مرد طلایی وزنهبرداری المپیک و جهان با توجه به تعویق المپیک ۲۰۲۰ توکیو میتواند با خیالی آسوده و در زمان کافی به روند درمانی خود بپردازد.
سهراب مرادی سال گذشته به دلیل مصدومیت نتوانست تمرینات ایدهآل خود را انجام دهد و به جای تلاش برای آمادهسازی در سالن تمرینات، مدام در کلینیکهای پزشکی مختلف در ایران و آلمان مشغول درمان بود.
به هر حال مصدومیت کتف مصدوم مرادی رفته رفته با اقدامات ویژه پزشکی و درمانی برطرف شد و سرانجام او توانست اواخر سال گذشته بهرغم از دست دادن رقابتهای جهانی، در مسابقات قهرمانی غرب آسیا به میزبانی امارات روی تخته برود و با 3 مدال طلا قهرمان دسته ۹۶ کیلوگرم شود.
البته دغدغههای سهراب مرادی برای حضور و درخشش در المپیک ۲۰۲۰ توکیو همچنان ادامه داشت و او باید در فرصت باقی مانده تا این رویداد بزرگ، به 100 درصد آمادگی میرسید. در این وضعیت مصدومیت کتف او هم کاملا برطرف نشده بود و همین موضوع از نظر روحی و روانی در روند تمرینات او تاثیر داشت.
به هر حال شیوع ویروس کرونا و سپس تعویق بازیهای المپیک توکیو باعث شد فرصتی ۱۷ ماهه تا حضور سهراب مرادی در المپیک بهدست آید و حالا این قهرمان بااخلاق و ارزنده وزنهبرداری المپیک و جهان میتواند بخوبی خودش را آماده کند.
بدین ترتیب باید امیدوار بود سهراب بتواند در فرصت باقیمانده تا المپیک به شرایط ایدهآل و مطلوبی دست یابد و سال آینده به عنوان یکی از شانسهای کسب مدال طلای ایران در توکیو روی تخته برود.
* کمکهزینه مرادی پرداخت شد
از سوی دیگر دبیر کمیته ملی المپیک تعویق بازیهای المپیک را برای ورزشکاران ایرانی یک فرصت دانست و گفت: با توجه به مصدومیت برخی ورزشکاران، تعویق المپیک فرصت مناسبی برای ریکاوری آنها پیش آورد. کیکاووس سعیدی درباره به تعویق افتادن المپیک ۲۰۲۰ گفت: به تعویق افتادن المپیک از 2 منظر برای ما فرصت محسوب میشود؛ نخست اینکه ورزشکارانی مانند حسن یزدانی، سهراب مرادی و حمیده عباسعلی به دلیل آسیبدیدگی نیاز به ریکاوری داشتند و تعویق المپیک این فرصت را برای آنان بهوجود آورد. از طرف دیگر ما زمان بیشتری برای کسب سهمیههای دیگر به دست آوردیم. وی درباره هزینههای درمانی ورزشکاران مصدوم، تصریح کرد: در بحث هزینه درمانی، سهراب مرادی در 2 مرحله به آلمان اعزام شد و کمکهزینه ارزی این ورزشکار را پرداخت کردیم.