printlogo


کد خبر: 209125تاریخ: 1398/2/16 00:00
انتقادات صریح مهرداد بذرپاش از ناکارآمدی مدیریت اجرایی
افزایش قیمت بنزین بی‌عقلی است
شهادت مظلومانه حجت‌الاسلام قاسمی مؤید اعتقاد به مهدویت و درک شرایط آخرالزمانی است

گروه سیاسی: مراسم بزرگداشت شهدای طلبه همدان و همچنین حجت‌الاسلام مصطفی قاسمی روز یکشنبه در همدان برگزار شد. مهرداد بذرپاش، نماینده مردم تهران در مجلس نهم طی سخنانی در این مراسم ضمن تاکید بر مرجعیت روحانیت انقلابی و مردمی در جامعه، یاد روحانی شهید و مظلوم همدانی را گرامی داشت. بذرپاش در جمع مردم همدان همچنین انتقادات صریحی را درباره ناکارآمدی مدیریت اجرایی کشور بیان کرد.
به گزارش «وطن‌‌امروز»، مهم‌ترین محورهای سخنان بذرپاش در این مراسم را در ادامه می‌خوانید:
شهادت مظلومانه حجت‌الاسلام قاسمی، فراتر از همه تحلیل‌های سیاسی و اجتماعی، تاییدکننده اعتقاد به مهدویت و درک شرایط آخرالزمانی است. این امکان وجود داشت تا تقدیر دیگری برای این برادر عزیز رقم بخورد و به مرگ طبیعی از دنیا برود اما خواست خدا این بود که به شهادت برسد و قطعا این افتخار، نشانه منتخب بودن او است.
ریشه‌یابی این جنایت و مواجهه امنیتی با مسببان ضروری است ولی می‌خواهم از زاویه دیگری به ماجرا نگاه کنیم. به‌رغم تلخی این حادثه، ببینیم که باب شهادت هنوز هم برای مدافعان دین و انقلاب باز است؛ چه در میدان نبرد مستقیم و چه در کوچه و خیابان بر اثر ترور. به گفته دکتر شریعتی، هیچ آخوند نجف رفته‌ای پای هیچ قرارداد خائنانه‌ای را امضا نمی‌کند. حالا باید بگوییم هزاران روحانی شهید، سند خدمت و حمایت از این مردم و مصالح کشورشان هستند. این سند خدمت، قدمت تاریخی دارد؛ از جبهه‌های نظامی تا عرصه‌های جهاد اجتماعی و اعتقادی. امروز هم امین توده مردم بویژه محرومان و آسیب‌دیدگان بلایای طبیعی در جای جای کشور همین روحانیت خدوم و مردمی است که هم در شام و عراق و هم در خیابان‌های همدان خون‌شان مظلومانه بر زمین می‌ریزد. نتیجه این ترورهای وحشیانه این خواهد شد که روحانیت انقلابی بیشتر به لباس و مرام خود افتخار کرده و حضور مردمی و اجتماعی‌اش بیشتر شود. القای کینه و کدورت نسبت به روحانیت در این قبیل مسائل باطل است. امروز حتی دشمن و عوامل بی‌سواد و نادانش در داخل می‌دانند که روحانیت انقلابی و مردمی مرجعیت اجتماعی دارد. روحانیت جوان و خدوم همچنان در عرصه‌های مختلف پیشقدم هستند. آنان در فضای مجازی عقده‌گشایی می‌کنند اما روحانیت در فضای حقیقی و در کنار مردم با آنها زندگی می‌کند.
شهادت این طلبه با ایام شهادت معلم بزرگ انقلاب آیت‌الله مطهری مصادف شد. مرام قتل و ترور ناجوانمردانه بیانگر این نکته است که دشمن در عرصه فکری و اجتماعی کم آورده است. روحانی باید روحانی باشد؛ روحانی فاصله گرفته از مردم که روحانی نیست. امام(ره) به عنوان یک روحانی اگر از مردم فاصله می‌گرفت، مگر می‌توانست استبداد مورد حمایت استکبار را از کشور بیرون کند؟
امنیت یکی از ۲ نعمت بزرگ الهی برای جوامع بشری است و تنها کسانی قدردان آن هستند که دچار ناامنی شده‌اند. اگر امنیت نباشد نه از اقتصاد خبری است و نه از قانون و نظم و عدالت و خانواده و نه حتی از کنسرت و پرده نقره‌ای سینما، امنیت برای ملت غیرتمند ایران آنقدر اهمیت داشت که فقط استان پرافتخار همدان بیش از ۷ هزار شهید، همچنین ۱۴ شهید مدافع حرم و حاج حسین همدانی را که گل سرسبد مدافعان حرم است، تقدیم این کشور کرد.
از خانه‌های آنچنانی بیرون بیایید و اثر رویکرد لیبرالی خود بر کشور را ببینید. امروز اکثر مردم همچون روحانی شهید قاسمی که جهیزیه دخترش را با نماز و روزه‌ قضا تامین کرد، دچار مشکلند. کشور را به اینجا رسانده‌اید، حالا باید پاسخ دهید. ظاهرا برخی اصرار دارند ناکارآمدی‌شان در کتاب رکوردهای گینس ثبت شود.
کشور را باید علمی اداره کرد. افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و رهاشدگی بازار کجایش علمی است؟ کشور را ۶ سال به اسم مسکن اجتماعی به رکود کشاندند. مدیریت علمی یعنی کشور را با آزمون و خطا اداره نکردن. کشور آزمایشگاه نیست که روش‌های ذهنی خود را در آن تست کنیم. اداره‌ علمی کشور یعنی آن خودژنرال‌پندار خسته که ۴ دوره تجربه وزارت دارد و هنوز در حال خام‌فروشی نفت است، سر کار نباشد. اداره علمی کشور یعنی به نام طرح تحول سلامت، چنین هزینه‌ای به کشور تحمیل نشود. یعنی تمام برنامه‌ریزی‌ها صرفا بر مبنای خشکسالی نباشد که گویا اصلا ترسالی نخواهیم داشت تا چنین حادثه بزرگی مانند سیل رخ نمی‌داد.
سهمیه‌بندی بنزین که در گذشته مدت‌ها کار شد و برای اجرای آن، آن همه هزینه شد و کارت سوخت به مردم داده شد، ولی به خاطر رویکرد سیاسی آن را جمع کردند و حالا مجددا پیگیر اجرای آن هستند. کدام دادگاه باید به این مسائل رسیدگی کند؟ کدام عقل سلیمی در این شرایط که تلاطم فزاینده قیمت‌ها بی‌سابقه است، تصمیم به افزایش قیمت بنزین می‌گیرد؟
آقازاده‌های واقعی انقلاب مردم همدان هستند. نسل جوان و مومن و انقلابی از نسل آوینی در نگاه نو و متفاوت از نسل همت و باکری در رشادت است. از نسل شهریاری در علم و فناوری است که نمونه‌ آن، جوان همشهری شما، مصطفای شهید است. انقلاب از 40 سالگی و سن پختگی عبور کرد اما بعضی از مسؤولان هنوز از رفتار کودکانه دست برنداشته‌اند؛ اقداماتی همچون نازکردن برای مردم، لجبازی در مقابل خواست ملت و با یک آبنبات گول رقیب را خوردن. مادر بسیاری از چالش‌‌های پیش روی انقلاب، بی‌عزمی و بی‌همتی است.
 


Page Generated in 0/0067 sec