مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به افزایش بهای نهادههای تولید، قیمت هر کیلو مرغ در ماه رمضان نباید کمتر از ۹ هزار تومان باشد. محمدعلی کمالیسروستانی در گفتوگو با باشگاه خبرنگاران جوان، درباره قیمت مرغ در بازار ماه رمضان گفت: تغییرات نرخ ارز، نوسان شدیدی در قیمت ذرت و کنجاله سویا در بازار داشت به طوری که هماکنون هر کیلو ذرت با نرخ هزار و 250 و سویا 2 هزار و 400 تومان به مرغدار عرضه میشود. وی با انتقاد از نوسان شدید قیمت نهادههای دامی در بازار افزود: با توجه به آنکه ذرت و کنجاله سویا 80 درصد خوراک دام را تشکیل میدهد؛ بنابراین افزایش 30 درصدی قیمت نهادهها و هزینههای کارگری در نوسان قیمت مرغ در ماه رمضان، تاثیر بسزایی دارد. کمالیسروستانی ادامه داد: براساس محاسبات انجامشده، قیمت تمامشده هر کیلو مرغ زنده بدون احتساب سود 5 هزار و 900 و با احتساب سود 6 هزار و 622 تومان است و قیمت هر کیلو مرغ آماده به طبخ نباید از 9 هزار تومان کمتر باشد. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با انتقاد از سودجویی برخی افراد در افزایش نرخ نهادههای دامی بیان کرد: با وجود آنکه نهادههای دامی با نرخ 3 هزار و 630 تومان وارد شد اما در این میان عدهای واردکننده تنها به فکر سودجویی خود هستند به طوری که اقدام به واردات ذرت و کنجاله سویا با ارز آزاد کردند که این امر فشار سنگینی را به مرغداران وارد کرد و در این میان مشخص نیست دستگاههای نظارتی کجا هستند. وی با اشاره به اینکه مشکلی در تولید مرغ وجود ندارد، افزود: اگرچه با وجود افزایش نهادههای دامی، تصوراتی مبنی بر کاهش جوجهریزی میشد اما براساس آمار هفته آخر فروردین، مشکلی در میزان تولید وجود ندارد و کماکان جوجهریزی طبق روال سابق در حال انجام است. مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی درباره پیشبینی خود از وضعیت بازار مرغ در آستانه ماه رمضان، گفت: براساس آمار 45 روز گذشته، میانگین هزینه تمامشده یک کیلو مرغ زنده 5 هزار و 900 تومان است که با احتساب سود مرغدار هر کیلو مرغ زنده با نرخ 6 هزار و 622 است و مرغ آماده به طبخ در خردهفروشی باید 9 هزار تومان در بازار عرضه شود. به گفته وی، با توجه به افزایش هزینههای تولید در پی تغییرات اخیر نرخ ارز، برای ماه رمضان با کاهش عرضه و افزایش قیمت روبهرو خواهیم شد.