همدلی برای تهیه تجهیزات سرمایشی در فصل گرما
با نزدیک شدن به فصل گرما نیاز به امکانات سرمایشی بویژه در استانهای جنوبی به مسالهای حیاتی تبدیل شده است. در روزهای اخیر که رزمایش همدلی و مواسات در کشور جنبه عمومیتری پیدا کرده است، امیدها به گشایش مشکلات گروههای مستضعف و محروم توسط نیکوکاران نیز بیشتر است.
به گزارش «وطن امروز»، به نظر میرسد وسائل و تجهیزات سرمایشی برای افراد محروم در نقاط گرمسیر نیز میتواند بخشی از این رزمایش همدلی باشد، چرا که با شدت گرفتن گرما بویژه در استانهای جنوبی شرایط زندگی برای هموطنان سختتر و سختتر میشود. از سوی دیگر افزایش قیمت وسایل سرمایشی باعث شده برخی خانوادهها نتوانند براحتی این تجهیزات را تامین کنند و از همین رو شرایط سختی داشته باشند.
یکی از فعالان جهادی در خوزستان که فعالیتهای گستردهای در محلات محروم و مستضعف حاشیه اهواز دارد، درباره مضیقه کولر در این ایام به خبرنگار ما گفت: محلات فقیر و کم برخوردار در حاشیه اهواز که با توجه به مخاطرات و بلایای طبیعی و غیرطبیعی و بویژه ماجرای سیل، از سال گذشته با مشکلات عدیده دست و پنجه نرم میکنند، این روزها برای تهیه کولر و وسایل سرمایشی شرایط سختی را پشت سر میگذارند.
او همچنین درباره شدت گرفتن مشکلات در ایام کرونایی افزود: با توجه به اینکه وضعیت شغلی برخی افراد در حاشیه شهر اهواز بعد از ماجرای کرونا به مخاطره افتاده است، عملا امکان مالی تهیه تجهیزات سرمایشی نیز وجود ندارد. به همین دلیل یکی از پیشنهادات ما برای اینکه این مشکل حداقل برای بخشی از نیازمندان مرتفع شود، این است که بخشی از کمکهایی که در مسأله رزمایش همدلی و مواسات تجمیع میشود، به این موضوع اختصاص پیدا کند.
***
جمعآوری کودکان خیابانی بزودی آغاز میشود
استاندار تهران گفت: با هماهنگیهای انجام شده بزودی جمعآوری کودکان کار و خیابانی و نگهداری آنها بر اساس پروتکلهای جدید بهداشتی آغاز میشود. انوشیروان محسنیبندپی در گفتوگو با فارس، درباره جمعآوری معتادان متجاهر اظهار داشت: استدلال ما این است که با توجه به شیوع ویروس کرونا بهترین مکان برای افرادی که معتاد هستند و بیماری زمینهای دارند محیطهایی است که در آن تجمع وجود ندارد. وی افزود: به عنوان مثال در کهریزک و زندانها با توجه به شرایط حفاظتی کمترین شیوع را شاهد بودهایم و بنابراین نسبت به جمعآوری معتادان متجاهر که عمدتا دارای بیماریهای زمینهای هم هستند، اقدام شده تا جلوی گسترش ویروس کرونا را بگیریم. این افراد 14 روز در قرنطینه میمانند و تست کرونا میدهند. تاکنون حدود 300 معتاد متجاهر از استان تهران جمعآوری شده و این روند همچنان ادامه دارد. وی افزود: اگر تست اولیه این معتادان هم منفی باشد در مکانی 14 روز نگهداری خواهند شد و افرادی که تست کرونای آنها مثبت باشد به مراکز درمانی مشخص شده اعزام میشوند. وی بیان داشت: در مرحله بعدی جمعآوری کودکان کار و خیابانی در نظر گرفته شده که سازمان بهزیستی با رعایت پروتکلهای ابلاغی وزارت بهداشت باید نسبت به تأمین زیرساختهای لازم جهت نگهداری کودکان کار و خیابانی اقدام کند.
***
سیمکارتهای دانشآموزی آماده واگذاری است
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزشوپرورش از طرح ساخت یا وارد کردن تبلت دانشآموزی و آماده شدن سیمکارتهای دانشآموزی با همکاری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات خبر داد. به گزارش فارس، علی الهیارترکمن در برنامه سیمای خانواده، با اشاره به مشکلات سامانه «شاد» درباره مناطقی که دسترسی به اینترنت ندارند، اظهار کرد: در این مناطق از طریق شبکههای تلویزیون استانی، رادیویی، ارسال جزوه و درسنامه بین دانشآموزان، تدریس انجام میشود و در جاهایی که طبق پروتکلهای وزارت بهداشت سفید اعلام شده است با پیشبینی استانداردهای بهداشتی، کلاسهای حضوری برگزار میشود.
وی افزود: مشکل نداشتن تلفن همراه برای دانشآموزان جهت ورود به سامانه شاد را شاید نتوانیم در کوتاهمدت حل کنیم اما برای بازه میانمدت میتواند حلوفصل شود و در این راستا تمهیداتی را پیشبینی کردهایم. وی ادامه داد: با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای ساخت یا وارد کردن تبلتهای دانشآموزی در حال رایزنی و همکاری هستیم.
***
برخورد پلیس فتا با هنجارشکنان در فضای مجازی
رئیس پلیس فتای ناجا گفت: در صورت وقوع موارد مجرمانه در فضای مجازی و انتشار محتوای هنجارشکنانه در تضاد با اخلاقیات حاکم بر فرهنگ جامعه، با هنجارشکنان برخورد میکنیم. سردار وحید مجید اظهار داشت: در پی شیوع ویروس کرونا در کشور و به دنبال آن رعایت توصیههای بهداشتی مبنی بر پرهیز از ترددهای غیرضروری و در خانه ماندن و با توجه به روی آوردن هموطنان به فضای مجازی به منظور سپری کردن ساعاتی که در منزل هستند، متاسفانه شاهد رواج ناهنجاریهای اخلاقی در این فضا و بالطبع سوءاستفاده مجرمان از این شرایط به وجود آمده هستیم.