فراخوان پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند اعلام شد
پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند با اعلام فراخوان، آغاز به کار کرد. مستندسازان تا 31 تیر فرصت دارند آثار خود را ارسال کنند.
به گزارش «وطنامروز»، پنجمین دوره این رویداد با شعار «روایت حقیقت در قاب واقعیت» با انتشار فراخوان در بخشهای فیلم مستند، عکس مستند و مستندنگاری آغاز به کار کرد. در بخش فیلم مستند، مستندسازان سراسر کشور میتوانند آثار تولیدی خود از سال 1397 به بعد را ارسال کنند. همچون دورههای گذشته این جشنواره، عکاسان فعال در حوزه عکاسی مستند نیز میتوانند با ارسال آثار خود در این رویداد ملی شرکت کنند. در بخش مستندنگاری امسال نیز جشنواره پذیرای گزارشهای مستند خبرنگاران، روزنامهنگاران و فعالان رسانهای خواهد بود. در جشنواره امسال با توجه به سوژه ملی و فراگیر کرونا، بخش ویژهای با موضوع «مستندهای کرونایی» در هر ۳ بخش جشنواره برنامهریزی شده است که جزئیات آن بزودی اطلاعرسانی خواهد شد. آخرین مهلت ثبتنام و ارسال آثار 31 تیرماه 1400 خواهد بود و علاقهمندان برای ثبتنام در جشنواره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس اینترنتی www.festdoctv.com مراجعه کنند. پنجمین جشنواره تلویزیونی مستند مردادماه ۱۴۰۰ برگزار میشود.
***
دوسالانه بینالمللی هنرهای دیجیتالی جهان اسلام برگزار میشود
گروه تخصصی چندرسانهای فرهنگستان هنر «دوسالانه بینالمللی هنرهای دیجیتال در جهان اسلام» را سال ۱۴۰۲ برگزار میکند.
به گزارش «وطنامروز»، یکی از برنامههای آتی گروه تخصصی چندرسانهای برگزاری «دوسالانه بینالمللی هنرهای دیجیتالی در جهان اسلام» است که ۲۷ اردیبهشت سال ۱۴۰۲، همزمان با روز جهانی ارتباطات برگزار خواهد شد. عبدالحسین لاله، رئیس گروه تخصصی چندرسانهای فرهنگستان هنر درباره اهداف این دوسالانه اظهار کرد: این همایش با هدف گردهمایی پژوهشگران و هنرمندان برجسته دانشگاهی در جغرافیای جهان اسلام برگزار خواهد شد تا تجربیات و نتایج تحقیقات خود را درباره هنرهای دیجیتال در فضایی میانرشتهای به اشتراک بگذارند. لاله درباره حوزهها و شاخههای هنر دیجیتال توضیح داد: هنرهای دیجیتال شامل همه شاخههای هنری مانند نقاشی، فیلمبرداری و عکاسی است ولی بعضی هنرها اساسا زاده دیجیتالاند؛ مثل گلیچ آرت، موشن کپچر، گرافیک مدرن دیجیتالی و همه هنرهایی که به طور مستقل از دل دیجیتال به وجود آمدهاند. رئیس پژوهشکده هنر به شرح ساختار پژوهشی و اجرایی این دوسالانه پرداخت و گفت: از آنجا که جایگاه فرهنگستان هنر جایگاهی پژوهشی است، قاعدتا باید به وجه پژوهشی موضوع توجه بیشتری شود ولی طبیعی است که در کنار آن نرمافزارهایی ارائه یا برنامههای صوتی- تصویری آماده شود، یا حتی ممکن است به عنوان الگو و نمونه از تحولات دیجیتالی، از چند نمایشگاه دیجیتال از کشور خودمان یا کشورهای دیگر هم استفاده کنیم.