printlogo


کد خبر: 219001تاریخ: 1399/2/14 00:00
بعد از افشای گورهای دسته‌جمعی در نیویورک این ایالت دوباره خبرساز شد
کشف اجساد در کامیون‌های بدون یخچال!

گروه بین‌الملل: آمار مبتلایان به کرونا در دنیا دیروز به 3,416,458 نفر  و تعداد فوتی‌ها - بر اساس آمار رسمی دولت‌ها- به 239,894 نفر رسید. آمار بهبودیافتگان کرونا هم به 1,088,619 نفر رسید. از بین افراد درگیر کرونا هم حال 2 درصد (کیس‌های فعال) یعنی 51,217  نفر وخیم است. 
ایالات متحده با 1,131,492  مبتلا و 65,776 جان‌باخته همچنان درگیرترین کشور دنیا با کروناست. در جدول رتبه‌بندی درگیرترین کشورها، در مقایسه با روزهای گذشته تحول خاصی قابل مشاهده نیست و فقط عدد و رقم‌ها متفاوت شده است. 
 
* نگهداری اجساد جان‌باختگان در کامیون‌های پر از یخ
هنوز تصویر گورهای دسته جمعی نیویورک از اذهان پاک نشده که خبرهای عجیب و غریبی از این ایالت که درگیرترین نقطه دنیا با کروناست به گوش می‌رسد. دیروز یک مرکز نگهداری از سالمندان و افراد نیازمند در شهر نیویورک اعلام کرد شمار مرگ‌و‌میرهای ناشی از کرونا به اندازه‌ای زیاد بوده که مجبور شده شماری از اجساد را در یخچال کامیون نگهداری کند. به نوشته پایگاه هیل، این مرکز پرستاری گفته این کار را به این دلیل انجام داده که معمولا چند روز طول می‌کشد تا سردخانه‌ها اجساد را جابه‌جا کنند. یک مرکز پرستاری در منطقه منهتن نیویورک گفته تنها در این مرکز 98 نفر بر اثر ابتلا به کرونا جان‌شان را از دست داده‌اند. دی‌بلاسیو، شهردار نیویورک این مرگ‌و‌میرها را که مربوط به فقط یک مرکز نگهداری از سالمندان در نیویورک است کاملا وحشتناک توصیف کرده است. پیش از این رسانه‌ها گزارش داده بودند عابران از بوی تعفن اجساد نگهداری‌شده در کامیون شکایت کرده‌اند. آسوشیتدپرس گزارش داد: در پی شکایات متعدد مردم مبنی بر انتشار بوی بد از 2 کامیون اجاره‌ای که روزهاست مقابل یک مرکز کفن و دفن در منطقه بروکلین نیویورک که در صدر شهرهای دارای بیشترین قربانی مبتلا به کرونا قرار دارد،  متوقف شده است، بیش از 50 جنازه کشف شد. بر اساس این گزارش‌ها، مرکز کفن و دفن یادشده از این کامیون‌های حمل اشیا که فاقد سردخانه بوده برای نگهداری اجساد استفاده کرده و برای سرد نگه داشتن اجساد روی آنها قالب‌های یخ گذاشته است. 
 
* حمایت ترامپ از نافرمانی‌های مدنی
یک روز بعد از ورود ترامپیست‌ها به مجلس ایالتی میشیگان و فشار بر فرماندار این ایالت برای لغو قرنطینه، دونالد ترامپ پشت آشوبگران ایستاد و خواستار لغو قرنطینه شد. ترامپ گفت: گرچن ویتمر، فرماندار ایالت میشیگان باید با معترضان به قوانین قرنطینه به توافق برسد. ترامپ در پیامی توئیتری نوشت:‌ فرماندار میشیگان باید امتیاز کوچکی بدهد و آتش را خاموش کند. رئیس‌جمهور آمریکا در توصیف این معترضان که مسلسل به ‌دست قصد داشتند وارد ساختمان ایالتی کنگره شوند، گفت: اینها مردمان بسیار خوبی هستند ولی عصبانی هستند. آنها می‌خواهند به شکلی ایمن دوباره به زندگی بازگردند. با آنها دیدار کنید، با آنها صحبت کنید و به توافق برسید. 
 
* اعتراضات در ۱۰ ایالت آمریکا
آنچه در میشیگان اتفاق افتاد، سرآغاز یک سلسله اعتراضات در 10 ایالت آمریکا بود. ترامپ حالا برای پیشبرد اهداف خود دلگرم به هوادارانی است که اگر لازم باشد مسلسل به دست به خیابان‌ها می‌آیند و اعتراض می‌کنند. دیروز معترضان حداقل در ۱۰ ایالت آمریکا با برپایی تظاهرات گسترده خواستار پایان یافتن محدودیت‌های قرنطینه‌ای اعمال شده برای مقابله با شیوع ویروس کرونا شدند. 
 
