گروه اجتماعی: رئیس اتحادیه نانوایان ضمن رد ادعای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر 3 برابر بودن میزان جوهر قند در نان، تصریح کرد: گندم دامی وارداتی را با گندم انسانی تولید داخلی مخلوط میکنند تا میزان گلوتن آن را افزایش دهند. به گزارش ایسنا، قاسم زراعتکار روز گذشته در نشستی خبری با انتقاد از دستورالعمل محمدرضا نعمتزاده، وزیر وقت صنعت، معدن و تجارت در تاریخ یازدهم مردادماه سال گذشته مبنی بر اضافه شدن ۱۳ هزار نانوایی در کل کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه بر اساس آمار حدود ۱۵ تا ۲۰ هزار نانوایی اضافه در کشور وجود داشت، این دستورالعمل غلط بود و ما اعتقاد داشتیم تعداد بسیاری از این نانواییها که یارانهبگیر و اضافی بودند میتوانستند به محلهای مورد نیاز منتقل شوند. وی ادامه داد: جدیدا محمد شریعتمداری، وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخشنامه جدیدی اضافه شدن نانواییها را در دستور کار قرار داده و ما نسبت به این مساله انتقاد داریم، چرا که سالیان سال است از وضعیت فعلی به دلیل مشکلات آن انتقاد میکنیم اما کماکان این مساله ادامه دارد. رئیس اتحادیه نانوایان با بیان اینکه هنوز نمیدانیم متولی نان در کشور کدام نهاد است، گفت: ما هنوز نمیدانیم متولی نان وزارت جهاد کشاورزی است یا وزارت صنعت، معدن و تجارت. تا سال ۱۳۶۱ تمام امور مربوط به آرد و نان دست بخش خصوصی بود و مشکلی وجود نداشت. زراعتکار همچنین با اشاره به اینکه ۳۵ درصد گندم در کشور درجه یک، ۳۵ درصد درجه 2 و ۳۰ درصد درجه 3 است، خاطرنشان کرد: متاسفانه گندم دامی به کشور وارد میشود اما مجددا با گندم داخلی مخلوط میشود تا میزان گلوتن آن را افزایش دهند.