printlogo


کد خبر: 217426تاریخ: 1398/12/19 00:00
نماینده سازمان جهانی بهداشت اقدامات ایران برای درمان مبتلایان به ویروس کرونا را شگفت‌انگیز دانست
پزشکی ایرانی،تحسین جهانی
ریچارد برنان در قم: ایران یکی از قوی‌ترین سیستم‌های بهداشتی را دارد می‌توانیم از تجربه مقابله ایران با کرونا در سایر کشورها استفاده کنیم

رئیس هیأت اعزامی سازمان جهانی بهداشت گفت: در ایران مدیریت صحیح و پیشرفته وجود دارد، مردم قم باید افتخار کنند به کسانی که در راستای مقابله با ویروس کرونا جانفشانی می‌کنند؛ تلاش خوبی در زمینه آموزش افراد و پیشگیری وجود دارد.
دکتر ریچارد برنان در نشست خبری نمایندگان سازمان جهانی بهداشت با اصحاب رسانه قم که در ساختمان معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان برگزار شد، اظهار داشت: ویروس کرونا ویروس چالش‌پذیری است که سخت کنترل می‌شود.
رئیس هیأت اعزامی سازمان جهانی بهداشت افزود: وارد بازی سیاسی و تحریم‌ها نمی‌شویم. تحریم یک تصمیم سیاسی است اما ما سعی داریم در سازمان جهانی وارد بازی سیاسی نشویم. جدا از تحریم باید به ایران کمک کنیم و همین الان هم در حال کمک‌های تجهیزاتی و ارائه خدمات تکنیکال به ایران هستیم.  وی بیان کرد: ویروس کرونا ویروس جدیدی است که وارد جامعه شده و اولین یافته‌های ما این است که 67 روز است در جهان شیوع پیدا کرده  و در ایران و قم حدود 17 روز شیوع پیدا کرده است. ریچارد برنان با بیان اینکه شاهد پیشرفت‌های خوبی در زمینه مقابله با کرونا در ایران و قم هستیم، ادامه داد: شیوع کرونا در سراسر دنیا 103 کشور را درگیر کرده است و نظام بهداشتی ایران را تحت تاثیر قرار داده و با چالش مواجه کرده و در هر جا که می‌رویم باید سریع جلوی آن بایستیم. رئیس هیأت اعزامی سازمان جهانی بهداشت گفت: در ایران مدیریت صحیح و پیشرفته وجود دارد، مردم قم باید افتخار کنند به کسانی که در راستای مقابله با ویروس کرونا جانفشانی می‌کنند؛ تلاش خوبی در زمینه آموزش افراد و پیشگیری وجود دارد. ریچارد برنان تصریح کرد: همه کشورها درگیر این ویروس هستند و همه برای مقابله با آن فعالیت می‌کنند و می‌توان گفت همه در میدان جنگ هستیم؛ ما پیگیر هستیم تا وسایل مورد نیاز به دست بیماران برسد. وی خاطرنشان کرد: 7 تن از ملزوماتی را که می‌تواند به پیشگیری از کرونا کمک کند همراه خود آوردیم، هزاران دستکش و ماسک و لباس تحویل وزارت بهداشت دادیم؛ کیت‌های آزمایشی را می‌آوریم و نتایج برای ما اهمیت دارد تا به صورت صحیح از مردم در مقابل این ویروس محافظت کنیم.
 
