جاسوسی در پوشش فعالیتهای مدنی رایج شده است
رئیس قوه قضائیه گفت: جاسوسی در پوشش فعالیتهای مدنی رایج شده است و علاوه بر این در پوشش بازار کسب و کار نیز جمعیتهایی تشکیل میدهند که از آن طریق بیبندوباری را ترویج دهند. به گزارش اداره کل روابط عمومی قوهقضائیه، آیتالله آملیلاریجانی در جلسه مسؤولان عالی قضایی با اشاره به تلاش غرب بویژه آمریکا و اذناب منطقهای آن برای نفوذ در کشور، بخشی از حملات به دستگاه قضایی را ناشی از ایستادگی قوه قضائیه در برابر نفوذ خارجی عنوان کرد و افزود: مردم باید بدانند خطر نفوذ بسیار بزرگ است و قوه قضائیه نیز امروز بشدت نسبت به این مساله نفوذ حساسیت دارد. رئیس قوه قضائیه با بیان برخی مثالها در این زمینه اظهار کرد: در حوادث اخیر همه دیدند که برخی در قالب پوششهای خاص اقدام به جمعآوری اطلاعات میکردند. امروز جاسوسی در پوشش فعالیتهای مدنی رایج شده است و علاوه بر این در پوشش بازار کسب و کار نیز جمعیتهایی تشکیل میدهند که از آن طریق بیبندوباری را ترویج دهند. در پوشش حمایت از محیطزیست نیز اقدام به جمعآوری اطلاعات برای بیگانگان میشد که همه ملاحظه کردند قوه قضائیه سد راه آنهاست و به همین دلیل است که انواع تهمتها و حملات به دستگاه قضایی وارد میشود.
سفیر سوئد به وزارت امور خارجه احضار شد
سخنگوی وزارت امور خارجه
گفت: بهدنبال اقدام نامتعارف دولت سوئد در اعطای تابعیت به احمدرضا جلالی، محکوم امنیتی، روز دوشنبه سفیر سوئد در تهران توسط مدیرکل کنسولی به وزارت امور خارجه احضار شد. بهرام قاسمی با اعلام این خبر افزود: در این دیدار اعتراض شدید دولت جمهوری اسلامی ایران درباره اقدام دولت سوئد در اعطای تابعیت به فردی که به جاسوسی برای موساد و رژیم صهیونیستی و مشارکت در قتل دانشمندان ایرانی اعتراف کرده، به سفیر سوئد اعلام شد. سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین اظهار داشت: در این احضار به سفیر سوئد تأکید شد بر اساس قوانین جمهوری اسلامی ایران تابعیت اکتسابی و خارجی نامبرده مورد قبول نیست و وی کماکان ایرانی است، از همین رو اقدام دولت سوئد را اقدامی نامتعارف، سؤالبرانگیز و غیردوستانه تلقی میکنیم و تحت هیچ شرایطی سایر کشورها حق دخالت در امور داخلی جمهوری اسلامی ایران را ندارند. قاسمی با اشاره به اینکه در هیچ کشوری به یک مجرم و معترف به قتل که در زندان و بازداشتگاه بهسر میبرد، بدین شکل تابعیت مضاعف اعطا نمیشود، اقدام اخیر دولت سوئد را بسیار عجیب، غیراصولی و سؤالبرانگیز خواند. سفیر سوئد نیز به مدیرکل کنسولی وزارت امور خارجه اعلام کرد مراتب فوق را به دولت و مقامات کشور متبوع خود منعکس خواهد کرد.
چرا با نجومیبگیران برخورد نمیشود؟
نماینده مردم استان همدان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دولتمردان باید به بیعدالتی ها رسیدگی کنند؛
هنوز منتظریم بدانیم سرنوشت حقوقهای نجومی چه شد؟ به گزارش فارس، آیتالله سیدمصطفی موسویاصفهانی در مراسم یادواره 327 شهید نیروی انتظامی همدان با بیان اینکه نباید مورد وسوسه شیطان قرار گرفت، گفت: چون عدهای حقوق نجومی میگیرند ما در برابر آنها اشرافیگری نمیکنیم؛ افرادی که حقوق نجومی میگیرند و اشرافیگری میکنند هم قدم به قدم به اینجا رسیدهاند. وی با بیان اینکه هرچه از عدالت فاصله بگیریم از قرآن فاصله گرفتهایم، تصریح کرد: دولتمردان باید به بیعدالتی ها رسیدگی کنند، ما هنوز منتظریم بدانیم سرنوشت حقوقهای نجومی چه شد؟ چند نفر برکنار شدند؟ نماینده مردم استان همدان در مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: چرا حقوقبگیران نجومی را معرفی نمیکنند؟ چند نفر برکنار شدند؟ چرا مجلس و قوه قضائیه پیگیری عملی نشان مردم نمیدهند تا مردم عدل را ببینند؟ مگر مردم برای پیاده شدن عدل خون ندادند؟ امیدواریم دولتمردان از بیعدالتیها جلوگیری کنند.