نمیگیرد. وی افزود: تنها راه نجات افزایش کیفیت نان واردات و اختلاط آن با گندم داخل است. کرمی با بیان اینکه کیفیت گندم تولیدی برای نان مناسب نیست، تصریح کرد: بر این اساس نانوایان سنتی جهت افزایش کیفیت بیش از حد مجاز که وزارت بهداشت اعلام میکند اقدام به استفاده از نمک در خمیر میکنند.