شکست در الکلاسیکو برای لوس بلانکوس به منزله فاصله 14 امتیازی با بارسلونا (بهرغم یک بازی کمتر) خواهد بود، پس زیدان هم میداند که برای زنده نگه داشتن شانسهای تیمش، چارهای جز پیروزی نخواهد داشت. در ادامه، دغدغههای احتمالی سرمربی موفق رئالمادرید را پیش از الکلاسیکو بررسی خواهیم کرد. اولین الکلاسیکوی فصل باید با کسب 3 امتیاز برای رئالمادرید همراه باشد و حتی تساوی، فاصله 11 امتیازی بین دو تیم (بهرغم یک بازی کمتر کهکشانیها) را در صدر جدول حفظ خواهد کرد و بعد از تعطیلات زمستانی، زمان تمرکز روی کوپادلری خواهد بود. تیم زیدان در فصل جاری بویژه در برنابئو و مقابل هواداران در بهترین شرایط خود قرار نداشته و اگرچه در فصل پاییز آنها تلاش زیادی برای تبدیل کردن مالکیت خود بر بازی به زدن گل کردند اما در نهایت امتیازات مهمی برابر والنسیا، لوانته و بتیس از دست رفت اما اگر رئالمادرید روی فرم باشد، بویژه در بازیهای بزرگ، قادر به شکست دادن هر حریفی است و برتری 1-5 در ماه آگوست در سوپرکاپ برابر بارسا موید این موضوع است و آنها برای حفظ شانس قهرمانی در لالیگا، به نمایشی مشابه در دیدار شنبه ظهر نیاز دارند.
آینده مبهم رونالدو
بعد از آنکه رونالدو بعد از دیدار فینال جام باشگاههای جهان درباره آینده خود مبهم صحبت کرد، قابل درک است که تمرکزها در الکلاسیکو روی این ستاره پرتغالی باشد. بعد از فتح 5 جام با رئال در سال 2017 و اضافه کردن یک توپ طلای دیگر به کلکسیون، رونالدو احساس میکند شرایطی مشابه مسی در بارسا و نیمار در PSG که حقوقی بالاتر از او دریافت میکنند، ندارد اما فلورنتینو پرس، رئیس باشگاه نظر متفاوتی دارد و معتقد است 3 سال و نیم از قرارداد بزرگی که او 12 ماه قبل با CR7 امضا کرده باقی مانده و با توجه به اینکه او در ژانویه آتی 33 ساله میشود، رونالدو خواهان زیادی ندارد. هر دو دیدگاه قابل درک است و اگرچه زیدان توانایی قابل درکی در آرام کردن آتشی که سرمربیان زیادی طی سالهای اخیر در برنابئو در آن سوختهاند، دارد اما به هر حال سرمربی فرانسوی این وسط گیر کرده است. پس اگر رونالدو شخصا تیم را در پیروزی در الکلاسیکو در روز شنبه هدایت کند، موقعیت او در باشگاه قویتر خواهد بود؛ در غیر این صورت، ممکن است تغییرات شگفتانگیزی در سال 2018 در اطراف باشگاه شکل گیرد.
بازسازی دوباره BBC
از زمان شکست در الکلاسیکو در آوریل قبل، هنوز 3 بازیکن مثلث خط حمله رئال کنار هم بازی نکردهاند و وجود محرومیتها و آسیبدیدگیها باعث شده زیدان آرایش تیم را تغییر داده و از پلیمیکری به نام ایسکو در خط میانی 4 نفره استفاده کند اما بازگشت گرت بیل به اوج و نمایش خیرهکننده او در جام باشگاههای جهان در دیدارهایی که از روی نیمکت راهی میدان شد، باعث شده زیدان در موقعیت تصمیمسازی قرار بگیرد. با فرم اسفناکی که بنزما در ابوظبی نشان داد، شاید خروج او از ترکیب نیز یک راهحل باشد اما بهرغم علاقه زیدان به مهاجم هموطن خود، شاید این تصمیم چه از لحاظ فنی و سیاسی دشوار اما صحیح باشد.
مشکلی به نام لیونل مسی
بارسا در 3 بازی از 4 دیدار آخر لالیگایی خود در برنابئو همانند آخرین بازی با درخشش و گل دقایق پایانی لیونل مسی پیروز بوده است. هفته گذشته ژابی آلونسو فاش کرد چگونه بازیکنان رئالمادرید در دوران حضور مورینیو، مقابله با لیونل مسی را آموختند و کاسمیرو نیز تا به حال به طور واضح درباره رویکرد فیزیکی خود در مواجهه با این ستاره صحبت کرده است. زیدان همچنین یارگیری متئو کواچیچ در دیدار برابر بارسا در سوپرکاپ را در خاطر دارد. شاید چاره کار، حضور همزمان هافبک کروات و کاسمیرو در میدان باشد اما شاید در این شرایط که کهکشانیها به 3 امتیاز نیاز دارند، راضی کردن هواداران و کارشناسان درباره این تصمیم آسان نباشد.
بازار نقل و انتقالات زمستانی
آخرین بازی رئالمادرید در سال 2017، به احتمال زیاد به نکاتی درباره اینکه چگونه پرس و زیدان در سال جدید باید تیم را تقویت کنند، اشاره خواهد کرد. خروج تابستانی بازیکنانی چون آلوارو موراتا، خامس رودریگز و پهپه باعث شد بسیاری در برنابئو در این تئوری همعقیده باشند و بگویند این تیم دارای کمبود تجربه است و حتی رونالدو این نظریه را تایید کرده. البته دیگر بازیکنان از جمله سرخیو راموس کاپیتان باشگاه میگویند وضعیت خیلی هم بد نیست و جوانان بااستعدادی مانند مارکو آسنسیو و دنی سبایوس سزاوار زمان و فضا برای پیشرفت هستند. اگر این بازیکنان آماده هستند، باید خود را در بازی روز شنبه ثابت کنند. اگر زیدان خصوصا در شرایطی که از بارسا عقب باشد از نیمکت خود استفاده نکند، فشار برای تقویت در زمستان و خرید یک بازیکن بزرگ افزایش خواهد یافت.