شاید قسمت اینطور بود که کمیل قاسمی چند هفته بعد از خداحافظیاش از دنیای قهرمانی، صاحب مدال طلای المپیک شود. پسر جویباری و سنگین وزن کشتی ایران که در ۲ دوره متوالی المپیک روی سکو رفت، بعد از ۷ سال مزد زحمات خود را گرفت. شاید اگر تایمازوف از مواد نیروزا استفاده نمیکرد، کمیل قاسمی میتوانست در نیمه نهایی المپیک لندن برابر این غول ازبکستانی به پیروزی برسد و همان موقع با طلا به ایران بازمیگشت.
آرتور تایمازوف، قهرمان سنگین وزن کشتی ازبکستان تبدیل به هشتمین ورزشکار المپیک 2012 لندن شد که باید مدال طلای خود را به برگزارکنندگان این رقابتها پس بدهد. با بررسیهای کمیته ضد دوپینگ کمیته بینالمللی المپیک تخلف تایمازوف در استفاده از ماده نیروزای استانازول محرز شده و 2 طلای المپیک او در سالهای 2008 (پکن) و 2012 (لندن) از او پس گرفته خواهد شد. تایمازوف پرعنوان ترین ورزشکار تاریخ ازبکستان در المپیکهاست که مدال نقره المپیک 2000 سیدنی و 2004 آتن را دارد اما 2 طلای 2008 و 2012 او دیگر وجود خارجی ندارد. تایمازوف با این اتفاق تبدیل به پنجمین ورزشکار تاریخ شد که 2 طلای المپیک یا بیشتر را به دلیل دوپینگ از دست میدهد. در این فهرست ماریون جونز، دونده نامدار آمریکایی که 3 طلای المپیک خود را به خاطر دوپینگ پس داد، در صدر قرار دارد.
این کشتیگیر ازبکستانی هشتمین طلایی المپیک لندن و شصتمین ورزشکار این رقابتها به حساب میآید که دوپینگش مثبت شده است. با انتشار نتیجه تحقیقات کمیته ضددوپینگ، تایمازوف به ایلیا ایلین، وزنهبردار قزاق پیوست که او هم در همان المپیک مدال طلای خود را به دلیل ارتکاب به دوپینگ از دست داد؛ ورزشکاری که دوپینگ او باعث شد سعید محمدپور، وزنهبردار ایرانی بعد از سالها بتواند از مقام چهارم به مدال طلای المپیک لندن دست پیدا کند. با تصمیم جدید IOC جداول رقابتهای سنگین وزن در 2 المپیک 2008 و 2012 تغییر میکند. در المپیک 2012 لندن دوپینگ داوید مودزامانشویلی، کشتیگیر گرجستانی که نایب قهرمان المپیک لندن شده بود نیز مثبت اعلام شده بود. بنابراین برنده مدال طلای المپیک لندن از بین کمیل قاسمی و بلال ماخوف روس انتخاب خواهد شد. کشتیگیر آمریکایی هم که در 2 کشتی متوالی به تایمازوف و کمیل قاسمی باخته بود، به مدال برنز خواهد رسید، البته با توجه به اینکه کمیل قاسمی در نیمهنهایی به تایمازوف باخته بود، به نظر میرسد شانس کشتیگیر ایرانی برای کسب مدال طلای این دوره از مسابقات بیشتر است.
IOC از اتحادیه جهانی کشتی خواسته خیلی زود نتایج پایانی این وزن را در المپیک لندن بر اساس اتفاقات جدید و نمونههای مثبت دوپینگ اعلام رسمی کند. به نظر میرسد کمیل قاسمی میتواند بعد از 7 سال به طلای المپیک برسد. او در این رقابتها به مدال برنز رسیده بود و در المپیک 2016 ریو نیز صاحب مدال نقره شد. در صورتی که اتحادیه جهانی کشتی رای به طلایی شدن کمیل قاسمی بدهد، جایگاه ایران در المپیک لندن هم صعود قابل توجهی خواهد داشت. حمید سوریان، امید نوروزی، قاسم رضایی و بهداد سلیمی ابتدا 4 طلای ایران را به ارمغان آورده بودند و چندی پیش هم سعید محمدپور با دوپینگی شدن نفرات اول تا چهارم به مدال طلای وزنهبرداری المپیک 2012 دست یافت. حالا با طلای احتمالی کمیل قاسمی، تعداد طلاهای ایران در المپیک لندن به عدد 6 خواهد رسید. بدین ترتیب ایران که با طلای محمدپور به رتبه پانزدهم صعود کرده بود، حالا با 6 طلا، 6 نقره و 2 برنز میتواند نیوزیلند و اوکراین را هم جا بگذارد و در جدول ردهبندی مدالهای المپیک 2012 در رده سیزدهم بایستد.