* وزارت بهداشت پیشرفت خوبی در درمان بیماران مبتلا به کرونا داشته است
نماینده سازمان جهانی بهداشت همچنین در دیدار با اعضای ستاد ملی مبارزه با کرونا در وزارت بهداشت ایران گفت: در این بازه زمانی وزارت بهداشت پیشرفت خوبی داشته است؛ پیشرفت‌های شگفت‌انگیزی که در درمان در بیمارستان‌ها، آزمایشگاه‌های تشخیص طبی و نیز اطلاع‌رسانی شاهد آن بوده‌ایم.
وی تأکید کرد:‌ اگر چه کارهای زیادی وجود دارد که باید انجام شود اما به طور کلی می‌توان گفت مسیر پیشرفت به سمت درستی می‌رود.
تبادل اطلاعات و تجارب در این‌ باره بسیار با اهمیت است و باید این کار از ایران با سایر کشورها و بالعکس انجام شود.  وی با تأکید بر اینکه بیماری کرونا بیماری جدیدی است، خاطرنشان کرد: باید به موضوع مقابله با اطلاع‌رسانی غلط توجه شود؛ ضمن اینکه ایران یکی از قوی‌ترین سیستم‌های بهداشتی را دارد. در  حال حاضر اطلاعاتی را که خانواده و جامعه به آن نیاز دارند، این است که چطور از ابتلا به این بیماری جلوگیری کنند و اگر عضوی از آنها با این بیماری درگیر شد، چه کارهایی با آن عضو انجام دهند. وی یادآور شد: حضور ما در ایران برای ارزیابی سیستم بهداشتی ایران نسبت به شیوع کرونا نیست اما درباره این بیماری اولویت‌هایی که توسط وزارت بهداشت برای آن مشخص شده، کاملا درست است؛ ضمن اینکه برای شکست کرونا تنها نیاز به دخالت سیستم بهداشتی نیست، بلکه نیاز به کمک تمام دستگاه‌ها و جامعه برای برخورد با آن است.
 به گزارش فارس، «کریستف آندریاس هامل من» نماینده سازمان جهانی بهداشت هم در این دیدار اظهار داشت: امروز به گونه‌ای است که در ایران در هر شهر بخش مراقبتی به بیماران کرونا اختصاص داده شده و قرار است در روزهای آینده سفری به قم برای بازدید از مراکز درمانی داشته باشیم. از شرایط بالینی اطلاعات بیشتری داریم؛ ضمن اینکه به صورت ایمیل به طور مداوم از پرستاران و پزشکان اطلاعاتی دریافت می‌کنیم. نماینده سازمان جهانی بهداشت ادامه داد: سازمان جهانی بهداشت هرگونه همکاری که نیاز باشد با وزارت بهداشت ایران انجام می‌دهد. با توجه به شرایط و محدودیت‌های جهانی، تهیه اقلام بهداشتی در حال حاضر دشوار است اما سازمان جهانی بهداشت با کمک سازمان ملل نهایت همکاری خود را خواهد داشت. وی خاطرنشان کرد: ما از بیمارستان‌ها بازدید کرده و با مقامات اجرایی و کادر پزشکی صحبت کرده‌ایم و فضای بسیار خوبی وجود داشته و هر کجا قصد بازدید داشتیم، این کار انجام شد اما چیزی که همه روی آن متفق‌القول هستند این است که باید مثبت‌اندیشانه کار کنیم؛ ضمن اینکه پویش ملی 2 روز پیش توسط وزارت بهداشت ایران شروع شده است.  نماینده سازمان جهانی بهداشت گفت: می‌توانیم از تجربه ایران برای سایر کشورها استفاده کنیم. 
 
***
[به‌رغم شیوع «کرونا» آمار فوتی‌های تهران کاهش یافته است]
مدیرعامل سازمان بهشت زهرا(س) گفت: به‌رغم اینکه شاهد شیوع ویروس کرونا و فوت برخی شهروندان هستیم اما آمار فوتی‌های روزانه شهر تهران نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش چشمگیری داشته است. سعید خال در گفت‌وگو با فارس، گفت: مجموعه بهشت زهرا تلاش می‌کند در کمال آرامش و در کمال تکریم و احترام پذیرای مردم داغدیده باشد، هرچند آرزوی قلبی ما این است که مردم در سلامت باشند اما در صورت مراجعه به سازمان بهشت زهرا تمام تمهیدات مورد نظر اندیشیده شده است. خال ادامه داد: سازمان بهشت زهرای تهران روزانه به صورت متداول و میانگین 200 متوفی را پذیرش می‌کند که این عدد در سال به حدود 60 هزار نفر می‌رسد. وی افزود: از این تعداد 20 هزار متوفی به شهرستان‌ها انتقال می‌یابد و 40 هزار متوفی دیگر در خود بهشت زهرا دفن می‌شوند. مدیرعامل سازمان بهشت زهرا ادامه داد: خبر خوبی که باید به مردم بدهم این است که اگر چه در این روزها شاهد تعدادی مرگ و میر ناشی از ابتلا به کرونا هستیم اما به طور کلی آمار فوتی‌ها در شهر تهران کاهش چشمگیری داشته است. خال گفت: شاید این رعایت کردن‌ها و حفظ بهداشت عمومی و شاید این کمتر سفر کردن‌ها و احتیاط‌هایی که مردم در این مدت انجام داده‌اند باعث شده آمار مرگ در تهران پایین آمده است. وی افزود: می‌شود این به یک الگو تبدیل شود تا همیشه این احتیاط‌ها را داشته باشیم و باعث کاهش مرگ و میر در سطح شهر تهران شویم.

Page Generated in 0/0254 sec