printlogo


کد خبر: 186616تاریخ: 1396/10/11 00:00
اخبار

رهبر معظم انقلاب به دیدار  یک خانواده شهید رفتند
در شرایطی که این روزها ناآرامی‌هایی در برخی شهرهای کشور به‌وجود آمده بود مقام معظم رهبری به دیدار خانواده یک شهید ارمنی رفتند که جزئیات این دیدار توسط یکی از مجریان تلویزیون منتشر شد. به گزارش تسنیم، تهران این روزها شاهد تجمعات کوچک خیابانی و آشوب چند فتنه‌گر بود که نتیجه این تحرکات 4-3 ساعته، تخریب بخشی از اموال عمومی در سطح شهر بود. آیت‌الله خامنه‌ای در میان دود و غبار تهران به دیدار یک خانواده شهید رفتند. محمدرضا باقری، سردبیر برنامه تلویزیونی عصرانه، جزئیات این دیدار را در صفحه توئیتر خود منتشر کرده است. باقری نوشته است: «روایت یک دوست: امشب [دیشب] آیت‌الله خامنه‌ای اومده بودند طبقه بالای واحد ما (در وحیدیه تهران) منزل شهید آرمن آودیسیان از شهدای ارمنی؛ آرموند در خونه ما را زد یه ظرف شیرینی داد و گفت اینها را آقای خامنه‌ای آورده‌اند، اومده بودند خونه ما».


پخش مستند «خارج از دید»  متوقف شد!
مستند سریالی «خارج از دید» روایتگر جزءجزء حوادث و اتفاقات پس از انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۱۳۸۸ است. درحالی که ۴ قسمت از این مستند از رسانه ملی پخش شده بود، دستور توقف ادامه پخش آن صادر شد. به گزارش تسنیم، پخش مستند سریالی «خارج از دید» از رسانه ملی متوقف شد. تا روز جمعه 4 قسمت از این مستند روی آنتن شبکه‌های 3 و مستند سیما رفته بود. در حالی که قرار بود شنبه‌شب قسمت پنجم «خارج از دید» پخش بشود، ناگهان پخش این اثر متوقف شد. روزنامه صبح‌نو مدعی است سیدمرتضی میرباقری، معاون سیمای سازمان صداوسیما دستور توقف این مستند را داده است. «خارج از دید» مستندی 10 قسمتی است که به روایت جزء به جزء آنچه که در جریان انتخابات سال 1388 و آشوب‌های پس از آن به وقوع پیوست، می‌پردازد. مهدی نقویان این مستند را کارگردانی کرده است. پیش از این و در ایام دهه فجر سال گذشته مستند سریالی «در برابر طوفان» به کارگردانی مهدی نقویان از رسانه ملی پخش شده بود. «در برابر طوفان» روایتی از اوضاع کشور در زمان سلطنت پهلوی دوم است.


«خط مرزی» در شهرستان ادب منتشر شد
مجموعه داستان «خط مرزی»، به قلم سیدحسین موسوی‌نیا، در انتشارات شهرستان ادب منتشر شد. 7 داستان این مجموعه به جنگ و خانواده‌های درگیر با آن، چه در دوران دفاع‌مقدس و چه پس از آن، می‌پردازد. به گزارش «وطن‌امروز»، «خط مرزی» با قصه «دیدگاه» آغاز می‌شود که ماجرایی را در جبهه عراق روایت می‌کند. «روزی روزگاری پدر» قصه زندگی خانواده یکی از جانبازان اعصاب و روان است و «کنسروهای خونی»، «گل‌یخ»، «دست‌های سرگردان» و «قنات» به دیگر رخدادهای مربوط به جنگ تحمیلی از جمله آزادسازی خرمشهر و شهدای غواص و خط‌شکنان عملیات کربلای 4 می‌پردازند. بلوغ و انتخاب از بن‌مایه‌های اصلی «خط مرزی» است. موسوی‌نیا شخصیت‌هایی را آفریده است که در بزنگاه‌های سرنوشت‌ساز، باید دست به انتخاب بزنند. نویسنده کوشیده است از نگاه کلیشه‌ای به دفاع‌مقدس دور بماند و فضاهایی متفاوت را واکاود تا نگاهی نو به این واقعه مهم تاریخ معاصر کشور بیندازد. او این مجموعه را به «دلاوران و رزمندگان جبهه‌ حق که در بزنگاه‌ها راه فلاح را برگزیدند» تقدیم کرده است. سیدحسین موسوی‌نیا، متولد 1365 در شهرری، فارغ‌التحصیل مهندسی برق است و تحصیلات خود را تا مقطع کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی ادامه داده است. او نوشتن را از سال 1383 آغاز کرده و موفق شده است در جشنواره‌های مختلف جوایزی را کسب کند. «خط مرزی» نخستین کتاب مستقل اوست اما پیش از این، در کتاب‌هایی چون «خاطره ظفر» (انتشارات سوره مهر)، «عطر عربی» و «کجا بودی الیاس؟»، داستان‌هایی را منتشر کرده است. موسوی‌نیا در حال حاضر مشغول نگارش پژوهشی در حوزه ادبیات دینی است که در قالب کتاب به بازار خواهد آمد. «خط مرزی» را انتشارات شهرستان ادب، در 128 صفحه و به قیمت 11 هزار تومان منتشر کرده است.


Page Generated in 0/0072 sec