اجرای ۹ طرح معیشتی و رفاهی برای بازنشستگان
مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از اجرای ۹ طرح معیشتی و رفاهی از سوی این صندوق برای بازنشستگان و فرزندانشان در شرایط کنونی اقتصادی خبر داد. به گزارش تسنیم، اکبر افتخاری در مراسم رونمایی از درگاه خدمات الکترونیکی صندوق بازنشستگی کشوری و قرعهکشی جوایز طرح یاری اظهار کرد: گام اول صندوق بازنشستگی کشوری در این جهت، امضای تفاهمنامه سهجانبه با بانک صادرات ایران و فروشگاههای زنجیرهای رفاه تحت عنوان طرح «یاری» در اسفندماه گذشته بود که طبق آن، در 3 مرحله مبلغ یک میلیون و 200 هزار تومان به صورت وام کوتاهمدت با نرخ سود 2 درصد در کارت بانکی بازنشستگان واریز میشود تا از این طریق بتوانند از فروشگاههای رفاه به شکل اقساطی کالاهای مورد نیاز خود را خریداری کنند. وی با اشاره به اجرای گام اول این طرح در فروردین و اردیبهشتماه سال جاری و بازپرداخت وامها تا پایان تیرماه، از آغاز مرحله دوم اجرای طرح «یاری» از ابتدای مردادماه به مدت یک ماه و قابل تمدید برای یک ماه دیگر خبر داد و گفت: طبق تفاهمنامه، این طرح تا پایان سال جاری یک بار دیگر هم اجرا خواهد شد و امیدواریم اعطای این تسهیلات در سالهای آینده نیز ادامه یابد. افتخاری افزود: اجرای این طرح نمونهای از کار تیمی میان 3 مجموعه بزرگ اقتصادی و اجرایی کشور بود که به سرعت و در کمترین زمان اجرا شد و نشان داد اگر بتوانیم کمک سایر مجموعههای اقتصادی کشور را جلب کنیم، حتی در شرایط محدودیت منابع هم میتوانیم برای بهبود معیشت بازنشستگان منابع لازم را تأمین کنیم. مدیرعامل صندوق بازنشستگی کشوری از پرداخت تسهیلات قرضالحسنه ضروری به بازنشستگان به عنوان اقدام دیگر این صندوق در جهت ارائه تسهیلات معیشتی و رفاهی یاد کرد و گفت که رقم پرداختی این تسهیلات از مردادماه از 7 به 10 میلیون تومان افزایش یافته و ماهانه به 25 هزار نفر از بازنشستگان و وظیفهبگیران پرداخت میشود. وی همچنین از پرداخت 20 میلیون تومان تسهیلات ازدواج به هزار نفر از فرزندان بازنشستگان در هر فصل خبر داد و گفت: بزودی طرحی را برای ارائه تسهیلات خرید کالاهای بادوام و لوازم خانگی بازنشستگان و تکمیل جهیزیه فرزندان آنان با اقساط 5 ساله نیز اجرا خواهیم کرد.
***
مجوز ساختمان کلینیک سینامهر مسکونی بوده است
روز گذشته خبرگزاری رکنا در گزارشی از نبود مسؤول فنی تجهیزات پزشکی در ساختمان سینامهر تجریش خبر داد که این عامل باعث انجام فرآیندهای غیراستاندارد مانند ساخت اتاقک ناایمن کپسولهای اکسیژن شده بود. حالا اما جزئیات تازهای از این ساختمان را که اساسا کاربری مسکونی داشته، شهردار منطقه یک شهرداری تهران مطرح کرده است. او میگوید: «وزارت بهداشت پروانه تأسیس مرکز درمانی کلینیک سینامهر را بدون رعایت قوانین و مقررات ملی ساختمان صادر کرده است و ساختمان دارای پروانه معتبر تا سال ۱۴۰۰ است». وی میافزاید: «ما در شهرداری برای این ساختمان کاربری مسکونی صادر کرده بودیم و الباقی کار بر اساس قانون با وزارت بهداشت است».
***
پلمب 55 مرکز پخش کالاهای بهداشتی و دستگیری 13 محتکر
رئیس پلیس امنیت اقتصادی ناجا گفت: برخورد پلیس با محتکران، گرانفروشان و فرصتطلبانی که لوازم ضدعفونی و بهداشتی را احتکار کنند قاطعانه خواهد بود.
سردار مقیمی ادامه داد: هفته گذشته کارآگاهان پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی پلیس امنیت اقتصادی در نقاط مختلف کشور در بازدید از 2 هزار و 313 باب داروخانه، انبار و مرکز پخش کالاهای بهداشتی، پس از شناسایی مراکز پخش متخلف، بیش از یک میلیون و 81 هزار عدد انواع کالای بهداشتی شامل انواع ماسک، دستکش، محافظ صورت (شیلد) و لباس پزشکی(گان) به همراه یکهزار و 416 لیتر انواع ضدعفونیکننده (محلول، الکل و...) را کشف کردند. این مقام ارشد انتظامی اضافه کرد: در این راستا کارآگاهان پلیس مبارزه با جرائم اقتصادی 55 باب مرکز پخش متخلف را پلمب و 13 محتکر را دستگیر کردند که پس از تشکیل پرونده، کالاهای مکشوفه تحویل وزارت بهداشت و درمان و دانشگاه علوم پزشکی شد و محتکران دستگیرشده برای سیر مراحل قانونی به اداره تعزیرات در استانهای هدف انتقال یافتند.
***
مسکنهای مهر استان تهران تا پایان سال تحویل میشود
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تأکید بر بسته شدن پرونده مسکن مهر استان تهران تا پایان سال جاری، گفت: متقاضیان مسکن مهر «پرند و پردیس» هیچ پول اضافی تحت هیچ عنوانی نباید پرداخت کنند.
محمد تقیزاده افزود: حدود ۳۲۰ هزار واحد مسکن مهر در استان تهران کلید خورد که اکنون بیش از ۸۵ درصد آنها تحویل داده شده است یا در مردادماه تحویل داده میشود؛ عمده مسکنهای مهر استان تهران در 2 شهر جدید پردیس و پرند است، البته مواردی هم در سایر شهرستانها وجود دارد. وی اضافه کرد: واحدهای باقیمانده نیز تا پایان سال جاری به متقاضیان تحویل داده میشود تا پرونده مسکن مهر در استان تهران بسته شود. تقیزاده در پاسخ به این سوال که اگر افرادی پول اضافه برای واحدهای مسکن مهر تا پیش از این داده باشند باید چه اقدامی انجام دهند، گفت: نباید مبالغ اضافه دریافت میشده و اگر مواردی اینچنینی وجود دارد باید از طریق مراجع قضایی پیگیری حقوق خود را انجام دهند.