* توئیت‌هایی برای نافرمانی
ترامپ که طرفدار پایان یافتن قرنطینه در شهرهای آمریکا و راه‌اندازی مجدد کسب‌وکارهاست، طی هفته‌های اخیر بارها توئیت‌هایی با مضمون آزاد کردن ایالت‌ها منتشر کرده است. منتقدان ترامپ معتقدند او مردم را به خشونت علیه فرمانداران و قانون‌گذاران دموکرات تحریک می‌کند. برخی معتقدند وی با انتشار توئیت‌هایی درباره آزاد کردن ایالت‌ها، به هواداران افراطی خود این پیام را می‌رساند که دست به اسلحه ببرند. در همین حال، شبکه خبری «سی‌ان‌ان» گزارش داده اکثر ایالت‌های آمریکا گام‌هایی را برای کاستن از مقررات فاصله‌گذاری‌های اجتماعی آغاز کرده‌اند. شبکه خبری «سی‌ان‌ان» گزارش داده این اقدام در حالی انجام می‌شود که کارشناسان بیماری‌های همه‌گیر درباره بازگشایی اقتصاد آمریکا هشدار داده و آن را اشتباهی بزرگ توصیف کرده‌اند. 
 
* ممانعت ترامپ از حضور فائوچی در جلسه استماع کنگره
از ابتدای شیوع کرونا در آمریکا آنتونی فائوچی بدون تردید مهم‌ترین چهره بعد از ترامپ بوده است. وی تقریبا در 90 درصد نشست‌های خبری ترامپ در 2 ماه گذشته حاضر بوده و به عنوان شخص مطلع در این باره اظهارنظر کرده است. اما تلاش قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا برای برگزاری جلسه استماع درباره ویروس کرونا با حضور آنتونی فائوچی، مدیر مؤسسه آلرژی و بیماری‌های عفونی آمریکا، با مخالفت کاخ سفید مواجه شده است. اریک هولاندر، سخنگوی کمیته سلامت کنگره در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد: به ما از طریق یک مقام دولت ترامپ اطلاع داده شد که کاخ سفید مانع از حضور دکتر فائوچی در جلسه استماع شده است. انتشار این بیانیه، واکنش جاد دیر، یکی از سخنگویان کاخ سفید را به دنبال داشت و وی مخالفت رئیس‌جمهور با حضور فائوچی در جلسه استماع مجلس نمایندگان را تایید کرد. جاد دیر اعلام کرد: در حالی که دولت ترامپ به پاسخ دولت به «کووید-19» شامل بازگشایی ایمن مجدد اقتصاد آمریکا و تسریع در ساخت واکسن ادامه می‌دهد، حضور افراد دخیل در این تلاش‌ها در جلسات استماع کنگره سازنده نیست. سخنگوی کاخ سفید افزود: ما به همکاری با کنگره برای برگزاری جلسات استماع در زمان مناسب متعهد هستیم. مخالفت ترامپ با حضور فائوچی، عضو ارشد کارگروه کاخ سفید برای مقابله با ویروس کرونا در حالی صورت گرفته که پیش‌تر قانونگذاران ارشد دموکرات در مخالفت با عملکرد دولت جمهوری‌خواه این کشور در مقابله با کرونا خواستار تحقیقات کنگره شده بودند. 
 
* ترامپ: «سی‌ان‌ان» و «ان‌بی‌سی» دست‌نشانده‌های چین هستند
رئیس‌جمهور آمریکا با حمله به 2 شبکه خبری این کشور، آنها را دست‌نشانده‌های چین و دشمن مردم آمریکا توصیف کرد. وی در یک پیام توئیتری نوشت: «سی‌ان‌‌ان» و «ان‌بی‌سی» از مسیرشان خارج شده و چیزهای بزرگی درباره چین می‌گویند. آنها دست‌نشانده‌های چین هستند که می‌خواهند آنجا به تجارت بپردازند. آنها از امواج هوایی آمریکا برای کمک به چین استفاده می‌کنند؛ دشمن مردم.
 ترامپ در حالی این سخنان را مطرح می‌کند که مقامات ارشد دولت آمریکا آژانس‌های جاسوسی این کشور را تحت فشار گذاشته‌اند تا ارتباطی میان ویروس کرونا و آزمایشگاه‌های شهر ووهان چین پیدا کنند. 
***
[گزارش جدید از دروغ‌های آماری انگلیس]
پنهانکاری دولت انگلیس در اعلام آمار قربانیان کرونا، همچنان بازتاب‌های زیادی در نظام بین‌الملل دارد. شبکه تلویزیونی فرانس 24 در گزارشی در این باره گفت: اکنون فضایی تاریک‌تر از پیش بر انگلیس حکفرما شده است. تاکنون گزارش‌های روزانه دولت انگلیس محدود به کسانی می‌شد که بر اثر ابتلا به این بیماری جان داده بودند. این شبکه افزود: آمار کسانی که در خانه‌های سالمندان یا مکان‌های دیگر به خاطر کرونا فوت می‌کردند، جداگانه محسوب می‌شد. فرانس 24 افزود: با آمار جدید، انگلیس از فرانسه و اسپانیا در تعداد قربانیان سبقت گرفته است. معاون وزیر بهداشت انگلیس گفته است: ما هنوز تا رسیدن به آمار دقیق و صحیح فاصله داریم. این شبکه فرانسوی در پایان گفت: گروه‌های مخالف انتقاد از دولت انگلیس را به خاطر کوتاهی در اعمال قرنطینه زودهنگام و تعلل در انجام تست‌های گسترده افزایش داده‌اند.

Page Generated in 0/0125 sec