گروه اجتماعی: عضو هیات علمی مرکز تحقیقات بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشگی بقیهالله(عج) تأثیر نامطلوب بر سلولهای خونی، کبد و روده را از آسیبهای محصولات تراریخته دانست و گفت: ۹۰ درصد روغنهای مصرفی در بازار تراریخته است. علی کرمی در تشریح اهمیت سلامت مواد غذایی از دیدگاه اسلام و نقش نخبگان در جامعه برای اصلاح سبک زندگی و نهادینه شدن زندگی اسلامی- ایرانی در سطح کشور اظهار کرد: زیباترین تعریفهای سلامت در دین مبین اسلام بیان شده و نیازی نیست تعریف سلامت را از زبان بیگانگان بگیریم و بیان کنیم. عضو هیات علمی مرکز تحقیقات بیولوژی مولکولی دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) با استناد به اسناد به دست آمده از اهداف کشورهای بیگانه از جمله سخنان مقامات آمریکایی تصریح کرد: غذا به عنوان یک ابزار مهم در اختیار آنهاست تا کشورهای دیگر را به زانو درآورده و مطیع خود کنند.
خطر وابستگی غذایی
وی گفت: ارل بورنز، وزیر سابق کشاورزی آمریکا گفته است: «غذا یک ابزار مهم در بسته مذاکراتی ما است، اگر به دنبال راهی هستید که مردم در مقابل شما زانو بزنند، وابسته شما شوند و همکاری کنند، به نظرم وابستگی غذایی بهترین راه است». به گزارش تسنیم، این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: کیسینجر نیز بیان داشته با نفت دولتها را کنترل کنید و با غذا ملتها را؛ لذا باید مراقب توطئههای دشمنان در عرصههای گوناگون از جمله محصولات غذایی وارداتی باشیم. وی با بیان اینکه به دست آوردن و حفظ عزت و کرامت برای هر ملتی هزینه دارد، گفت: تنها گناه ملت ما این است که میخواهیم روی پای خود بایستیم و حاضر نیستیم در برابر استکبار جهانی زانو بزنیم.
اثبات آسیبهای محصولات تراریخته
استاد تمام دانشگاه علوم پزشکی بقیهالله(عج) با بیان اینکه محصولات غذایی تراریخته با محصولات کشاورزی اصلاح شده تفاوت دارد، اظهار کرد: با توجه به مستندات و گزارشات علمی درباره ایمن نبودن محصولات تراریخته، کشت این محصولات در 37 کشور جهان ممنوع است و 7 کشور جهان نیز واردات آن را ممنوع کردهاند و برچسبزنی اینگونه محصولات در 64 کشور جهان اجباری است. وی با اشاره به اینکه افزایش تولید، مقاومت به آفات و حذف سموم شیمیایی، بهبود کیفیت و مقاومت به سموم علفکش از اهداف ایجاد محصولات تراریخته است، گفت: گزارشهای مستند (گزارش مستند نیویورکتایمز در 19 آبان 95) نشان داده این اهداف محقق نشده و پس از مقایسه 20 سال کشت تراریخته، آسیبهایی متوجه سلامت انسانها و حتی محیطزیست میشود.
90 درصد روغنهای بازار تراریخته است
کرمی تأثیر نامطلوب بر سلولهای خونی، کبد و روده را از آسیبهای محصولات تراریخته دانست و گفت: 90 درصد روغنهای مصرفی در بازار تراریخته است؛ محصولات تراریخته موجود در ایران عبارتند از: ذرت، سویا، کلزا، پنبه، برنج (البته بسیار کم) و خوراک دام صنعتی. وی ادامه داد: ترویج سبک زندگی اسلامی- ایرانی از راهکارهای مقابله با آسیبهای ناشی از محصولات تراریخته است و باید این سبک زندگی را ترویج دهیم. باید از مواد غذایی سالم و غذاهای سنتی و محصولات ارگانیک دامی و کشاورزی، لبنیات و گوشت ماهی به جای سایر گوشتها و نان سبوسدار و نوشیدنیهای سالم مانند دمنوشها، دوغ و آبمیوه سالم استفاده کنیم و تفریحات سالم و رفتن به طبیعت را در برنامه زندگی خود قرار دهیم.