اعلام نامزدهای بیستمین جشن خانه سینما
نامزدهای بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران معرفی شدند. به گزارش «وطنامروز»، علی نصیریان، رئیس بیستمین جشن بزرگ سینمای ایران فهرست نامزدهای این رویداد را که بر اساس آرای داوران انتخاب شدهاند اعلام کرد. بر این اساس در بخش بهترین فیلم، 5 اثر «به وقت شام»، «بدون تاریخ، بدون امضا»، «فراری»، «خوک» و «عصبانی نیستم» کاندیدا شدهاند و در بخش بهترین کارگردانی چهرههایی چون ابراهیم حاتمیکیا برای فیلم «به وقت شام»، فریدون جیرانی برای فیلم «خفهگی»، وحید جلیلوند برای فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا»، اصغر یوسفینژاد برای فیلم «ائو» (خانه)، مانی حقیقی برای فیلم «خوک» و رضا درمیشیان برای فیلم «عصبانی نیستم» کاندیدا شدهاند. همچنین در مجموع نامزدهای این دوره، 2 فیلم «بدون تاریخ، بدون امضا» و «خوک» با 10 نامزدی پیشتاز هستند.
«زندانیها» به جلوههای ویژه رسید
تازهترین ساخته مسعود دهنمکی پس از پشت سرگذاشتن مرحله تصویربرداری، این روزها در مرحله جلوههای ویژه قرار دارد. به گزارش «وطن امروز»، فیلم سینمایی «زندانیها» تازهترین ساخته مسعود دهنمکی که چندی پیش مرحله فیلمبرداری را پشت سر گذاشته، بتازگی وارد مرحله جلوههای ویژه شده است. پس از فیلم سینمایی «رسوایی۲» دیگر اثر مسعود دهنمکی که در آن از جلوههای ویژه استفاده شده بود، فیلم سینمایی«زندانیها» نیز از جلوههای ویژه بسیاری برخوردار است. از جلوههای ویژه این فیلم میتوان به صحنههای زمستان که در گرمای ۴۰ درجه تصویربرداری شده و ریزش «بهمن» از کوه اشاره کرد. فیلم سینمایی «زندانیها» پس از انجام جلوههای ویژه، مراحل صداگذاری و موسیقی را آغاز میکند. هدایتهاشمی، برزو ارجمند، بهنام تشکر، هومن برقنورد، بهاره افشاری، بهنوش بختیاری، اصغر نقیزاده، رسول نجفیان و امیر نوری بازیگران این فیلم سینمایی هستند.
انتشار اثر جدید جعفریان درباره یک جانباز قطع نخاع
گلستان جعفریان از انتشار اثر جدیدش درباره زندگی یک جانباز قطع نخاع خبر داد و گفت: همیشه بر این باور بودهام که ادبیات پایداری چگونه شاد زندگی کردن را به ما یاد میدهد و فکر میکنم داستان زندگی جانباز صفایی مصداق کامل این امر است. به گزارش تسنیم، گلستان جعفریان، نویسنده با اشاره به موضوع کتاب جدید خود گفت: در حال حاضر کتابی مشتمل بر یادداشتهای حسین صفایی، از جانبازان قطع نخاع 8 سال جنگ تحمیلی، آماده انتشار است که برای چاپ به باغموزه دفاعمقدس سپرده شده است. وی به جزئیات بیشتری درباره این کتاب اشاره و اضافه کرد: کتاب حاضر زندگی جانباز صفایی را از زمانی که قطع نخاع شد، روایت میکند. این یادداشتها طی 7 سال توسط خود جانباز نوشته شده است. او جانباز قطع نخاع است و توانسته ظرف 7 سال، حدود 100 صفحه یادداشت را با استفاده از قلمی که در دهان میگذارد، بنویسد. جانباز صفایی میتواند در روز تنها 2 خط تایپ کند، به همین دلیل یادداشتهای او ارزشمند است. جعفریان ادامه داد: در ابتدا نگارش کتابی مشتمل بر خاطرات ایشان را برعهده گرفتم اما بعد از اینکه از جریان یادداشتها مطلع شدم، تصمیم گرفتم یادداشتها منتشر شود و من فقط بر ساختار کار نظارت داشته باشم. به گفته این نویسنده، یادداشتهای صفایی دربردارنده خاطرات او پس از دورانی است که جانباز قطع نخاع شده و حالا قریب به 40 سال از آن زمان میگذرد. او در این مدت پدر و مادرش را از دست میدهد و با مشکلات متعددی مواجه میشود اما با وجود این هرگز تسلیم زندگی نمیشود و تلاش میکند با مقاومت و خوشفکری زندگی جدیدی برای خود رقم بزند. در یادداشتهایش به این موضوعات اشاره شده است. او حتی از زمانی که به او ویلچر میدهند، اشاره میکند و میگوید باعث تحول در زندگیاش شده است. زندگی جانباز صفایی برای بسیاری از جانبازان مایه امید است. صفایی وقتی جانباز میشود، ازدواج کرده بود و 2 فرزند داشت. زندگی مشترک او پس از قطع نخاع شدن نیز خواندنی است و برای نسل امروز درسهای بزرگی دارد. همیشه بر این باور بودهام که ادبیات پایداری به ما یاد میدهد چگونه شادتر زندگی کنیم و فکر میکنم این موضوع در زندگی جانباز صفایی کاملاً عینیت داشته است.