رئیس اتاق اصناف ایران با بیان اینکه با افزایش مشروط قیمت نان موافقت شده است، از سرکشی به ٢٥٠٠ حساب شخصی واحدهای صنفی گلهمند شد و گفت: حتی یک ریال از بسته حمایتی اصناف پرداخت نشد. به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، علی فاضلی، رئیس اتاق اصناف ایران در دهمین اجلاسیه دوره ششم نمایندگان این اتاق اظهار کرد: اصناف از کیک نفت در توسعه خود استفاده نکرده و هیچ بهرهای از سفره نفت نبردهاند، بنابراین خودکفا در اقتصاد کشور هستند و توانستهاند بدون منت و بار مالی، اشتغالزایی بالایی داشته باشند. وی با توجه به اینکه طی این سالها هیچ بسته حمایتی به اتاق اصناف برای تسهیل امور بنگاههای کوچک ارائه نشده، گفت: هیچ بسته حمایتی در طول سنوات گذشته برای اصناف دیده نشده و فقط سال گذشته بسته 10 هزار میلیارد تومانی در قالب بسته دیده شده و تا به حال، هنوز ابلاغ نشده است، البته رئیسکل بانک مرکزی نیز وعده مساعد داد ولی تا این لحظه ابلاغ نشده است. به گفته فاضلی، اگر به دنبال ایجاد اشتغال هستیم باید به اصناف توجه شود؛ البته بسته حمایتی برای کوچ بنگاههای آلاینده اختصاص داده نشده و به همین دلیل اجازه کوچ بنگاههای آلاینده را دیگر نمیدهیم. رئیس اتاق اصناف ایران افزود: بنگاههای تولیدی بین ١٩ تا ٢٠ درصد اصناف را اکنون تشکیل میدهند، در حالی که پیش از این سهم تولیدیها حدود ٤٠ درصد بود. فاضلی درباره مشکلات مالیاتی بخش اصناف تصریح کرد: برخی مسؤولان تصمیمات یکشبه میگیرند و ما را با همین تصمیمات مشغول میکنند؛ این در حالی است که سازمان امور مالیاتی به ٢٥٠٠ حساب اصناف به صورت نمونه سرکشی کرده است که ما بشدت با آن مخالفیم. این مقام مسؤول، قانون نظام صنفی را یکی از مطالبات اصلی اصناف کشور دانست و اذعان کرد: در برنامه ششم توسعه، بخش خصوصی و اصناف بسیار کمرنگ دیده شده است، این در حالی است که با این برنامه به اهداف اقتصاد مقاومتی نمیرسیم، چرا که مردم شریک نشدهاند؛ البته دولت هم باز میخواهد همه اقتصاد را دولتی کند.
موافقت دولت با افزایش مشروط قیمت نان رئیس اتاق اصناف ایران همچنین در جمع خبرنگاران از موافقت ستاد تنظیم بازار با افزایش ۱۵ درصدی قیمت نان خبر داد و گفت: پیشنهاد نانوایان افزایش ۳۰ درصدی بود که بر این اساس، با افزایش نرخ به میزان ۱۵ درصد موافقت شده است. رئیس اتاق اصناف ایران افزود: به عنوان رئیس اتاق اصناف ایران شخصا با افزایش قیمت نان به صورت صد درصدی مخالف هستم و معتقدم نان باید تکنرخی باشد.