printlogo


کد خبر: 227188تاریخ: 1399/9/5 00:00
اخبار

ورود سامانه بارشی جدید به کشور
مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید به کشور از اواخر امروز (۵ آذر) خبر داد و گفت: در پی ورود این سامانه بارشی به کشور در بیشتر مناطق بارش باران یا برف خواهیم داشت. صادق ضیاییان در گفت‌‌و‌گو با ایسنا گفت: تا روز پنجشنبه (۶ آذر) فعالیت سامانه بارشی به کل نوار غربی و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران کشیده می‌شود و بارندگی در این مناطق تشدید خواهد شد. وی با بیان اینکه طی این مدت بارش در ارتفاعات زاگرس، البرز مرکزی و در شمال غرب کشور به ‌صورت برف خواهد بود، اظهارکرد: طی روز جمعه (۷ آذر) جز نوار شرقی در سایر مناطق کشور سامانه بارشی فعال خواهد بود همچنین بارش در سواحل غربی خزر، جزایر واقع در خلیج‌فارس و استان‌های خوزستان، فارس، بوشهر، کهگیلویه‌و‌بویراحمد، چهارمحال‌وبختیاری، جنوب اصفهان و شرق لرستان شدت بیشتری دارد. مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی با بیان اینکه طی روز شنبه (۸ آذر) رگبار باران و رعد و برق در غرب، جنوب غرب و مرکز کشور ادامه دارد، اظهار کرد: طی این روز برای استان‌های البرز، قزوین، تهران، اردبیل، اصفهان و شمال فارس بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. 
***
هشدار پلیس درباره سودجویی کلاهبرداران از متقاضیان وام کرونا
مسؤول اطلاع‌رسانی پلیس پیشگیری تهران بزرگ نسبت به سودجویی برخی افراد برای کلاهبرداری از متقاضیان دریافت وام یک میلیون تومانی و کمک هزینه ۱۰۰ هزار تومانی کرونا هشدار داد. سروان محمدجواد اینانلو در گفت‌وگو با تسنیم، ضمن هشدار درباره احتمال سودجویی برخی کلاهبرداران در پی اعلام سرشماره برای دریافت وام کرونا، اظهار کرد: با توجه به آغاز ثبت‌نام دریافت وام یک میلیون تومانی و کمک‌هزینه 100 هزار تومانی مربوط به مشاغل برای افراد فاقد درآمد ثابت، باید متذکر شد که این ثبت‌نام صرفا از سرشماره 6369 صورت می‌گیرد. مسؤول اطلاع‌رسانی پلیس پیشگیری تهران بزرگ افزود: ثبت‌نام باید توسط خود شهروندان واجد شرایط انجام شود و شهروندان کد ملی خود را به این سرشماره اعلام کنند. وی متذکر شد: شهروندان مراقب پیامک‌هایی باشند که احتمال دارد توسط افراد سودجو به آنها ارسال شود و به هیچ عنوان اطلاعات شخصی و فردی خود مانند کد ملی، شماره شناسنامه و شماره حساب بانکی را به سایر افراد و سرشماره‌های غیر اعلام نکنند.
***
مناف هاشمی: شهروندان تهرانی باید ۵ هزار تومان پول بلیت بدهند
معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به سن ناوگان حمل‌و‌نقل عمومی گفت: در حوزه واگن 400 دستگاه نیازمند به‌روز‌رسانی هستند، در حوزه اتوبوسرانی هم ۶۰ درصد اتوبوس‌ها فرسوده هستند و با ۴۰ درصد از آنها می‌توان تا ۴ الی ۵ سال دیگر کار کرد. سیدمناف هاشمی با بیان اینکه شرایط خوبی در حوزه حمل‌و‌نقل عمومی در طول ۱۰ سال گذشته نداشته‌ایم، گفت: ۴۰ هزار تاکسی فرسوده هستند همچنین در حال حاضر ۲۵۰ کیلومتر مترو داریم که باید به بیش از ۵۰۰ کیلومتر برسد