printlogo


کد خبر: 221681تاریخ: 1399/4/21 00:00
اخبار

گسترش اقدامات و فعالیت‌های سپاه در دور جدید مقابله با کرونا
فرمانده کل سپاه از توسعه و گسترش اقدامات و فعالیت‌های سپاه در دور جدید مقابله با ویروس منحوس کرونا خبر داد و گفت: تمام تلاش و همت خود را به کار می‌گیریم تا به یاری خداوند متعال پیامدهای ناشی از این بیماری مدیریت و کنترل شود. سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی، ‌فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ‌صبح پنجشنبه در نشست قرارگاه بهداشتی- درمانی و زیست دفاعی سپاه که از طریق گفت‌وگوی زنده تصویری با فرماندهان سپاه‌های استانی و مجموعه‌های درمانی سپاه برگزار شد، با قدردانی از تلاش‌ها، زحمات و نقش‌آفرینی‌های مجاهدان عرصه سلامت و پاسداران، بسیجیان و کادر درمانی سپاه در مقابله با کرونا اظهار کرد: امروز جغرافیای توسعه کرونا در حال تغییر است و ما متاسفانه با گسترش بیماری مواجهیم. فرمانده کل سپاه با بیان اینکه با اوج‌گیری مجدد کرونا در بخش‌هایی از کشور دریافتیم که باید درجه حساسیت در مواجهه با این پدیده افزایش یابد، اظهار کرد: به همین منظور قرارگاه درمانی امام رضا(ع) که بر اساس فرمان مقام معظم رهبری شکل گرفته بود، در همان سطح اولیه فعال شد و روز پنجشنبه به شکل گفت‌وگوی تصویری با فرماندهان سپاه‌های استانی و بخش‌های درمانی سپاه جلسه‌ای برگزار و بار دیگر بر بسیج امکانات و ظرفیت‌های موجود در مقابله با کرونا تاکید شد. 
***
نماینده روسیه در سازمان ملل:
تلاش آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران شانسی ندارد
نماینده روسیه در سازمان ملل تصویب پیش‌نویس قطعنامه آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران را پایان برجام تلقی کرد و گفت که این قطعنامه شانسی برای به تصویب رسیدن ندارد. واسیلی نبنزیا، نماینده روسیه در سازمان ملل روز پنجشنبه درباره پیش‌نویس قطعنامه ارائه شده از سوی آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران گفت که این اقدام آمریکا هیچ شانسی برای موفقیت‌آمیز بودن ندارد. نبنزیا در ادامه گفت: این قطعنامه چشم‌اندازهای بسیار ناراحت‌کننده‌ای دارد. طبق گفته او، روسیه به محض آنکه آمریکا روی این قطعنامه شروع به فعالیت کرد، به این کشور گفت که «قطعا هیچ شانسی برای مورد قبول واقع شدن ندارد». نبنزیا همچنین مطرح کرد: تصویب چنین قطعنامه‌ای به برجام [توافق هسته‌ای] پایان خواهد بخشید. واضح است که ایران هیچ وقت این را نخواهد پذیرفت و حق دارد. بر اساس این گزارش، اظهارات نبنزیا در پی این مطرح می‌شود که دولت آمریکا با نزدیک شدن به پایان تاریخ تحریم تسلیحاتی ایران در 27 مهر، پیش‌نویس قطعنامه‌ای را برای تمدید نامحدود این تحریم علیه ایران به شورای امنیت سازمان ملل ارائه کرده است. این طرح تاکنون با مخالفت شدید روسیه و چین، از کشورهای دارای حق وتوی قطعنامه‌های شورای امنیت مواجه شده است. دولت آمریکا به رغم خروجش از توافق هسته‌ای در سال ۲۰۱۸ تهدید کرده است که اگر پیش‌نویس این قطعنامه تصویب نشود از سازوکار بازگردانی تحریم‌ها در توافق هسته‌ای و قطعنامه ۲۲۳۱ مربوط به آن در شورای امنیت برای بازگردانی تمام تحریم‌های سازمان ملل علیه ایران استفاده خواهد کرد. این تصمیم آمریکا حتی مورد حمایت چندانی از سوی متحدان نزدیک این کشور از جمله تروئیکای اروپا (آلمان، فرانسه، انگلیس) قرار نگرفته است. 
***
به جای نامه‌نگاری از مردم عذرخواهی کنید
عضو هیأت‌رئیسه مجلس گفت: موسوی خوئینی‌ها و اصلاح‌طلبان به ‌جای نامه‌نگاری باید پاسخگوی عملکرد خود و دولت ضعیف فعلی بوده و به ‌دلیل نابود کردن اقتصاد کشور از مردم عذرخواهی کنند. علیرضا سلیمی، ‌عضو هیأت‌رئیسه مجلس در گفت‌وگو با فارس، با اشاره به نامه اخیر محمد موسوی‌خوئینی‌ها اظهار داشت: آقای موسوی‌خوئینی‌ها فراموش کرده که چه کسی را برای ریاست جمهوری دوره یازدهم و دوازدهم به مردم معرفی کرده‌ است؟ او بهتر است در اقدامات سیاسی‌اش جست‌وجویی انجام دهد و ببیند چه نقشی در وضعیت فعلی کشور دارد. وی گفت: متأسفانه آقای موسوی‌خوئینی‌ها به دنبال ارائه آدرس غلط به مردم است، این در حالی است که همواره و پیش از اظهارنظرات تندش، رادیوهای بیگانه مواضع او را اعلام می‌کنند. 
***
همکاری‌های اقتصادی ایران و چین برای آمریکا گران تمام می‌شود
سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه گمانه‌زنی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها درباره رابطه ایران و چین ریشه خارجی دارد، گفت: همکاری اقتصادی ما با چین برای آمریکا گران تمام می‌شود. سیدعباس موسوی، سخنگوی وزارت امور خارجه با بیان اینکه رابطه ما با چین منافع‌محور است، گفت: نگاه کوتاه‌مدت به کشورها بویژه کشورهای مهم و آینده‌دار همچون چین نداریم. بر این اساس رابطه ما جامع و راهبردی تعریف شده است. وی افزود: سند همکاری ایران و چین نیز که چشم‌انداز ۲۵ ساله دارد بیانگر آن است که نگاه ما به دوستان خود درازمدت و راهبردی است، البته هنوز مراحل آن طی نشده و باید این پیش‌نویس از سوی طرف مقابل هم بررسی و سپس امضا شود و در نهایت باید به تایید نمایندگان مجلس برسد و در آن صورت تبدیل به قانون می‌شود و اجرا خواهد شد. سخنگوی وزارت امور خارجه اضافه کرد: از این رو وقتی فرآیند آن نهایی شد، همه سند می‌تواند منتشر شود. موسوی با بیان اینکه گمانه‌زنی‌ها و دروغ‌پردازی‌ها درباره رابطه ایران و چین ریشه خارجی دارد، تصریح کرد: اینگونه همکاری‌ها بویژه در حوزه‌های اقتصادی برای آمریکایی‌ها گران تمام می‌شود، به خاطر همین دنبال جوسازی و دروغ‌پراکنی درباره این همکاری‌ها هستند. 

Page Generated in 0/0231 sec