یک بار دیگر زلزله سراغ ایران آمد تا قرار گرفتن کشورمان روی کمربند زلزله، بیش از پیش یادآوری شود. این بار زلزله در جنوب کشور، ساعت 11 و 11 دقیقه روز گذشته در حوالی بندر گناوه به وقوع پیوست.
بر اساس گزارشها، این زمینلرزه در عمق 10 کیلومتری زمین و به بزرگی 9/5 ریشتر حوالی بندر گناوه در مرز استانهای بوشهر و فارس را لرزاند. این در شرایطی است که بنا بر گزارش مرکز لرزهنگاری کشور وابسته به مؤسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران، پس از گذشت ۲ ساعت از وقوع این زلزله، بندرگناوه 15 بار دیگر به لرزه درآمد.
این زلزله باعث قطع برق، تلفن ثابت و اینترنت در شهر گناوه شد، این در حالی است که مردم شهر گناوه بعد از وقوع این زلزله به دلیل ترس از پسلرزهها به خیابانها پناه بردند.
خوشبختانه بر اساس اعلام تیمهای ارزیاب اعزامی به منطقه، میزان خسارتهای واردشده در مناطق زلزلهزده چشمگیر نبوده و تلفات جانی از این زلزله به ثبت نرسید و صرفا 5 نفر از شهروندان بوشهری در این حادثه مصدوم شدند.
در پی وقوع این زلزله نگرانی جدی در زمینه ایجاد خسارت در تاسیسات نیروگاه اتمی بوشهر وجود داشت که در این زمینه روابط عمومی این نیروگاه با انتشار اعلامیهای صحت همه تاسیسات، تجهیزات و ساختمانهای نیروگاه اتمی بوشهر را تایید کرد.
در این اعلامیه آمد: «هیچگونه آسیبی به این مرکز وارد نشده و در روند انجام فعالیتهای جاری نیروگاه نیز خللی رخ نداده است. قابل ذکر است نیروگاه بوشهر بر اساس استانداردها و ضوابط بینالمللی طراحی و احداث شده و در برابر شدیدترین زلزلههای محتمل در کشور و منطقه ایمن است».
همچنین بر اساس اعلام هوشنگ صیدالی، مدیرعامل شرکت بهرهبرداری نفت و گاز گچساران، این زمینلرزه یکی از توربینهای تلمبهخانه گوره را از سرویس خارج کرد و بخشی از سقف ساختمان تلمبهخانه گوره الف و سی نیز ریزش داشت.
همچنین جعفرزاده، مدیر کل بحران وزارت نیرو بیان کرد: «در لحظات ابتدایی زلزله ۶ فیدر فشار متوسط قطع شد که به تبع آن قسمتی از شهرهای بندر گناوه، دیلم و روستاهای اطراف دچار خاموشی شدند».
ناصر ابراهیمی، بخشدار ویژه خارک نیز از عدم بروز خسارت در تاسیسات نفتی این بخش خبر داد.