printlogo


کد خبر: 234071تاریخ: 1400/3/9 00:00
حجت‌الاسلام ابراهیم رئیسی با اشاره به گله‌مندی جوانان از وضعیت فعلی کشور:
جوانان نباید انتقام این دولت را از دولت آینده بگیرند

گروه سیاسی: نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: برای بخش‌های مختلف کشور برنامه دارم و بیش از ۱۰ اندیشکده با ما در جهت ارائه برنامه جامع در حوزه‌های مختلف همکاری دارند. حجت‌الاسلام سیدابراهیم رئیسی پس از حضور در صدای جمهوری اسلامی ایران و ضبط برنامه تبلیغاتی خود در رادیو جوان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: جوانان مهم‌ترین منابع کشور ما هستند و باید مساله ازدواج، اشتغال و مسکن جوانان را مورد توجه قرار داد. وی ادامه داد: جوانان عزیز! بیایید و سرنوشت خود را خودتان رقم بزنید، اگر از وضعیت فعلی گله‌مند هستید نباید انتقام این دولت را از دولت آینده بگیرید. جوانان عزیز! با یک دنیا امید به آینده بسیار روشن حتما در انتخابات شرکت کنید. رئیسی اظهار کرد: حضور در انتخابات بویژه از سوی جوانان حتما می‌تواند آینده بسیار روشن و درخشانی را در مسائل اقتصادی، رونق تولید، ایجاد اشتغال، استقلال اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی رقم بزند و در آن موثر باشد. وی ادامه داد: با نیروی جوان کارآمد تحصیلکرده می‌توان تولید را فعال کرد و اقتصاد را به حرکت درآورد. 
 
* ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب افراد خاص رفته است
حجت‌الاسلام رئیسی در نخستین برنامه تبلیغاتی خود در رادیو اقتصاد اظهار داشت: آنچه من را وادار به حضور در عرصه انتخابات کرد، مشکلات اقتصادی، ناامیدی‌ها و شرایط بازار برای تولید‌کننده و مصرف‌کننده بود. وی افزود: من شاهد برخی نارسایی‌ها مثل پرونده‌های فساد اقتصادی بودم. رئیسی گفت: در دهه ۹۰ وضعیت اقتصاد آسیب جدی دیده است. در ۸ سال گذشته قیمت خودرو ۷ برابر، قیمت گوشت ۵ برابر و قیمت مسکن ۷ برابر افزایش یافته و ارزش پول ملی نیز افت کرده است. وی با بیان اینکه ما ۳ برنامه برای کاهش هزینه‌ها در نظر گرفته‌ایم، گفت: برنامه اول کنترل تورم، برنامه دوم تامین مسکن و برنامه سوم نظام سلامت است. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری تاکید کرد: ما باید جلوی خلق پول را بگیریم، زیرا نقدینگی سیل بنیان‌کن است. ما طرح داریم که چگونه این نقدینگی را به سمت تولید هدایت کنیم. رئیسی با تاکید بر اینکه دولت پرهزینه اداره می‌شود، گفت: نرخ تورم باید کاهش پیدا کند. ما معتقدیم امکان کاهش جدی نرخ تورم و گرانی وجود دارد. وی افزود: ارز ۴۲۰۰ تومانی چقدر وارد سفره مردم شد؟ این میزان ارز به جیب چه کسانی رفته است؟ ارز ۴۲۰۰ تومانی به دست افراد خاصی به تعداد انگشتان دست، رفته است. البته من تعداد آنهایی که ارز ۴۲۰۰ تومانی به جیب‌شان رفته است را دارم. 
کاندیدای انتخابات در رابطه با اینکه در رویکرد دولت او، اولویت با ارتقای تولید یا کنترل تورم است، عنوان کرد: تولید و تورم با هم ارتباط مستقیم و جدی دارند. به نظر من هم باید برای رونق و جهش تولید اقدام کرد که می‌تواند اثر مهمی در کاهش تورم داشته باشد و هم باید نسبت به مدیریت حساس بود، زیرا رها‌شدگی در این رابطه مشکلات جدی ایجاد می‌کند. در هر صورت ما باید تولید را رونق دهیم تا مشکل گرانی، اشتغال، تورم و بسیاری از مشکلات حل شود و مسأله اقتصاد مقاومتی پا بگیرد و مردم امید پیدا کنند. تولید یک بحث راهبردی است. 
نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری با بیان اینکه افزایش تولید و اشتغال منجر به کاهش جرم، آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌های اقتصادی و اجتماعی می‌شود، تاکید کرد: گاهی برخی واحدهای تولیدی ۱۵ روزه راه‌اندازی شدند. کسانی که منکر هستند با کار جهادی نمی‌توان اینها را پیگیری کرد بدانند عددی که در مقطعی اعلام کردیم در قوه ‌قضائیه ۲۰۰۲ واحد تولیدی احیا شده، اتفاق افتاده است. این موضوع همتی می‌خواهد که واحدهای تولیدی را به خط کنیم. قضیه رونق تولید از مسائل راهبردی در کشور است. 
***
سعیدجلیلی
تأمین مسکن از حقوق شهروندی است
 
