printlogo


کد خبر: 232418تاریخ: 1400/1/29 00:00
با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام انجام شد
امدادرسانی و ارسال اقلام ضروری به سیل‌زدگان کرمان

بارش شدید باران، طغیان رودخانه و جاری شدن سیلاب طی روزهای گذشته در برخی روستاهای شهرستان شهداد کرمان، خسارت‌هایی را به زیرساخت‌ها و منازل مسکونی این منطقه وارد کرد. به گزارش «وطن‌‌امروز»، پس از وقوع این حادثه با دستور رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، نخستین محموله امدادی و غذایی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، به مناطق سیل‌زده کرمان ارسال شد. در پی بارندگی‌های اخیر و طغیان رودخانه و وقوع سیل در برخی روستاهای استان کرمان، با دستور محمد مخبر، رئیس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام، ضمن اعزام نیروهای امدادی این ستاد برای کمک به مردم این مناطق، بسته‌های اقلام ضروری شامل چادر، پتو، کنسرو، آب معدنی و کف‌کش از قرارگاه امدادی جهادی ستاد در استان سیستان‌وبلوچستان به مناطق آسیب‌دیده ارسال شد. این اقلام توسط نیروهای جهادی همکار ستاد اجرایی بین مردم آسیب‌دیده توزیع می‌شود. گفتنی است جاری شدن سیلاب و طغیان رودخانه در سحرگاه روز جمعه به برخی منازل و تأسیسات روستاهای استان کرمان خسارت وارد کرد و موجب آبگرفتگی معابر و خانه‌های مردم و همچنین مسدود شدن برخی راه‌ها در شرق و شمال این استان شد. 
 
