تعداد مبتلایان «کووید ـ 19» در کشور به 82211 نفر و شمار قربانیان به 5118 نفر رسید
آخرین آمار کرونا در کشور نشان میدهد روند کاهشی ابتلا ادامه یافت اما تعداد مرگ و میر ناشی از «کووید-19» نسبت به روز شنبه افزایش پیدا کرد.
به گزارش «وطن امروز»، بررسی آمارها در اولین ماه سال نشان میدهد روند ابتلا و مرگومیر تا میانه فروردین افزایشی بوده اما در نیمه دوم ماه این روند بشدت کاهشی شد. همچنین روند بهبودی بیماران کرونایی در این ماه صعودی بوده است.
دکتر کیانوش جهانپور، سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار مبتلایان به ویروس کرونا اظهار کرد: از ظهر شنبه تا ظهر یکشنبه بر اساس نتایج آزمایشگاهی، 1343 نفر بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و کل مبتلایان به این بیماری در کل کشور به 82 هزار و 211 نفر رسید.
سخنگوی وزارت بهداشت افزود: متأسفانه در طول 24 ساعت، 87 نفر از مبتلایان جدید «کووید-19» جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به 5118 مورد رسید. همچنین بین بیمارانی که بستری هستند 3456 نفر از بیماران حال نامساعدتر و ابتلای شدیدتری به بیماری دارند.
جهانپور تصریح کرد: خوشبختانه تاکنون 57 هزار و 23 نفر از بیماران قطعی بهبود یافته و ترخیص شدهاند و تاکنون 341 هزار و 662 آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است.
* تداوم تعطیلی اماکن مذهبی و مساجد حداقل تا نیمه اردیبهشتماه
حداقل تا 2 هفته دیگر اماکن مذهبی و مساجد به علت شیوع کرونا تعطیل خواهد بود.
حسن روحانی با اعلام این مطلب در جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: برای ماه رمضان بسیار اندیشیدیم که چه کنیم و چطور آن را مدیریت کنیم. در ماه رمضان اماکن مذهبی و مساجد جذابیت بیشتری پیدا میکند اما باید از مردم بخواهیم همچنان شرایط ویژه را تا نیمه اردیبهشت حداقل ادامه دهند و پس از آن مقطع نیز باز جلساتی برگزار میکنیم تا ببینیم میتوان تصمیم تازهای اتخاذ کرد یا نه.
روحانی با بیان اینکه ماه رمضان مراسم تجمعی و افطاری جمعی نخواهیم داشت، گفت: از مردم میخواهیم تا جایی که در توانشان است به اقشار آسیبپذیر جامعه کمک کنند. دولت و نهادهای عمومی غیردولتی و بخش خصوصی و مردم خیر در این زمینه بار سنگینی به دوش دارند که اگر همه کنار هم باشیم میتوانیم از این شرایط سخت عبور کنیم.
رئیسجمهور با تقدیر از تلاش واحدهای تولیدی و صنعتی در طول ماههای اخیر و تداوم فعالیت اقتصادی و تولیدی در کشور اظهار کرد: ما باید کاری کنیم که طرحهای جدیدی آماده شود و اقتصاد ما به سمتی برود که شرایط برای کار کردن بخش خصوصی و سرمایهگذاران فراهم شود که با توجه به مقررات بهداشتی بتوانند در این شرایط هم کار خود را ادامه دهند، چرا که همین تداوم فعالیت باعث ایجاد اشتغال و کارآفرینی میشود.
وی با اشاره به مصوبات جلسه دیروز ستاد ملی مقابله با کرونا درباره استفاده از امکان مقدسه تاکید کرد: امیدواریم از نیمه اردیبهشت به بعد کاری کنیم که مردم بتوانند از اماکن مقدسه استفاده کنند، هر چند که قرار بود تا پایان اردیبهشت شرایط ویژه برای حضور در اماکن مقدسه رعایت شود اما آقای اعرافی که از حوزه علمیه در این جلسات حضور دارند، درخواست کردند این زمان تا نیمه اردیبهشت عقب بیاید و در نیمه اردیبهشت مجدداً شرایط را برای حضور مردم در این امکان مقدسه بررسی کنیم.