طی یک سال گذشته قیمت لبنیات
5/12 درصد، تخممرغ 1/47 درصد، برنج 7/5 درصد، حبوب 2/1 درصد، میوههای تازه 3/52 درصد، سبزیهای تازه
1/15 درصد، گوشت قرمز 9/23 درصد، قند و شکر 3/1 درصد و چای 3/19 درصد افزایش یافته است. براساس اعلام بانک مرکزی، قیمت خردهفروشی لبنیات در هفته منتهی به پانزدهم تیرماه نسبت به هفته مشابه سال قبل 5/12 درصد، تخممرغ 1/47 درصد، برنج 7/5 درصد، حبوب 2/1 درصد، میوههای تازه 3/52 درصد، سبزیهای تازه 1/15 درصد، گوشت قرمز 9/23 درصد، قند و شکر 3/1 درصد، چای 3/19 درصد و روغن نباتی 7/8 درصد رشد داشت؛ البته نرخ گوشت مرغ 1/3 درصد در این دوره زمانی کاهش داشته است. در گزارش جدید بانک مرکزی که بیانگر تغییرات متوسط قیمت خردهفروشی برخی از مواد خوراکی در هفته منتهی به 15 تیرماه است، اعلام شده که طی آن قیمت 9 گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش و 2 گروه دیگر کاهش یافته است. در هفته منتهی به پانزدهم تیرماه نرخ لبنیات 2/0 درصد، برنج 6/0 درصد، حبوب 2/0 درصد، سبزیهای تازه 8/4 درصد، گوشت قرمز 5/0 درصد، گوشت مرغ 8/0 درصد، قند و شکر 5/1 درصد، چای 1/0 درصد و روغن نباتی 3/0 درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ تخممرغ 8/1 درصد و میوههای تازه 5/1 درصد کاهش یافت. در هفته مورد گزارش، در گروه لبنیات قیمت ماست پاستوریزه، شیر پاستوریزه و پنیر پاستوریزه بدون تغییر بود. قیمت سایر اقلام بین 5/0 درصد تا 1/1 درصد افزایش یافت. بهای تخممرغ معادل 8/1 درصد کاهش داشت و شانهای 11 هزار و 500 الی 18 هزار تومان فروش میرفت. در این هفته در گروه برنج، قیمت برنج وارداتی غیرتایلندی معادل 4/0 درصد کاهش ولی بهای برنج داخلی درجه یک 6/0 درصد و برنج داخلی درجه دو 9/0 درصد افزایش یافت. در گروه حبوب قیمت نخود، لپه نخود و لوبیا قرمز ثابت بود. بهای سایر اقلام بین 1/0 درصد تا 9/0 درصد افزایش داشت. میوهفروشیهای سطح شهر اقلام میوه و سبزیهای تازه را عرضه کردند که در گروه میوههای تازه قیمت انگور معادل 1/20 درصد، طالبی 4/2 درصد و موز 3 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام بین 7/1 درصد تا 3/7 درصد افزایش یافت. در گروه سبزیهای تازه قیمت لوبیا سبز معادل 7/7 درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام بین 5/0 درصد تا 4/16 درصد افزایش داشت. در هفته مورد گزارش، بهای گوشت گوسفند معادل 5/0 درصد، گوشت تازه گاو و گوساله 4/0 درصد و قیمت گوشت مرغ 8/0 درصد افزایش یافت. در این هفته بهای قند معادل 2/0 درصد، شکر 8/0 درصد، چای خارجی 1/0 درصد، روغن نباتی جامد 6/0 درصد و روغن نباتی مایع 2/0 درصد افزایش داشت.