* لزوم چاره‌اندیشی برای پیشگیری از وقوع سیلاب
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سیلاب به ۹ واحد مسکونی روستای پشوییه شهداد خسارت جدی وارد کرده است، گفت: باید جهت پیشگیری از بروز سیلاب در آینده به منظور جبران خسارت‌های مردم در این روستا تدابیری اندیشیده شود. محمدرضا پورابراهیمی در بازدید از روستای سیل‌زده پشوییه شهداد به بارش شدید باران طی این روز‌ها و جاری شدن سیل در این روستا اشاره کرد و اظهار داشت: جاری شدن سیلاب به ۱۸ کیلومتر مسیر جاده خاکی و ۸ کیلومتر جاده آسفالت این منطقه آسیب وارد کرده است. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس گفت: سیلاب به شبکه برق‌رسانی روستای پشوییه نیز با شکست چند تیر برق خسارت وارد کرده است. وی با اشاره به ورود بسیج به رفع مشکلات ناشی از جاری شدن سیلاب در روستای پشوییه بیان کرد: انتظار می‌رود فرماندار و مدیران حوزه حوادث، راهکار مناسبی به منظور جلوگیری از ورود سیل به روستای پشوییه که سال‌هاست درگیر سیلاب است، بیندیشند. وی تصریح کرد: جا دارد از هلال‌احمر، بسیج، دهیاری، بخشداری، امام جمعه و سایر دستگاه‌ها و نهادهای مرتبط که از ساعات اولیه وقوع سیلاب در روستای پشوییه حضوری فعال داشته‌اند تشکر کنیم. پورابراهیمی گفت: امیدواریم شرایط این روستا به حالت عادی بازگردد و خسارتی که باید به مردم پرداخت شود توسط دستگاه‌های اجرایی تامین شود و با انجام اقدامات پیشگیرانه، سال آینده همزمان با بارش باران شاهد جاری شدن سیلاب در این روستا نباشیم. نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی پیشگیری از وارد آمدن خسارت به وسیله سیلاب را مهم ارزیابی و تصریح کرد: باید از بروز سیلاب در آینده با توجه به شرایط منطقه پیشگیری کرد.
***
ساخت 1000 مدرسه جدید برای جایگزینی با مدارس کانکسی
بنیاد برکت علاوه بر اینکه مشغول ساخت صدها دستگاه ساختمان برای تامین مسکن نیازمندان در مناطق محروم سراسر کشور است و اقدامات فراوانی را نیز در راستای ایجاد اشتغال، توانمندسازی ساکنان مناطق دورافتاده و تکمیل زیرساخت‌ها انجام می‌دهد، اکنون در حال ساخت هزار مدرسه جدید است تا بساط مدارس کانکسی و کپری در کشور برچیده شود. به گزارش «وطن‌امروز»، مدیرعامل بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان امام از ساخت ۳۰ مدرسه برکت سردار شهید سلیمانی در مناطق محروم و روستایی کشور خبر داد. امیرحسین مدنی ضمن بیان این مطلب افزود: ۳۰ مدرسه برکت سردار شهید سلیمانی در مناطق محروم و روستایی استان‌های خراسان رضوی، خوزستان، زنجان، سیستان‌و‌بلوچستان، فارس، کرمان، گلستان، لرستان، مرکزی و هرمزگان ساخته شد است. به گفته مدیرعامل بنیاد برکت، سرمایه‌گذاری این بنیاد برای مدارس برکت سردار شهید سلیمانی ۲۱۰ میلیارد ریال است. مدنی خاطرنشان کرد: این ۳۰ مدرسه با ۲۱۰ کلاس درس تحویل وزارت آموزش‌و‌پرورش شده تا در اختیار دانش‌آموزان مناطق محروم و کمتر توسعه‌یافته این استان‌ها قرار گیرد. وی تصریح کرد: مدرسه‌سازی، یکی از بنیادی‌ترین و ماندگارترین اقدامات بنیاد برکت در مناطق محروم و کم‌برخوردار کشور است. مدنی ادامه داد: بنیاد برکت در راستای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب و سیاست‌های ابلاغی از سوی ستاد اجرایی فرمان امام، نهضت مدرسه‌سازی را به منظور توسعه فضاهای آموزشی، توزیع عادلانه امکانات تحصیلی و برقراری عدالت اجتماعی در مناطق محروم و روستایی کشور راه‌اندازی کرده است. مدیرعامل بنیاد برکت درباره فعالیت‌های مدرسه‌سازی این بنیاد در مناطق محروم توضیح داد: بنیاد نسبت به ساخت ۲ ‌هزار مدرسه با ۱۰ هزار و ۷۵۰ کلاس درس متعهد است که از این تعداد، یکهزار و ۴۸۰ مدرسه با ۷ هزار و ۸۵۰ کلاس درس و ظرفیت پذیرش ۲۳۰ هزار دانش‌آموز، به بهره‌برداری رسیده است. وی میزان سرمایه‌گذاری بنیاد برکت برای ساخت مدارس در مناطق محروم را ۱۰ هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال اعلام کرد و افزود: ۳ هزار روستای محروم در سراسر کشور تحت پوشش فعالیت‌های مدرسه‌سازی بنیاد قرار دارند. مدنی با اشاره به ساخت هزار مدرسه برکت اظهار کرد: اخیرا تفاهمنامه‌ای میان بنیاد برکت و سازمان نوسازی مدارس برای ساخت یکهزار مدرسه جدید و جایگزینی‌شان با مدارس کانکسی کشور به امضا رسیده است. مدیرعامل بنیاد برکت خاطرنشان کرد: مدارس برکت بر اساس آخرین استانداردهای مدرسه‌سازی دنیا و با رعایت استانداردها و الزامات آموزشی و ضوابط فنی و زیربنایی ساخته می‌شوند و از بالاترین کیفیت برخوردارند. مدنی از ساخت ۲۵۰ مدرسه برکت در سال گذشته خبر داد و تصریح کرد: تا زمانی که کشور نیاز به فضای آموزشی داشته باشد، نهضت مدرسه‌سازی را ادامه خواهیم داد. 

Page Generated in 0/0147 sec