printlogo


کد خبر: 227300تاریخ: 1399/9/8 00:00
شناسایی ۱۴۰۵۱ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور
۴۰۶ تن دیگر جان باختند

آمار جان‌باختگان و بستری‌شدگان کرونایی همچنان بالاست و بیمارستان‌ها پر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» است. به گزارش «وطن امروز»، سخنگوی وزارت بهداشت دیروز آخرین آمار مبتلایان و فوتی‌های ناشی از «کووید-۱۹» در طول یک شبانه‌‌روز را اعلام کرد.  سیماسادات لاری گفت: از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر امروز جمعه و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۴ هزار و ۵۱ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که ۲۲۴۵ نفر از آنان بستری شدند. 
وی با بیان اینکه مجموع بیماران «کووید-۱۹» در کشور به ۹۲۲ هزار و ۳۹۷ نفر رسید، افزود: متاسفانه در طول این مدت ۴۰۶ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۴۷ هزار و ۹۵ نفر رسید. 
لاری با تاکید بر اینکه خوشبختانه تاکنون ۶۴۰ هزار و ۶۵ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، ادامه داد: ۵۸۶۰ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند. 
به گفته وی، تاکنون ۵ میلیون و ۹۹۵ هزار و ۴۴۵ آزمایش تشخیص «کووید-۱۹» در کشور انجام شده است. 
سخنگوی وزارت بهداشت ادامه داد: استان‌های تهران، اصفهان، قم، آذربایجان شرقی، خراسان جنوبی، سمنان، قزوین، لرستان، اردبیل، خوزستان، کرمانشاه، کهگیلویه‌و‌بویراحمد، گیلان، بوشهر، زنجان، ایلام، خراسان رضوی، مازندران، چهارمحال‌و‌بختیاری، البرز، آذربایجان غربی، مرکزی، کرمان، خراسان شمالی، همدان، یزد و کردستان در وضعیت قرمز قرار دارند. 
وی در ادامه گفت: استان‌های هرمزگان، فارس، گلستان و سیستان‌و‌بلوچستان نیز در وضعیت نارنجی و زرد قرار دارند. 
لاری در ادامه با بیان اینکه سالمندان از آسیب‌پذیرترین گروه‌های جامعه در ابتلا به «کووید-۱۹» هستند و حدود 4/50 درصد از مبتلایان و ۷۰ درصد مرگ‌و‌‌میر ناشی از این بیماری در سالمندان اتفاق می‌افتد، اظهارکرد: در این شرایط ضروری است که با هوشیاری و دقت نظر لازم و پرهیز از هرگونه اضطراب و نگرانی نسبت به رعایت توصیه‌های بهداشتی در قبال این گروه اقدامات لازم صورت گیرد. 
وی همچنین توصیه‌هایی به خانواده‌ها و اطرافیان سالمندان کرد و گفت: خرید مایحتاج روزانه خارج از منزل به فرد دیگری غیر از فرد سالمند واگذار شود. از وسایل حمل‌و‌نقل عمومی برای فرد سالمند استفاده نشود. در صورت داشتن علائم سرفه، عطسه و تب حتما از ماسک استفاده کنید و از فرد سالمند فاصله بگیرید. از در آغوش گرفتن فرد سالمند خودداری شود. 
سخنگوی وزارت بهداشت در پایان اظهار کرد: از هرگونه پذیرش میهمان و رفتن به میهمانی برای حفظ سلامت اعضای سالمند در منزل به طور جد خودداری کنید همچنین ضروری است در صورت سابقه ابتلای فرد سالمند به بیماری‌های زمینه‌ای مثل دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی، ضمن انجام مراقب‌های ویژه از خروج از منزل به طور جدی جلوگیری شود.
 
* ارسال بیش ۲۱۹ هزار پیامک برای رانندگان خاطی
معاونت عملیات ناجا اعلام کرد: در ۶ روز گذشته با اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا ۲۱۹ هزار و ۷۹۲ راننده خاطی پیامک دریافت کردند. 
به گزارش ایرنا، معاونت عملیات ناجا عملکرد نیروی انتظامی را در اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا از اول تا ششم آذرماه تشریح کرد. 
طبق اعلام معاونت عملیات ناجا، ۶۹۵ هزار و ۱۲۹ راننده تذکر شفاهی دریافت کردند و ۲۷۹ هزار و ۱۲ خودرو نیز بازگردانده شدند. 
بر اساس این گزارش، در 6 روز نخست اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا ۵۱ هزار و ۹۵۶ خودرو در طرح محدودیت شبانه جریمه شدند که ۱۸ هزار و ۸۸۱ مورد مربوط به تردد خودروها در مناطق قرمز و ۱۸ هزار و ۴۱۳ مورد مربوط به تردد خودروها در مناطق نارنجی است. 
 
* پلمب ۱۱ هزار و ۹۴۱ واحد صنفی
معاونت عملیات ناجا درباره اقدامات انتظامی مرتبط با صنوف نیز اعلام کرد: ۳۴۶ هزار و ۱۵۰ مورد بازدید از اصناف انجام شد که۱۱ هزار و ۹۴۱ واحد صنفی پلمب شدند و ۱۹۳ هزار و ۷۰۱ صنف تذکر دریافت کردند.  در این مدت ۱۰ هزار و ۸۹۲ نیروی پلیس در هزار و ۹۴۸ نقطه برای اجرای طرح کاهش زنجیره انتقال بیماری کرونا استقرار یافتند و ۶۶ میلیون و ۵۲۲ هزار و ۶۹۴ تردد خودرو ثبت شده که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته کاهش ۳۳ درصدی را شاهد هستیم.  محدودیت‌های جدید کرونایی از شنبه اول آذر در ۴۴۸ شهر شامل ۱۶۰ شهر با وضعیت قرمز، ۲۰۸ شهر با وضعیت نارنجی و ۸۰ شهر با وضعیت زرد به مدت ۲ هفته اجرا می‌شود.
  بر اساس این محدودیت‌ها مشاغل غیرضروری در شهرهای قرمز و نارنجی تعطیل می‌شود، ادارات دولتی با حداکثر یک‌سوم کارکنان فعالیت می‌کنند، همچنین تردد بین‌شهری با خودروهای پلاک غیربومی و هر گونه تردد با خودرو از ساعت ۲۱ تا 4 صبح در شهرهای قرمز ممنوع است.
 

Page Generated in 0/0069 sec