اما طی ۲۵ سال گذشته منابعی که دولت باید اختصاص می‌داد و قیمت بلیت تمام‌شده‌ای که مردم باید پرداخت می‌کردند هیچ‌ کدام به سرانجام نرسیده است. وی با بیان اینکه طی ۱۰ سال آینده در حوزه اتوبوسرانی به ۱۰ هزار اتوبوس احتیاج داریم، گفت: مبلغ مورد نیاز برای تهیه اتوبوس‌ها ۵۰ هزار میلیارد تومان است و اگر این مبلغ را با مبلغ راه‌اندازی خط مترو یکی کنیم و آن را ۳۰۰ هزار میلیارد تومان در نظر بگیریم نیازمند سالانه ۳۰ هزار میلیارد تومان پول هستیم. هاشمی تصریح کرد: مبلغ تمام‌شده یک بلیت برای ما ۱۵ هزار تومان است اما از مسافر هزار تومان گرفته می‌شود؛ یا باید قیمت واقعی بلیت را از مردم بگیریم که فرمانداری‌ با این موضوع مخالفت می‌کند یا باید دولت این پول را جبران کند که البته دولت هم آن را جبران می‌کند. معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران گفت: ما برای بودجه کل کشور پیشنهادی را دادیم و گفتیم که اگر قرار است ظرف ۱۰ سال آینده برنامه حمل‌و‌نقل تهران را درست کنیم به سالانه ۱۵ هزار میلیارد تومان پول احتیاج داریم و دولت باید در قانون بودجه سنواتی سهم خود را قائل شود. نمی‌گوییم که تمام پول قیمت واقعی بلیت را مردم بدهند اما بالاخره باید در حد ۵ هزار تومان را مردم بدهند. در حال حاضر شهروندی که در منطقه یک سوار تاکسی‌های اینترنتی می‌شود و به منطقه ۲۲ می‌رود، ۵۰ هزار تومان پول می‌دهد اما با مترو فقط هزار و خرده‌ای تومان پول می‌پردازد.
***
کاهش چشمگیر مصرف گوشت و برنج بین 70 درصد خانوارهای بیکارشده
نتایج نظرسنجی اخیر مؤسسه عالی پژوهش تأمین‌اجتماعی در حوزه بیمه بیکاری نشان داد ۶۲ درصد متقاضیان دریافت مقرری بیمه بیکاری، در طول ماه‌های گذشته مجددا مشغول به کار شدند و ۳۸ درصد متقاضیان نیز همچنان بیکار هستند. به گزارش «وطن امروز»، مؤسسه عالی پژوهش تأمین‌اجتماعی در ادامه انجام پژوهش‌های نظرسنجی‌ و افکارسنجی در حوزه رفاه و تأمین‌اجتماعی در سال جاری درباره مسائل مهم حوزه رفاه و سیاست‌گذاری اجتماعی، ۲ نظرسنجی مختلف را درباره موضوع بیمه بیکاری در شرایط شیوع ویروس کرونا در کشور به پایان برد. در این نظرسنجی بیش از ۹۳ درصد بیکارشدگان ابراز داشته‌اند که در ایام بیکاری مجبور شده‌اند هزینه‌های زندگی خود و خانواده‌شان را کاهش دهند. بیش از ۷۶ درصد آنان مجبور به کاهش هزینه‌های مواد خوراکی خانواده‌شان در این دوره زمانی شده‌اند. مطابق نتایج این پژوهش، مصرف گوشت قرمز حدود ۷۲ درصد از خانواده‌های افراد بیکارشده، کاهش جدی پیدا کرده ‌است و حدود ۱۵ درصد خانواده‌های بیکارشدگان، حتی پیش از دوره بیکاری نیز توان خرید گوشت قرمز به صورت ماهانه را نداشته‌اند. حدود ۷۶ درصد خانواده‌ها دچار کاهشی محسوس در مصرف مرغ، حدود ۷۱ درصد خانواده‌ها کاهش در مصرف برنج و ۶۱ درصد خانواده‌ها دچار کاهش مصرف در لبنیات شده‌اند و حدود ۴۲ درصد خانواده‌های بیکارشدگان، کاهش در مصرف تخم‌مرغ را در دوره شیوع ویروس کرونا تجربه کرده‌اند. همچنین حدود ۷۰ درصد خانواده‌ها کاهش در مصرف ماهانه‌ میوه را گزارش کرده‌اند. 

Page Generated in 0/0114 sec