ایجاد 229 هزار شغل توسط بنیاد برکت
بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در قالب اشتغالزایی بنگاهمحور، 229 هزار اشتغال ایجاد کرده است. معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) با اعلام این خبر افزود: در قالب طرح اشتغالزایی بنگاهمحور و با هدف محرومیتزدایی، توانمندسازی اقتصادی و ایجاد فرصتهای کسب و کار این بنیاد از طریق مشارکت با واحدهای صنعتی و تولیدی، 228 هزار و 900 فرصت شغلی در مناطق محروم و کمتر توسعهیافته ایجاد کرده است. هادی جوهری اظهار داشت: این تعداد اشتغال شامل 38 هزار و 150 فرصت شغلی مستقیم و190 هزار و 750 شغل غیرمستقیم میشود و با حجم سرمایهگذاری 54هزار و 500 میلیارد ریالی از سوی بنیاد برکت راهاندازی شده است.
به گفته معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت، مدل اشتغالزایی بنگاهمحور یکی از روشهای این بنیاد برای ایجاد اشتغال در مناطق محروم است که در این مدل، اشتغالزایی و محرومیتزدایی از طریق مشارکت و توانمندسازی بنگاههای اقتصادی دنبال میشود. وی ادامه داد: بنگاه برکت از سال 1387 اقدام به مشارکت با بنگاههای اقتصادی در قالب طرح اشتغالزایی بنگاهمحور کرده و تا به امروز با 350 شرکت مشارکت داشته که از 250 شرکت خارج شده است. وی تصریح کرد: شرکتهای مشارکتی بنیاد برکت عمدتا در صنایع برق، الکترونیک و تجهیزات مهندسی؛ کانیهای فلزی، غیرفلزی و ساخت فلزات اساسی؛ سلولزی، چوب، کاغذ و مصالح ساختمانی؛ غذایی و دارویی؛ کشاورزی، دامپروری و شیلات؛ شیمیایی؛ تبدیلی، چاپ و بستهبندی و صنایع عمومی مشغول به فعالیت هستند. معاون تامین نهادهها و مشارکتهای اقتصادی بنیاد برکت خاطرنشان کرد: 9 شرکت مشارکتی بنیاد برکت در زمینه صادرات محصولاتشان فعال هستند و تا به امروز موفق به صادرات تولیدات خود همچون شمش روی، کاغذ کارتن، شیشه سکوریت، سیم و کابل، کلید و پریز، خرما، ماهی و میگو، تخممرغ و... به کشورهای مقصد از جمله ترکیه، روسیه، چین، هنگکنگ، تایلند، ترکمنستان، افغانستان، عراق و امارات شدهاند. جوهری ارزش ریالی و ارزی حجم کل صادرات شرکتهای مشارکتی بنیاد برکت را به ترتیب 2256 میلیارد ریال و 5/45 میلیون دلار اعلام و اظهار امیدواری کرد با رفع موانع صادرات، تعداد و حضور شرکتهای مشارکتی بنیاد برکت در بازارهای منطقهای بیشتر شده و از این طریق، درآمدهای حاصل از صادرات افزایش یابد.
***
ارسال کمکهای غیرنقدی بانک ملت برای سیلزدگان استان سیستانوبلوچستان
با دستور مدیرعامل، بانک ملت در راستای ایفای مسؤولیتهای اجتماعی، کمکهای غیرنقدی خود را برای سیلزدگان استان سیستانوبلوچستان ارسال کرد. به گزارش روابط عمومی بانک ملت، در پی وقوع سیل در استان سیستانوبلوچستان که خسارات سنگینی را به زیرساختها، اماکن مسکونی، باغات و مزارع این استان وارد کرد، بانک ملت با دستور دکتر بیگدلی، مدیرعامل و با هدف ایفای مسؤولیتهای اجتماعی، اقلام مختلف و کالاهای ضروری برای حمایت از سیلزدگان استان خریداری کرد.
بر اساس این گزارش، بانک ملت در این طرح اقلام مورد نیاز سیلزدگان را در قالب ۶ دستگاه کامیون و کامیونت حاوی چادر، پتو، زیرانداز، کنسرو ماهی، غذای آماده و آب معدنی به سیلزدگان استان اعطا کرد. در عین حال، شبکه تلویزیونی استان سیستانوبلوچستان، هامون، در 2 بخش خبری روز شنبه ۲۸ دیماه ارسال کمکهای بانک ملت به مردم سیلزده را اعلام کرد.
این گزارش حاکی است، بانک ملت در زمان وقوع سیل در استانهای گلستان، لرستان و خوزستان نیز در چند مرحله نسبت به اهدای کمکهای نقدی و غیرنقدی برای ساکنان سیلزده این استانها اقدام کرده بود.
***
دعا میکنیم تحریم لغو نشود
دبیر انجمن سازندگان قطعات و مجموعههای خودرو با بیان اینکه قطعهسازان دعا میکنند تحریم لغو نشود، گفت: با ایجاد 3 میز داخلیسازی در وزارت صنعت، از ٢٠ میلیون یورو ارزبری جلوگیری شد. مازیار بیگلو گفت: توجه وزارت صنعت، معدن و تجارت به اجرای نهضت داخلیسازی در صنعت خودرو، منجر به اتفاقات بسیار خوب در این صنعت شده؛ به نحوی که تمام قطعهسازان دعا میکنند تحریم ادامه داشته باشد. وی ادامه داد: خوشبختانه به دلیل توجهی که به نهضت داخلیسازی شده، برخی نیروهای تعدیلشده در خطوط تولید صنعت قطعهسازی، مجدد به کار بازگشتهاند و تا پایان سال برخی شرکتها حتی با افزایش نیرو و جذب افراد جدید مواجه خواهند شد.