printlogo


کد خبر: 220467تاریخ: 1399/3/21 00:00
اخبار

برگزاری آزمون هماهنگ برای دانش‌آموزان جامانده از امتحانات نهایی
محمد محسن‌بیگی، مدیرکل سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: دانش‌آموزانی که با داشتن گواهی پزشکی نتوانسته‌اند در امتحانات نهایی شرکت کنند، با اعلام زمان از سوی کمیته سنجش می‌توانند در آزمونی که هماهنگ برگزار می‌شود، شرکت کنند. مدیرکل سلامت و تربیت بدنی وزارت آموزش و پرورش در این باره گفت: در راستای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تعداد حوزه‌های امتحانات نهایی را از ۳۰۰۰ پایگاه به ۶۵۰۰ پایگاه افزایش دادیم، البته این در حالی است که بعضی مکان‌های برگزاری امتحانات به دلیل عدم امکان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از لیست حوزه‌ها حذف شدند. وی از حضور یک مراقب سلامت در هر حوزه خبر داد و افزود: در همین راستا حضور افراد متفرقه در فضای برگزاری امتحانات ممنوع است و مراقبان حوزه‌ها نیز به طور ویژه انتخاب می‌شوند.
***
تعیین‌تکلیف حج تمتع ۹۹ در جلسه شورای عالی حج
رئیس سازمان حج و زیارت با اشاره به اینکه کمتر از یک ماه به برگزاری حج آینده باقی مانده اما همچنان موضع عربستان رسما اعلام نشده است، گفت: برای بررسی وضعیت حج پیش رو درخواست شده است که جلسه شورای عالی حج تشکیل شود. علیرضا رشیدیان در نشست شورای برنامه‌ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت که به ریاست حجت‌الاسلام والمسلمین سیدعبدالفتاح نواب، نماینده ولی‌فقیه در امور حج و زیارت تشکیل شد، اظهار کرد: در جلسه شورای عالی حج، احتمالات و سناریوهای مختلف درباره حج آینده مطرح خواهد شد. وی با اشاره به اینکه امور اجرایی حج از جمله ثبت‌نام و معاینات زائران و سازماندهی کاروان‌ها طبق روال گذشته پیگیری شده است، گفت: عربستان حتی اگر در روزهای آینده اعلام کند برای پذیرش زائران مشکلی ندارد، آمادگی برای اعزام حجاج به سرزمین وحی در داخل کشور وجود دارد. در این جلسه، اکبر رضایی، سرپرست معاونت حج و عمره سازمان حج و زیارت و دکتر سیدعلی مرعشی، سرپرست مرکز پزشکی حج و زیارت از روند اقدامات صورت گرفته در حوزه‌های اجرایی و پزشکی حج گزارش دادند.
***
ایرانی‌ها سالانه چقدر شیر می‌خورند؟
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور اعلام کرد: میزان مصرف سالانه هر ایرانی از شیر و مشتقات لبنیات، بین 65 تا 70 لیتر است، در حالی که این آمار در کشورهای توسعه‌یافته 200 لیتر است. جلال‌الدین میرزای‌رزاز با بیان اینکه سرانه مصرف شیر در ایران پایین است، گفت: این سرانه با وجود افزایش مشکلات اقتصادی، به طور طبیعی کاهش خواهد یافت و جای نگرانی دارد که می‌طلبد سیاستگذاران حوزه غذا و تغذیه و دولتمردان به فکر ارائه سبدهای سلامت به نهادهای ذی‌ربط به جای پرداخت‌های نقدی باشند. رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور در ادامه اعلام کرد: میزان مصرف سالانه هر ایرانی از شیر و مشتقات لبنیات، بین 65 تا 70 لیتر است، در حالی که این آمار در کشورهای توسعه‌یافته حدود 200 لیتر است.  وی افزود: در حوزه لبنیات بویژه شیر ثابت شده که این مواد غذایی بر سلامت افراد موثر است. به‌رغم اینکه برخی در حوزه طب سنتی ورود کرده و مردم را از مصرف لبنیات همچون شیر، ماست و سایر فرآورده‌های لبنی منع می‌کنند اما این مورد به لحاظ علمی ثابت نشده است.
***
افزایش سوءاستفاده از کارت‌های سوخت
باند قاچاق سوخت متلاشی شد
سردار محمدرضا مقیمی، رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا از کشف بزرگ‌ترین محموله سوخت قاچاق خبر داد و گفت: در رصد برخی شرکت‌ها، به یک شرکت خانوادگی رسیدیم که فقط در 6 ماه دوم سال گذشته 100 میلیون لیتر سوخت قاچاق کرده بودند؛ 6 عضو اصلی این باند خانوادگی دستگیر شدند و در جریان پیگیری این پرونده 15 عضو دیگر نیز شناسایی و دستگیر شدند.  وی با بیان اینکه اعضای این شرکت با استفاده از کارت‌های سوخت اجاره‌ای، اقدامات مجرمانه خود را دنبال می‌کردند، ادامه داد: برخی جایگاه‌داران سوختی در شکل‌گیری این اقدامات مجرمانه دست داشتند. این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: اعضای این شرکت بعضا ارتباطات غیرمتعارف با کارشناسان و کارمندان برخی سازمان‌ها برقرار کرده و سوخت یارانه‌ای تحت عنوان روغن سوخت، روغن تصفیه مجدد و... را از طریق تانکرهای حمل سوخت از گمرک‌های اصلی به سمت گمرکات مرکزی (مقصد) منتقل می‌کردند.  وی یادآور شد: طی این عملیات 62 دستگاه تانکر سوخت کشف شد، همچنین در شرق استان تهران 28 مخزن سوختی مورد رصد قرار گرفت. از طرفی در خراسان رضوی 83 دستگاه خودروی حامل سوخت قاچاق را کشف کردیم. در واقع باید بگویم طی این عملیات ضربتی 4 میلیون لیتر فرآورده نفتی قاچاق کشف و توقیف شد. رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا ادامه داد: پس از دستگیری اعضای اصلی باند، روند بررسی پرونده و تحقیقات تکمیلی ادامه داشت که در این میان مدیرعامل، اعضای هیأت‌مدیره برخی شرکت‌ها، کارچاق‌کن‌ها، برخی جایگا‌ه‌داران، رانندگان و سایر افراد دخیل شناسایی شدند. سردار مقیمی یادآور شد: در ادامه تحقیقات، 20 کارگاه بزرگ و کوچک در امر تهیه فرآورده‌های نفتی همکار با این شرکت متخلف شناسایی شدند که پرونده را وارد فاز جدیدی از تحقیقات کرد.  این مقام ارشد انتظامی در پاسخ به سوالی درباره ریشه و منشأ اصلی این تخلفات عنوان کرد: منشأ اصلی تامین این سوخت‌ها، برخی جایگاه‌داران سوختی هستند؛ بعضی از آنها با استفاده از کارت‌های سوخت اجاره‌ای، اقدام به تامین نیازهای سوختی این شرکت می‌کردند.

Page Generated in 0/0070 sec