گروه سیاسی: دکترعلیاصغر زارعی که گریههایش پس از تصویب 20 دقیقهای برجام در مجلس نهم، در حافظه تاریخ سیاسی ایران ثبت شد، شامگاه یکشنبه چشم از جهان فروبست. به گزارش «وطن امروز»، علیاصغر زارعی، نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس در 64 سالگی و در پی یک عمل جراحی از ناحیه سر، دار فانی را وداع گفت. تصویر گریههای علیاصغر زارعی پس از تصویب 20 دقیقهای برجام در مجلس نهم، در حافظه تاریخ سیاسی ایران برای همیشه محفوظ خواهد ماند. علیاصغر زارعی علاوه بر افتخار جانبازی و حضور در جبهههای 8 سال دفاعمقدس، مسؤولیتهایی چون فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه پاسداران، ریاست دانشکده فنی دانشگاه امام حسین(ع) و جانشینی سازمان پدافند غیرعامل را نیز در کارنامه اجرایی خود داشت. در پی درگذشت علیاصغر زارعی، رئیس مجلس با صدور پیامی این ضایعه را به خانواده وی تسلیت گفت. محمدباقر قالیباف در پیام تسلیت خود نوشت: درگذشت جانباز و رزمنده سرافراز دوران دفاعمقدس دکتر علیاصغر زارعی، نماینده ادوار هشتم و نهم مجلس شورای اسلامی موجب تأسف و تأثر گردید. ایشان از چهرههای دلسوز نظام بودند که سالهای متمادی در عرصههای مختلف و مسؤولیتهای متعدد از جمله فرماندهی ستاد جنگ الکترونیک سپاه و جانشینی سازمان پدافند غیرعامل مشغول انجام خدمت بودند. اینجانب ضمن عرض تسلیت به همرزمان، خانواده محترم و سایر وابستگان، از درگاه خداوند متعال برای آن مرحوم رحمت و مغفرت و برای بازماندگان صبر و اجر مسألت میکنم.
* زندگی علمی دکتر علیاصغر زارعی
دکتر علیاصغر زارعی تحصیلات ابتدایی خود را در تهران در دبستان «ادب» و دوران متوسطه را در دبیرستان «حافظ» و دبیرستان دکتر «هشترودی» طی کرد. در همان دوران با گروههای سیاسی و انقلابی مرتبط بود و در فعالیتهای مذهبی منطقه مشارکت جدی داشت. وی سپس در رشته «انفورماتیک» دانشگاه تهران پذیرفته شد. به دلیل فشارها و آزار ساواک تهران را ترک کرده و عازم آبادان میشود و در رشته مهندسی برق دانشکده نفت به تحصیل میپردازد. وی در دانشکده نفت فعالیتهای مذهبی و سیاسی خود را ادامه داد و با گسترش فعالیتهایش در منطقه خوزستان در توسعه جنبشهای دانشجویی این منطقه نقش مؤثر و فعالی داشت. زارعی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در جبهههای دفاعمقدس حاضر شد و به افتخار جانبازی نایل شد. علیاصغر زارعی سال 1377 در مقطع دکترای مدیریت (گرایش سیستم) دانشگاه تهران پذیرفته شد و این دوره را با موضوع پایاننامه «تبیین مدلی برای تبدیل سازمانهای فعلی به سازمان چابک» به پایان رساند.
* فعالیتهای انقلابی زارعی پس از پیروزی انقلاب
علیاصغر زارعی با پیروزی انقلاب اسلامی به کمیته انقلاب پیوست. با تشکیل سپاه پاسداران مسؤول آموزش سپاه آبادان و مسؤول بسیج آبادان شد. پس از شروع جنگ تحمیلی به سازماندهی نیروهای مردمی در آبادان و منطقه خوزستان پرداخت. در همین دوران بود که ۲ بار زخمی شد و به افتخار 45 درصد جانبازی نایل آمد. سال 1379 در حالی که قائممقام دانشگاه امام حسین(ع) بود با مجموعه اعضای هیأت علمی دانشگاهها که در حرکتی خودجوش نسبت به تشکیل بسیج اساتید اقدام کردند، همکاری کرد و یک سال بعد به ریاست سازمان بسیج اساتید دانشگاهها و مراکز آموزشی- پژوهشی کشور انتخاب شد و تا سال 1385 در این مسؤولیت انجام وظیفه کرد. وی در دورههای هشتم و نهم به عنوان نماینده مردم تهران به مجلس راه یافت. آخرین تصویری که از دکتر زارعی در حافظه سیاسی ایران ثبت شد، گریههای او پس از تصویب 20 دقیقهای برجام در مجلس نهم بود.