printlogo


کد خبر: 224937تاریخ: 1399/7/8 00:00
دبیر ششمین جشنواره هنر مقاومت در نشست خبری مطرح کرد
افزوده شدن بخش «افول آمریکا» به جشنواره هنر مقاومت

مسعود نجابتی از فرآوری آثار فاخر هنری در حوزه دفاع‌مقدس خبر داد و تاکید کرد: نیاز داریم این آثار برای نسل جدید نیز قابل درک باشد و به همین دلیل به صورت موشن‌گرافیک عرضه خواهد شد. به گزارش «وطن امروز»، مسعود نجابتی، دبیر ششمین دوره جشنواره هنر مقاومت در ابتدای نشست خبری جشنواره جهانی هنر مقاومت در توضیح بخش‌های جشنواره گفت: ششمین دوره جشنواره بر مبنای سیاست‌هایی که در جشنواره‌های گذشته نیز شاهد آنها بودیم، برگزار می‌شود و تاکید ما بر مقاومت است و این رویکرد نیز برگرفته از سیاست‌های عالی و کلان نظام است. بر این اساس، برای جشنواره موضوعات ثابتی داریم که محورهای همیشگی جشنواره محسوب می‌شود و عمدتا شامل استکبارستیزی، حمایت از مظلوم و مبارزه با آمریکا و رژیم صهیونیستی است. علاوه بر موضوعات محوری و ثابت در هر دوره جشنواره جهانی مقاومت، بخش‌ها و موضوعاتی را که ناشی از شرایط است، شاهد خواهیم بود. 
وی در ادامه بیان کرد: بعد از پایان دوره پنجم جشنواره هنر مقاومت، شاهد اتفاقاتی در کشور بودیم که مهم‌ترین آنها، شهادت جهان‌مرد مقاومت، سردار شهید قاسم سلیمانی و ابومهدی مهندس بود؛ رخدادی که عکس‌العمل‌های جهانی را نیز در برداشت. همچنین بزرگ‌ترین اتفاقی که در حال حاضر گریبان‌گیر دنیاست، بیماری کروناست که در این راستا ۲ موضوع کمک مؤمنانه در ایران و مدافعان سلامت را برای بخش عکس برگزیدیم. اشغالگری رژیم صهیونیستی نیز از دیگر موضوعاتی است که هر سال با توجه به دیدگاه‌های مختلف و برحسب ظرفیت‌ها و رشته‌ها به آن می‌پردازیم اما امسال نگاه‌مان از بحث اشغالگری رژیم صهیونیستی به همه‌پرسی و مقاومت تا رفراندوم آمده است. نجابتی به بحث افول آمریکا به عنوان موضوع دیگر جشنواره اشاره کرد و افزود: موضوع بحث آمریکا، امسال از زاویه نگاه افول آمریکا مورد توجه قرار گرفته است و در بخش کارتون به این موضوع به صورت جدی پرداخته می‌شود. 
وی تاکید کرد: بحث مدافعان سلامت در جشنواره امسال بسیار جدی است و تجلیل از چهره‌های شاخص و خدمت‌رسانی در این حوزه را وظیفه خودمان می‌دانیم و هنرمندان نیز به صورت جدی و منسجم در جشنواره به این موضوع خواهند پرداخت. دبیرکل ششمین دوره جشنواره هنر مقاومت با اشاره به برخی تغییرات استراتژیک در این دوره جشنواره، اظهار کرد: در ششمین جشنواره مقاومت علاوه بر بخش نقاشی دیجیتال، نقاشی کلاسیک را نیز شاهد هستیم. دوره قبل بخش طراحی صنعتی را داشتیم اما امسال به جای این بخش، مجسمه‌سازی را داریم. معتقدیم بخش طراحی صنعتی نباید حذف شود، البته چون این بخش نیاز به برپایی کارگاه‌های حضوری دارد امسال این بخش را با توجه به محدودیت‌های ناشی از کرونا نخواهیم داشت. نجابتی در پاسخ به پرسشی درباره پرداختن به موضوع عادی‌سازی روابط برخی کشورهای عربی با رژیم اشغالگر فلسطین در جشنواره هنر مقاومت، توضیح داد: موضوع همه‌پرسی برای فلسطین از موضوعاتی بود که به شکل بارزی از سال گذشته و حتی پیش‌تر، از سوی سران مقاومت و همچنین از جانب رهبر انقلاب نیز مطرح شد اما عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی را نتوانستیم وارد موضوعات جشنواره کنیم، چون پیش از مطرح شدن این موضوع، و از فروردین‌ماه، برنامه‌ها و موضوعات جشنواره را بسته بودیم. البته قصد داشتیم و تمام تلاش‌مان را کردیم تا برنامه‌های‌مان را حول بیانیه گام دوم قرار دهیم اما با توجه به شرایط موجود، موضوع همه‌پرسی برای فلسطین را برگزیدیم. 
نجابتی در پایان درباره برنامه‌های ویژه ۴۰ سالگی آغاز دفاع‌مقدس با توجه به اینکه در دوره قبل جشنواره به ۴۰ سالگی انقلاب اسلامی پرداخته شد، گفت: در جشنواره قبلی هم موضوعات مختلفی داشتیم و نشان ویژه سال قبل نمادی از ۴۰ سالگی انقلاب بود اما امسال با توجه به اینکه بنیاد حفظ آثار و ارزش‌های دفاع‌مقدس کاری مشابه انجام داد، ترجیح دادیم ما کاری موازی انجام ندهیم. 

Page Generated in 0/0056 sec