اونای امری بعد از حذف مفتضحانه فصل گذشته و گرفتن آن تصمیمات عجیبوغریب هنوز عبرت نگرفته است، چرا که اشتباهات تاکتیکی خود را باز هم برابر غول دیگری از اسپانیا به نمایش گذاشت تا بر عدم توانایی خود مهر تایید بزند. پیاسجی ناباورانه با نتیجه 3 بر یک در برنابئو مقابل رئال باخت تا حالا در آستانه حذف از لیگ قهرمانان اروپا قرار بگیرد، آن هم مقابل رئالی که در خانهاش مجبور به دفاع بود. قرار نیست تمام مربیان به نیمکتهای بزرگ برسند؛ مثلا فکر کنید سم آلاردایس آیا خواهد توانست روزی هدایت منچستریونایتد را بر عهده بگیرد؟ شاید بله! اما او در شأن این باشگاه خواهد بود؟ قطعا خیر! این فرضیه که تمام مربیان میتوانند با تلاش، هدایت باشگاههای بزرگ را برعهده بگیرند، طبق تجربهای که اونای امری و همچنین دیوید مویس و براندن راجرز به ما دادهاند، قطعا رد میشود! دیوید مویس در زمان حضورش روی نیمکت یونایتد، پس از جدایی الکس فرگوسن روزهای خاکستری را برای یونایتد به بار آورد تا آنها همانند آتشی زیر خاکستر تنها اسمی از گذشته خود را به دوش بکشند، چرا که او در حد و اندازههای این باشگاه بزرگ نبود! همین مسأله در ارتباط با براندن راجرز نیز صدق میکند، او در لیورپول به نحوی عمل کرد که به نظر میرسید هدایت شفیلدونزدی را در دست دارد تا لیورپول قدرتمند! برخی سکانهای قدرت گاه به صورت اشتباهی و تحت تاثیر برخی اتفاقات در دست افراد اشتباهی قرار میگیرند، همانند مسألهای که امروز برای اونای امری و پاریسنژرمن رخ داده است، او به هیچوجه در حد و اندازههای پیاسجی نیست اما اینکه چگونه به مدت 2 سال روی نیمکت این تیم دوام آورده است سوال بزرگ تمام مخاطبان است! امری با کسب قهرمانی در لیگ اروپا به همراه سویا، برای خود اسم و رسمی را دست و پا کرد تا مورد توجه قرار بگیرد، البته او در آن روزها بازیکنان آمادهای را هم در اختیار داشت اما به هر حال توانایی اداره ترکیب آن روزهای سویا را هم در خود داشت ولی آیا او میتوانست در پاریسنژرمن پرستاره هم موفق باشد؟ ترکیب فوق گرانقیمت باشگاه پاریسیها که آرزوی هر مربی بزرگی را برای کار کردن با این تیم برآورده میکند، امروز در دستان مردی از هونداریبیای اسپانیا قرار گرفته است که به نحوی فوقآماتور با آن رفتار میکند! او حتی هنوز نمیداند در چه جایگاهی قرار گرفته است و ماموریت او چیست! کافی است تصمیمات او را در دیدار برابر رئالمادرید را بار دیگر مرور کنید تا متوجه فاجعهای به نام امریتایم شوید! از همه عجیبتر اینکه چگونه ناصر الخلیفی بسیار سختگیر، تمام دارایی و عشق و رویای خود را در دستان دیوانهای از هونداریبیا قرار داده است که هنوز ترکیب تیم خود را نمیشناسد! اگر نیمی از این محبتی که به امری داده شده، به لورن بلان هم تعلق مییافت، پاریسیها حالا صاحب عنوان در لیگ قهرمانان اروپا بودند! امری در حد و اندازههای پاریسنژرمن نیست، او فصل گذشته در دوئل با لئوناردو ژاردیم هم شکست را پذیرفت تا در رقابتی که پاریسیها همواره صاحب اول و آخر آن بودند نتواند کاری به پیش ببرند؛ او امروز چگونه میتواند با سرمایه عظیم الخلیفی در بزرگترین تورنمنت اروپایی به موفقیت برسد؟
شبی که نیمار قدر لیونل مسی را دانست!
حالا شرایط نیمار مانند روزهایی که به رهبری لیونل مسی به برنابئو سفر میکرد، نیست. اگرچه ستاره برزیلی با حرکات پا به توپ چشمها را به خود خیره کرد اما نمایشی نه در حد لئو مسی و حتی رونالدینیو نیز در این استادیوم ارائه نداد. در پایان نیمه اول، نیمار با ژستی دوستانه توسط رونالدو مورد استقبال قرار گرفت اما در نیمه دوم این ستاره پرتغالی پرافتخار بود که با درخشش خود زمینه پیروزی رئالمادرید را فراهم کرد.
پیش از آغاز بازی، نیمار تصاویری از کفش جدیدش را در صفحه خود منتشر کرد و به مانند عادت گذشته، در دقیقه 27 کتانیهای خود را عوض کرد. در روزهای حضور در بارسلونا، ستاره برزیلی بارها در دقیقه 10 چنین کاری کرد و لوئیز انریکه نیز فکر میکرد این کار به دلیل اذیت شدن نیمار از کفشهایش بوده اما به نظر میرسد همانند قرارداد پله با پوما در دهه 70، دلیل این کار نیمار نیز اهداف تبلیغاتی بوده است.
با شروع بازی، نیمار اگرچه کمتر از دنی آلوس ولی از سوی هواداران رئالمادرید هو شد اما ستاره برزیلی پیش از این در کنار لیونل مسی در برنابئو به میدان رفته بود و حالا میداند حضور در این استادیوم در کنار ستاره آرژانتینی آسانتر است، زیرا او در یک لحظه ورزشگاه را مبهوت درخشش خود میکند.
نیمار نشان داد که نه مسی، حتی رونالدینیو نیز نیست و حتی نتوانست مانند آسنسیو تاثیرگذار باشد، البته نیمار بخوبی مفهوم بازگشت را میداند و به معجزه در پاریس امیدوار است. این بازیکن حالا بهتر از همیشه میداند برای پیروزی در برنابئو به یک لیونل مسی نیاز است، زیرا او راه درخشش در این استادیوم را میداند و زندگی با حضور او آسانتر است.