printlogo


کد خبر: 228009تاریخ: 1399/9/24 00:00
اخبار

لایحه بودجه ۱۴۰۰ یک فاجعه است
کارشناس مالیاتی با تاکید بر اینکه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ یک فاجعه است، گفت: به نظر می‌رسد لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ بودجه بدی نیست اگر بخواهند سال آینده اقتصاد کشور را ویران کنند. محمدرضا یزدی‌خواه گفت: هیچ منطقی پشت بودجه‌نویسی لایحه ۱۴۰۰ در کشور دیده نمی‌شود. با توجه به شرایط زمانی، وضعیت اقتصادی کشور و مسائل بین‌المللی، گنجاندن یکسری اعداد موهوم در بودجه فقط سیگنال‌های نادرست به داخل و خارج می‌دهد. وی ضمن اشاره به اینکه لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ یک فاجعه است، اظهار داشت: بودجه یک برنامه، سیستم و مجموعه هماهنگ است. اگر نگاهی به اعداد و ارقام لایحه بودجه سال ۱۴۰۰ بیندازید بخوبی درخواهید یافت این اعداد را به صورت یک معادله یک مجهولی در بودجه گنجانده‌اند. از یک طرف مصارف و هزینه‌ها را ۴۶ تا ۴۷ درصد افزایش داده‌اند و از سمت دیگر یک سری درآمدهای غیرواقعی و آسیب‌زننده به بدترین نحو ممکن به کشور را در بودجه گذاشته‌اند. 
وی با بیان اینکه سهم درآمدهای مالیاتی در بودجه سال آینده کاهش یافته است، گفت: اگر از دولتمردان سوال شود چرا چنین کرده‌اید، خواهند گفت کشور در شرایط سخت اقتصادی، تحریمی و کرونایی به سر می‌برد. مجموع درآمد اصناف در کشور ۵ درصد درآمدهای مالیاتی نیست، آیا به واسطه چنین بهانه‌ای دست به چنین کاری ‌زده‌اید؟ این کارشناس مالیاتی ادامه داد: در ۷ ماه نخست سال جاری ۱۱ هزار میلیارد تومان مالیات حقوق در کشور اخذ شده است. مالیات حقوق عمدتا از قشری دریافت می‌شود که واجب‌الحمایه نیز هستند. مالیات حقوق تنها مالیاتی است که در کشور به‌روز وصول می‌شود و ارزش جاری و واقعی آن یکی است. 
***
معاون بنیاد برکت عنوان کرد
سرمایه‌گذاری ۶۰ هزار میلیاردی بنیاد برکت برای ایجاد اشتغال
معاون بنیاد برکت گفت: سرمایه‌گذاری بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام در شرق مازندران علاوه بر کمک به حفظ محیط‌زیست، ایجاد ۳۰۰ فرصت شغلی را به دنبال داشته است. هادی جوهری خاطرنشان کرد: سرمایه‌گذاری ۱۶۰ میلیارد ریالی بنیاد برکت در شرکت پارس کاغذ نکا، جمع‌آوری روزانه ۶۰ تن مواد زباله کارتن از سطح شهر و کمک به محیط‌زیست را در پی داشته است. وی یادآور شد: شرکت مشارکتی بنیاد برکت قابلیت تولید ۱۶ هزار تن محصول را در سال دارد و استانداردهای ایزو ۹۰۰۱، ۱۴۰۰۱ و ۱۸۰۰۱ را دریافت کرده است. وی با اشاره به افتتاح شرکت مشارکتی بنیاد برکت توسط رئیس ستاد اجرایی فرمان امام در آذرماه سال گذشته گفت: این شرکت تا قبل از ورود بنیاد برکت تا آستانه ورشکستگی پیش رفته بود، به طوری‌که عدم بازپرداخت تسهیلات و بدهی‌ها، صاحبان سهامداران شرکت را بر آن داشت تا با فروش شرکت و تسویه بدهی‌ها به فعالیت شرکت جهت کاهش زیان انباشته خاتمه دهند. جوهری افزود: با مشارکت و سرمایه‌گذاری بنیاد برکت، این شرکت توانست جانی دوباره بگیرد، به‌طوری که بر اساس آمار استخراج شده از صورت‌های مالی اکنون در وضعیت توسعه‌ای قرار گرفته است. برای مثال، فروش شرکت از بدو ورود بنیاد برکت از ۲۷ میلیارد ریال در پایان سال ۹۸ به ۳۵۹ میلیارد ریال رسیده است. وی بیان کرد: بنیاد برکت با هدف محرومیت‌زدایی، اشتغال‌زایی و توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی با ۴۰۰ بنگاه و کارگاه تولیدی و صنعتی با ظرفیت ایجاد شغل برای ۲۰۰ هزار نفر مشارکت اقتصادی داشته و به میزان ۶۰ هزار میلیارد ریال در این واحدها سرمایه‌گذاری کرده است. وی ادامه داد: این بنیاد همچنین بر اساس سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام مبنی بر عدم تصدی‌گری، پس از طی دوران مشارکت از ۲۷۰ بنگاه خارج شده و سهام خود را به بخش خصوصی واگذار کرده است. معاون تامین نهاده‌ها و مشارکت‌های اقتصادی بنیاد برکت گفت: بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام تا امروز ۳ هزار و ۸۴۴ طرح در حوزه‌های توانمندسازی اقتصادی، زیربنایی، فرهنگی و خدمات بیمه‌ای را با حجم سرمایه‌گذاری ۵ هزار و ۷۸۵ میلیارد ریال در استان مازندران به بهره‌برداری رسانده یا در دست اقدام دارد.
***
کمبود مرغ در تهران به خاطر تصمیمات جزیره‌ای
علت کمبود مرغ در تهران، تصمیمات جزیره‌ای برخی استان‌ها درباره ارسال نکردن تولیدات خود به استان تهران و توزیع نامناسب این محصول در استان است. حبیب اسدالله‌نژاد گفت: برخی استان‌های پرتولید که قبلا نیاز تهران به مرغ زنده را تامین می‌کردند با وجود اینکه در استان‌های خود کمبودی ندارند و حتی با تولید مازاد نیز مواجهند، مبادرت به ممنوعیت یا محدودیت ارسال مرغ زنده به تهران کردند که از جمله این استان‌ها، گیلان است. وی اضافه کرد: این اقدام جزیره‌ای غلط، غیرقابل قبول و غیرکارشناسی است و انتظار داریم اینگونه تصمیم‌سازی‌ها در کشور به شکل جزیره‌ای صورت نگیرد. نایب‌رئیس کانون صنفی مرغداران گوشتی گفت: در مبحث تامین مرغ با توجه به تولیدات صورت گرفته در سطح کشور، مشکلی وجود ندارد و اگر دولت به تعهدات خود عمل کرده و صددرصد نهاده‌ها را با قیمت مصوب و در موعدی که مرغدار به آن نیاز دارد، تامین کند، قطعا بازار ثبات و آرامش را به خود خواهد دید.

Page Generated in 0/0044 sec