printlogo


کد خبر: 187955تاریخ: 1396/11/7 00:00
به دستور آیت‌الله آملی‌لاریجانی نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر می‌شود
اقدام انقلابی دستگاه قضا

گروه سیاسی: رئیس دستگاه قضا می‌گوید قوه‌قضائیه در مبارزه با فساد پیشگام بوده و اگر در پرونده موسسات مالی و اعتباری، قوه‌قضائیه برخورد نمی‌کرد و اقدام به توقیف اموال و بازداشت مدیران متخلف نمی‌کرد، همین میزان از اموال و وجوه نیز در اختیار مردم قرار نمی‌گرفت. آیت‌الله صادق آملی‌لاریجانی با این حال معتقد است باید نظارت بیشتری بر دستگاه قضا صورت گیرد تا از بروز فساد جلوگیری شود، چرا که به گفته او «به هیچ عنوان پذیرفته نیست دستگاه متولی مبارزه با فساد، خود درگیر فساد باشد». رئیس دستگاه قضا بر همین اساس از روسای کل دادگستری‌های سراسر کشور خواست به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار دهند هیچ‌گونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، نام و تصاویر قضات متخلف پس از تأیید در دادگاه عالی تجدیدنظر و تأیید رئیس قوه‌قضائیه در رسانه‌ها منتشر خواهد شد.
به گزارش اداره کل روابط عمومی قوه‌قضائیه، آیت‌الله آملی‌لاریجانی در گردهمایی رؤسای کل دادگستری‌ها و دادستان‌های مراکز استان سراسر کشور با اشاره به هجمه‌های گسترده علیه دستگاه قضایی، این هجمه‌ها را نیز ناشی از اقتدار مجموعه نظام دانست و اظهار کرد: قوه‌قضائیه یک نهاد مستقل است که ریاست آن توسط مقام معظم رهبری نصب می‌شود و همواره در مقابل هجمه‌ها و نفوذ دشمن ایستاده است چنانکه در فتنه ۸۸ و موارد مشابه آن، دستگاه قضایی با گام نهادن در خط ولایت در مقابل این حرکات ایستادگی کرده و همواره در خط مقدم این جبهه حضور داشته است.
رئیس قوه‌قضائیه با اشاره به آشوب‌های اخیر در کشور و تلاش دشمن برای سوءاستفاده از برخی اعتراضات مردمی، از مدیران قضایی سراسر کشور، نیروی انتظامی و دستگاه‌های امنیتی برای برخورد با آشوبگران و همچنین برقراری امنیت و آرامش در کشور قدردانی کرد. آیت‌الله آملی‌لاریجانی با بیان اینکه اگر قوه‌قضائیه مسیر اصلاح‌طلبی مورد انتظار برخی جریان‌ها را دنبال می‌کرد کاری به کار آن نداشتند و تمجید هم می‌کردند، افزود: ما باید در برابر دشمنی‌های نظام سلطه با جمهوری اسلامی و بویژه دستگاه قضایی همواره هوشیار و آماده باشیم. اگر چه متأسفانه عده‌ای در داخل کشور نیز با بیگانگان همنوایی می‌کنند و روزنامه‌های زنجیره‌ای یا برخی افراد که انسان از آنها توقع ندارد با انتشار مطالب و ویدئو‌هایی برخی نسبت‌ها و دروغ‌های بزرگ و شایعات صد درصد کذب را علیه قوه‌قضائیه مطرح می‌کنند. آیت‌الله آملی‌لاریجانی با تأکید بر لزوم مراقبت دستگاه‌های اجرایی برای جلوگیری از پدید آمدن فساد، خاطرنشان کرد: نمی‌توان اجازه داد مفاسد و سوءاستفاده‌های بزرگ در دستگاه‌های اجرایی شکل بگیرد و بعد بگوییم دستگاه قضایی باید رسیدگی کند. زمانی هم که دستگاه قضایی به مفاسد ورود می‌کند، باز هم برخی اتهام سیاسی‌کاری می‌زنند.
نامه‌نگاری با رهبر انقلاب برای حل مشکل سپرده‌گذاران
