رئیس صندوق رفاه دانشجویی با اشاره به بودجه این صندوق در سال جاری گفت: نیازهای دانشجویان خیلی بیشتر از آن چیزی است که ما بتوانیم با این بودجهها به آنها پاسخ دهیم. ناصر مطیعی در گفتوگو با ایلنا، در واکنش به اعتراض برخی دانشجویان به غذاهای دانشجویی و اقدامات صندوق رفاه برای افزایش کیفیت غذا، با بیان اینکه نظارت بر کیفیت و کمیت غذا بر عهده معاونان دانشجویی دانشگاههاست، افزود: طی جلسات متعدد با معاونتهای دانشجویی مناطق مختلف، درباره فعالیتهایی که منجر به افزایش کیفیت غذا میشود همفکری میکنیم اما عوامل مختلفی در کیفیت غذا دخیل است. از کیفیت مواد اولیه که خریداری میشود تا مهارت آشپزی همکارانی که در آشپزخانه هستند در کیفیت غذای دانشجویی تاثیر دارد. وی ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات دانشگاهها افزایش قیمت مواد اولیه غذایی است، مواد اولیه مثل گوشت، برنج و روغن افزایش داشته اما تلاش میکنیم تا جایی که ممکن است به دانشگاهها برای تهیه مواد اولیه و خام کمک کنیم تا با قیمت مناسبتر آنها را تهیه کنند. وی با اشاره به کیفیت غذا در دانشگاهها گفت: در این زمینه نمیتوان کلی اظهارنظر کرد، غذای دانشگاهها هر کدام نسبت به شرایط متفاوت است. اجازه بدهید قضاوت راجع به این موضوع را به معاونان دانشگاهی واگذار کنیم.