printlogo


کد خبر: 210537تاریخ: 1398/3/28 00:00
اخبار

فضای مجازی حیاط خلوت  مرتکبان جرائم سازمان‌یافته نشود
رئیس قوه‌قضائیه گفت: وظیفه شرعی و قانونی همه ما این است که با سوءاستفاده‌کنندگان از فضای مجازی، متجاسران به قانون و مرتکبان جرائم سازمان‌یافته که این عرصه را جولانگاه و حیاط خلوت خود برای قانون‌شکنی و تعرض به حریم خصوصی و امنیت اخلاقی مردم می‌دانند، برخورد جدی کنیم. به گزارش فارس، آیت‌الله رئیسی در جلسه مسؤولان عالی قضایی همچنین با اشاره به دیدار اخیر آبه شینزو، نخست‌وزیر ژاپن با رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: پاسخ مقتدرانه و عزتمندانه مقام معظم رهبری (حفظه‌الله‌تعالی) به نخست‌وزیر ژاپن، ترکیبی از خردمندی دیپلماتیک و رفتار انقلابی بود و بیانات ایشان، همان پاسخ صریح ملت بزرگ ایران بود که باعث بالندگی و افتخار است.

«وطن‌امروز» گزارش می‌دهد؛ چرا جلسه انتخابات هیأت‌رئیسه کمیسیون امنیت باز به تعویق افتاد؟
بازنده فعلی: فلاحت‌پیشه!
با وجود آنکه بر اساس اعلام قبلی قرار بود روز یکشنبه 26 خردادماه انتخابات هیات‌رئیسه در کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی برگزار شود اما این جلسه نیز مانند جلسه قبلی آن باز هم به تعویق افتاد.  بر اساس گزارشات رسیده به «وطن‌امروز»، طبق آیین‌نامه داخلی، انتخابات در کمیسیون امنیت ملی باید یکشنبه 19/3/98 برگزار می‌شد.
حد نصاب برای رسمیت جلسات کمیسیون دوسوم کل اعضاست، یعنی با ۱۶ نفر از ۲۳ نفر جلسات رسمی است. لکن چون 2 نفر (آقایان شهروز برزگر و هادی شوشتری) از کسانی که رای آنها به نفع رئیس فعلی کمیسیون یعنی آقای حشمت‌الله فلاحت‌پیشه است در سفر خارجی بودند، فلاحت‌پیشه، رئیس کمیسیون برخلاف روال معمول انتخابات هیأت‌رئیسه را در دستور هفتگی کمیسیون قرار نداد و آن را به هفته بعد موکول کرد. بر این اساس انتخابات باید روز یکشنبه 26 خرداد ساعت 14 در دستور کار قرار می‌گرفت. صبح روز یکشنبه رایزنی‌ها در صحن علنی مجلس برای انتخابات کمیسیون داغ شد. 3 نفر از سوی فراکسیون امید قصد کاندیداتوری داشتند. آقایان فلاحت‌پیشه، نوریان و کواکبیان که در نهایت جریان اصلاحات و امید روی آقای فلاحت‌پیشه به وحدت و توافق رسیدند که این توافق بازار رایزنی‌ها را داغ‌تر کرد. جریان ولایی مجلس و بخشی از مستقلین نیز حساسیت بیشتری پیدا کردند و برای به تفاهم رسانیدن آقایان بروجردی و ذوالنور به تکاپو افتادند. بروجردی و ذوالنور هم به توافق رسیدند که قبل از جلسه کمیسیون در یک جلسه با حضور اعضای ولایی و برخی مستقلین کمیسیون با یک رای استمزاجی رئیس و اعضای هیأت‌رئیسه را تعیین کنند و همه متعهد به حمایت از نتیجه باشند. ساعت ۱۳:۳۰ تعداد ۱۳ نفر از اعضای کمیسیون، مرکب از نمایندگان ولایی و مستقل که این مدل را پذیرفته بودند در جلسه رای استمزاجی شرکت کردند؛ 3 نفر دیگر هم که این مدل را پذیرفته و اعلام کرده بودند نتیجه را می‌پذیرند و به آن متعهد هستند به دلیل بیماری در جلسه حضور نداشتند. وقتی برای تعیین رئیس کمیسیون بنا شد بین بروجردی و ذوالنور رای‌‌‌گیری شود، بروجردی اعلام کرد چون تعدادی نیامده‌اند (از 16 نفر 3 نفر نیامده بودند) نیازی به رای‌‌‌گیری نیست. من کاندیدا نمی‌شوم، کنار می‌کشم، آقای ذوالنور کاندیدا شوند و ما هم حمایت و پشتیبانی می‌کنیم. در ادامه سخنگو، 2 نایب‌رئیس و 2 دبیر هم تعیین شدند. در این میان اعضای اصلاح‌طلب و امید کمیسیون که هرچند دقیقه یکی از آنها به داخل جلسه اعضای ولایی و مستقل سرک می‌کشید؛ وقتی برخلاف تبلیغاتی که می‌کردند اوضاع را به نفع خود ندیدند به بهانه اینکه در شروع جلسه کمیسیون ۱۵ دقیقه تاخیر رخ داده است، دسته‌جمعی جلسه را ترک کردند و به اصطلاح آبستراکسیون کردند تا تعمدا جلسه از نصاب و رسمیت بیفتد و رای‌‌‌گیری هیأت‌رئیسه انجام نگیرد.

روایت شمخانی از شکست مفتضحانه اطلاعاتی آمریکا
دبیر شورای عالی امنیت ملی از کشف شبکه گسترده عملیات سایبری تهاجمی علیه ایران خبر داد. به  گزارش خبرگزاری صداوسیما، دریابان علی شمخانی گفت: مدتی قبل یکی از پیچیده‌ترین شبکه‌های سایبری سازمان سیا که در حوزه جاسوسی سایبری به کار گرفته می‌شد و بخش مهمی از ظرفیت‌های عملیاتی سیا در کشور‌های هدف آمریکا بود توسط دستگاه‌های اطلاعاتی ایران کشف شد و مورد ضربه قرار گرفت. شمخانی تصریح کرد: آمریکایی‌ها این اقدام ایران را «شکست مفتضحانه اطلاعاتی» نامگذاری کردند.
 


Page Generated in 0/0100 sec