رئیس دستگاه قضا در ادامه به موضوع مالباختگان موسسات مالی و تلاش‌‌های دستگاه قضا برای بازپس‌‌‌گیری وجوه مردم سخن گفت. رئیس قوه‌قضائیه با اشاره به برخی اظهارات افراد نزدیک به دولت در ماجرای رسیدگی به مطالبات مالباختگان مؤسسات مالی و اعتباری غیرمجاز، تصریح کرد: برخی گفته بودند اگر شجاعت و کار مهم رئیس‌جمهور نبود، مشکل مؤسسات مالی حل نمی‌شد. البته ما از حل مشکل مردم توسط هر مرجع و نهادی استقبال می‌کنیم و خوشحالیم که دولت و مجلس نیز به میدان آمدند تا مشکل مردم حل شود. این امر که حل مشکل مردم به نام چه کسی تمام شود چندان مهم نیست اما قضاوت خلاف واقع، امر
مذمومی است.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی ادامه داد: قوه‌قضائیه در برخورد با مؤسسات مالی متخلف که از دستگاه‌های اجرایی مجوز گرفته بودند و باید بر کارشان نظارت می‌شد و دفاع از حقوق مالباختگان و سپرده‌گذاران، پیشگام بود و اگر اقدام به توقیف اموال و بازداشت مدیران متخلف نمی‌کرد، همین میزان از اموال و وجوه نیز در اختیار مردم قرار نمی‌گرفت. در این زمینه جلسات متعددی با رئیس بانک مرکزی و معاونان ایشان برگزار کردیم در حالی که این جلسات باید در دستگاه‌های اجرایی برگزار می‌شد. از سوی دیگر به رهبر معظم انقلاب نامه نوشتم تا با دستور و اجازه ایشان بخشی از مشکلات سپرده‌گذاران برطرف شود.
اتمام حجت با قضات متخلف
آیت‌الله آملی‌لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود به لزوم مقابله با فساد در دستگاه قضا اشاره کرد. وی با اشاره به نظارت هر چه بیشتر بر خود دستگاه قضایی، تأکید کرد: فساد در دستگاه قضایی حتی اگر کم باشد باز هم برای ما بسیار زیاد است. به هیچ عنوان پذیرفته نیست دستگاه متولی مبارزه با فساد خود درگیر فساد باشد. دستگاه قضایی ترازوی برخورد با مفاسد است و بر این اساس همه باید نسبت به هرگونه فساد در قوه‌قضائیه حساسیت تام داشته باشند.
رئیس قوه‌قضائیه با بیان اینکه تخلف در قوه‌قضائیه غیرقابل اغماض است و در این زمینه، چون بحث اعتماد مردم و نظام در بین است جای هیچگونه ترحمی نیست، تصریح کرد: دستگاه قضایی با ساز و کار‌های گوناگون به مبارزه با تخلفات درونی می‌پردازد و بر این اساس افراد متخلف و فاسد، از قوه‌قضائیه منفصل می‌شوند. برخورد‌های ما در این زمینه شدت یافته و دلیل آن نیز حفظ حرمت و احترام نیرو‌های سالم و پاک دستگاه قضا است.
آیت‌الله آملی‌لاریجانی خطاب به رؤسای کل دادگستری‌های سراسر کشور اظهار کرد: به همه افراد زیرمجموعه خود هشدار بدهید هیچگونه فسادی از سوی بنده و دستگاه‌های نظارتی تحمل نخواهد شد و در آینده طبق برنامه‌ای خاص، آرای دادگاه عالی صلاحیت قضات پس از تأیید در دادگاه عالی تجدیدنظر و تأیید رئیس قوه‌قضائیه همراه با نام و تصویر قضات متخلف در رسانه‌ها منتشر خواهد شد. این در واقع اتمام حجت با همه قضات متخلف است تا جای هیچگونه گلایه‌ای باقی نماند و بدانند فساد و ارتکاب جرائم در دستگاه قضایی تاوان بزرگی خواهد داشت.


Page Generated in 0/0104 sec