بر اساس آخرین گزارش از قیمت خردهفروشی مواد خوراکی در هفته منتهی به ۲۸ اردیبهشتماه، نرخ ۶ گروه مواد خوراکی با افزایش روبهرو بوده است. به گزارش میزان، آخرین گزارش بانک مرکزی از قیمت خردهفروشی مواد خوراکی حاکی است که ۶ گروه کالایی با افزایش قیمت، 2 گروه کالایی با کاهش قیمت و یک گروه کالایی با ثبات قیمت همراه بوده است. در این میان قیمت روغن نباتی با کاهش 1/0 درصدی روبهرو شد، قیمت قند و شکر ثابت ماند اما نرخ لبنیات 2/0 درصد، حبوب 3/0 درصد، برنج 6/1 درصد، میوههای تازه ۷ درصد، سبزی تازه 5/1 درصد، گوشت قرمز 2/0 درصد، مرغ 3/1 درصد و چای 9/0 درصد نسبت به هفته قبل از آن رشد داشته است. در گروه برنج در این هفته، قیمت انواع برنج داخلی درجه یک و درجه 2 به ترتیب معادل 7/1 درصد و ۳ درصد افزایش پیدا کرده است. همچنین در گروه حبوب قیمت لوبیا چشمبلبلی، نخود و لوبیا ثابت بود و قیمت سایر اقلام بین 2/0 تا 7/0 درصد رشد پیدا کرد. در هفته مورد بررسی، در گروه لبنیات بهای پنیر پاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل 3/0 درصد کاهش داشت و بهـای پنیر غیرپاستوریزه ۱/۱ درصد و شیر پاستوریزه 6/0 درصد افزایش داشت. لازم به ذکر است که بهای تخممرغ معادل 5/2 درصد کاهش پیدا کرد و هر شانه با نرخ ۱۲ هزار و ۵۰۰ تا ۱۸ هزار تومان فروخته شد. همچنین در میادین زیر نظر شهرداری سیب زرد، لیموشیرین و موز عرضه کمی داشت و از لحاظ قیمتی در گروه میوههای تازه بهای خربزه معادل ۲ درصد کاهش پیدا کرد و سایر اقلام بین 6/3 تا 7/12 درصد افزایش پیدا کرد. در گروه سبزیهـای تـازه، بهـای کـدو سـبز معـادل ۵/۰ درصـد، سیبزمینی ۵/۱ درصد و پیاز ۴/۰ درصد کاهش پیدا کرد ولی قیمت سایر اقلام بین ۵/۰ درصـد تـا ۷/۶ درصـد افـزایش یافت. در این هفته بهای قند، شکر و روغن نباتی جامد ثابت بـود. قیمـت چـای خـارجی معـادل ۹/۰ درصـد افزایش ولی بهای روغننباتی مایع ۲/۰ درصد کاهش یافت. همچنین قیمت قند، شکر و روغن نباتی جامد ثابت بود، بهای روغن نباتی مایع با 2/0 درصد کاهش و قیمت چای خارجی با 9/0 درصد افزایش همراه شد. در هفته مورد بررسی بهای گوشت تازه گاو و گوساله بدون تغییر بود اما قیمت گوشت گوسفند با ۲ درصد و گوشت مرغ با 3/1 درصد افزایش همراه شد.