printlogo


کد خبر: 232507تاریخ: 1400/1/31 00:00
طی 24 ساعت ۳۹۸ مبتلا به کرونا در کشور جان ‌باختند و 24 هزار و 346 بیمار جدید شناسایی شدند
ظرفیت بیشتر بیمارستان‌ها پر شده است

شمار قربانیان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالاست و تعداد مبتلایان به این بیماری نیز در روز به بیش از 24 هزار نفر می‌رسد. به گزارش «وطن‌امروز»، طبق گفته دکتر مسعود مردانی، عضو علمی ستاد ملی مقابله با کرونا، بیمارستان‌های کشور مملو از بیماران کرونایی است و ظرفیت بیمارستان‌های تهران نیز پر شده است. مسؤولان بیمارستانی نیز  از پذیرش بیماران کرونایی که علائم کمی دارند امتناع کرده و با دادن داروهایی چون رمدسیویر به بیمار، آنها را برای گذراندن دوران این بیماری راهی خانه می‌کنند.  اکنون بیمارستان‌ها بالاجبار فقط افراد بدحالی که کرونا ریه‌ آنها را درگیر کرده است جذب می‌کنند. 
بر اساس اعلام وزارت بهداشت، ۲۴۳۴۶ بیمار جدید کرونایی طی یک شبانه‌روز در کشور شناسایی شد و متاسفانه ۳۹۸ نفر نیز جان باختند. 
بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۴۱۶ هزار و ۸۴ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۱۳۴ هزار و ۴۷ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به ۵۵۰ هزار و ۱۳۱ دوز رسید. گفتنی است از ظهر روز یکشنبه تا ظهر دیروز ۳۰ فروردین و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۴ هزار و ۳۴۶ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۹۰۱ نفر از آنها بستری شدند. بنابراین مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۲ میلیون و ۲۶۱ هزار و ۴۳۵ نفر رسید. متاسفانه در طول این 24 ساعت، ۳۹۸ بیمار «کووید-19» نیز جان خود را از دست دادند تا مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور هم به ۶۷ هزار و ۱۳۰ نفر برسد. خوشبختانه تاکنون یک میلیون و ۷۹۷ هزار و ۳۱۹ نفر از بیماران کرونایی بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۴ هزار و ۸۴۳ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. تاکنون ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار و ۵۱۹ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. همچنین در حال حاضر ۲۵۷ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۲۹ شهر در وضعیت نارنجی، ۵۱ شهر در وضعیت زرد و ۱۱ شهر در وضعیت آبی قرار دارند. 
 
* آغاز تزریق یک میلیون دوز واکسن کرونا
وزیر بهداشت توزیع ناعادلانه واکسن‌های «کووید-۱۹» را روی زشت دنیا خواند و در عین حال توفیقات ایران در تولید تجهیزات حفاظتی و همچنین واکسن بومی کرونا در ۶ پلتفرم و در شرایط تحریم‌ها را تشریح کرد. دکتر سعید نمکی در نشست بلندپایه مجمع سیاست‌گذاری هلسینکی با محوریت تقویت همکاری‌های کشورهای اروپایی، خلیج‌فارس، مدیترانه شرقی و شمال آفریقا در حوزه پاندمی «کووید-19» افزود: تا زمانی که کل جهان ایمن نشده و ویروس در جایی در حال گردش است، خطر جهش و تهدید سلامت کشورهای ایمن‌شده وجود دارد. وزیر بهداشت اظهار کرد: امروز، من با خشنودی اعلام می‌کنم با وجود همه محدودیت‌ها، تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی علیه مردم من و مشکلات اقتصادی ناشی از تحریم‌ها، ما موفق به تولید ملی همه نیازها برای مبارزه با «کووید-19» از جمله لوازم حفاظت شخصی، کیت‌های آزمایش، تجهیزات، دستگاه‌های پزشکی، داروها و از همه مهم‌تر ۶ پلتفرم واکسن کاملا بومی، ۴ قرارداد تولید و تولید مشترک شدیم و این محصولات بومی در واکسیناسیون انبوه در ماه‌های آینده استفاده خواهند شد. نمکی در بخش دیگری از صحبت‌هایش در حاشیه این نشست، گفت: ما مشارکت خود را با کوواکس آغاز کردیم و شروع به خرید سهمیه واکسن در این قالب کردیم و ۱۶ میلیون و ۸۰۰ هزار دوز در آنجا پیش‌خرید کردیم و ماه‌ها برای نقل و انتقال پول گرفتار بودیم که حل شد. وی گفت: به مردم عزیز کشور هم این مژده را می‌دهم که دیروز (شنبه) ما یک میلیون دوز واکسن جدید را که قرار بود قبل از عید به ما برسد اما با تأخیر در نیمه دوم فروردین‌ماه ۱۴۰۰ دریافت کردیم، به‌سرعت توزیع کردیم که به صورت گسترده این واکسیناسیون انجام می‌شود و ما تا آخر هفته و اوایل هفته آینده یک میلیون نفر را واکسینه خواهیم کرد. نمکی افزود: با اینکه ما لیست افراد پرخطر را داریم اما از امروز (دیروز دوشنبه) فراخوان می‌دهند تا از امروز بیماران پرخطر مانند افراد مبتلا به سرطان، افرادی که داروهای تضعیف‌کننده سیستم ایمنی دریافت می‌کنند و بیماران صعب‌العلاج و خاص، ثبت‌نام کنند. ان‌شاءالله ما تا قبل از مرحله دوم، واکسیناسیون این گروه مرحله اول را حداکثر تا هفته اول اردیبهشت‌ماه به اتمام خواهیم رساند. 
 

Page Generated in 0/0056 sec