دومین دوره طرح ملی اطعام «مائده غدیر» برگزار و در این مراسم بیش از ۵ میلیون پرس غذا همزمان با عید غدیر در سطح کشور توزیع میشود. به گزارش فارس، روز عید غدیر بزرگترین عید شیعیان به شمار میرود. روزی که پیامبر اعظم(ص)، امام علی(ع) را بهعنوان جانشین خود در بین مسلمانان برگزیدند. این روز باشکوه آداب مختلفی دارد که بر اساس روایات متعدد از بزرگان دین، «اطعام» یکی از اقدامات مورد تأکید در روز عید غدیر به شمار میرود. بر همین اساس، در سالهای اخیر گروههای مردمی سعی در تهیه و توزیع غذا بین مردم و با محوریت نیازمندان کردهاند تا در روز عید غدیر همه میهمان سفره امیرالمؤمنین(ع) باشند. یکی از گروههای جهادی و مردمی برای اطعام روز عید غدیر طرحی را با عنوان «مائده غدیر» در سالهای گذشته آغاز کرد بهطوری که در نخستین سال شاید حدود یکهزار پرس غذا بین مردم توزیع شد تا اینکه سال ۱۳۹۸ این گروه تصمیم به بسط و گسترش فرهنگ اطعام در روز عید غدیر گرفت. بر همین اساس، طرح اطعام «مائده غدیر» سال گذشته به صورت ملی با محوریت تهران برپا و در این طرح بیش از ۱۱۰ هزار پرس غذا همزمان با روز عید غدیر طبخ و بین مردم توزیع شد. با توجه به اینکه محوریت طرح در میدان امام حسین(ع) تهران بود، در این مکان ۱۰ هزار پرس غذا طبخ شد و سفره اطعام برای ۵ هزار نفر پهن و مراسم جشن عید غدیر نیز با حضور مردم و سخنرانی حجتالاسلام پناهیان برگزار شد. امسال نیز با توجه به شرایط موجود به منظور جلوگیری از شیوع کرونا، دومین طرح ملی اطعام «مائده غدیر» همزمان با عید غدیر برپا میشود. در همین زمینه، یوسف بالو، دبیر ستاد مردمی طرح اطعام «مائده غدیر» گفت: امسال با مشارکتهای مردمی در روز عید غدیر بیش از ۵ میلیون پرس غذا در سطح کشور تهیه و توزیع میشود. بالو با بیان اینکه ۸۰ دیگ در طرح اطعام «مائده غدیر» میدان امام حسین(ع) پیشبینی شده است، گفت: با توجه به شرایط کرونا، غذاها طبخ و بستهبندی و توسط وسایل نقلیه به مناطق محروم منتقل میشود تا بین نیازمندان اطراف تهران توزیع شود.