سعید جلیلی در گفت‌و‌گویی تصویری در اینستاگرام با عنوان «روایت مسکن»، اظهار کرد: روند 8 سال گذشته نشان داد که دولت وظیفه‌ای جدی در تامین مسکن برای خود قائل نبوده است؛ در حالی که یکی از مهم‌ترین حقوق شهروندی و وظایف قانونی دولت، تامین مسکن مورد نیاز مردم است. کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری تصریح کرد: تنها در ۳ سال، قیمت مسکن در کشور ما 6 برابر شده؛ آیا نمی‌توانستید نقشی ایفا کنید که وضعیت مسکن به این شرایط تاسف‌باری که امروز هست درنیاید؟ 6 برابر شدن قیمت مسکن و به تبع آن افزایش اجاره‌بها برای یک کارمند، یک کارگر و برای کسی که در طبقه متوسط جامعه است و باید تمام توانش را بگذارد تا بتواند مسکن تهیه کند، پرتگاه نیست؟ بعد می‌گویند ما می‌خواستیم کشور را از پرتگاه نجات بدهیم. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تاکید کرد: با ساخت مسکن نه‌تنها نیاز مردم برطرف می‌شود، بلکه این صنعت به عنوان پیشران و در ارتباط با بیش از 100 صنعت دیگر بوده و همچنین در رابطه مستقیم با بحث اشتغال است. وی با اشاره به اقدامات «کارگروه مسکن دولت سایه» در سال‌های اخیر اظهار داشت: یکی از تجربه‌های سایر کشور‌های دنیا در حوزه مسکن، مالیات بر عایدی سرمایه است؛ این مالیات در حوزه مسکن به این معناست که اگر افراد با قصد سرمایه‌گذاری وارد بازار مسکن می‌شوند و اقدام به خرید می‌کنند، باید مالیات متناسب آن را بپردازند. جلیلی گفت: در دولت سایه نیز یکی از مهم‌ترین کارها، پیشنهاد بسته‌ مالیات بر عایدی سرمایه بویژه در حوزه مسکن بود که به مجلس شورای اسلامی تقدیم شد. با تغییر رئیس مجلس، بحث مالیات بر عایدی سرمایه جدی گرفته شد و خوشبختانه گام‌های بسیار خوبی برای تحقق آن برداشته شده است.
***
محسن رضایی
خانه‌داری را شغل حساب می‌کنیم
محسن رضایی پس از ضبط برنامه تبلیغاتی خود در تلویزیون گفت: رویکرد دولت بنده، عملیاتی و اقدامی خواهد بود؛ بنابراین اسم دولتم نیز «دولت اقدام و تحول» است. وی افزود: ما تصمیم‌گیری در اتاق‌های دربسته و از پشت پنجره را کنار می‌گذاریم. نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری خاطرنشان کرد: دولت ما، میدانی خواهد بود؛ میدانی که برای دیپلماسی تا خانه‌های مردم برنامه دارد. رضایی درباره برنامه‌ اعطای یارانه ۴۵۰ هزار تومانی گفت: منظور من از یارانه ۴۵۰ هزار تومانی کل یارانه‌های مردم از یارانه‌های گذشته تا یارانه‌های فعلی است. وی ادامه داد: این یارانه‌ها از دو صرفه‌جویی به‌دست می‌آید؛ یکی صرفه‌جویی از یارانه‌هایی که ثروتمندان از گاز، بنزین، آب و برق دریافت می‌کنند، که ما آن را قطع می‌کنیم. در کنار این، ارزهای ۴۲۰۰ تومانی که به واسطه‌گران می‌رسد تا نهاده‌هایی را بخرند اما با قیمت دلار ۲۰ هزار تومان به مردم می‌فروشند. ما با مکانیزم‌هایی که بعدا اعلام می‌کنم این پولی که واسطه‌گران می‌خورند را آزاد می‌کنیم، لذا یارانه ۴۵۰ هزار تومانی بر این اساس است و قیمت‌ها هم تغییر نمی‌کند و هیچ هزینه جدیدی هم به دولت تحمیل نمی‌شود. رضایی با بیان اینکه برای بانوان برنامه دارد، گفت: در هیات دولت ما حداقل ۲ تن از بانوان حضور خواهند داشت. در کسب‌‌و‌کارها به بانوان امکانات می‌دهیم تا بتوانند تولید و درآمد داشته باشند و بار معیشت خانه را کاهش دهند. وی ادامه داد: ما خانه‌داری را یک شغل محسوب کرده و به آن حقوق خواهیم داد و ۲ وظیفه بر عهده خانم‌های خانه‌دار خواهیم گذاشت، یکی تربیت فرزند و دیگری مساله بهداشت و سلامت خانواده تا با شیوع یک بیماری از وزارت بهداشت تا خانواده‌ها دست و پای خود را گم نکنند. 
***
علیرضا زاکانی
از فساد می‌گویم به خانواده‌ام حمله می‌کنند
علیرضا زاکانی، نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری صبح روز گذشته در نشست خبری‌ای که در خبرگزاری مهر برگزار شد، به واقعیت‌های تلخ موجود اشاره کرد و گفت: قبیله‌گرایی‌ها، فسادهای بزرگ اقتصادی، تبعیض‌ها و رانت‌ها، مسائلی است که در جامعه مشاهده می‌کنیم؛ مسائلی که هرکدام موجب رنج و درد تمام مردم است. وی، بیکاری، تورم و مشکلات جامعه را نتیجه مدیریت ناکارآمد دانست و تصریح کرد: این مشکلات درون جامعه عوارض قدرت‌طلبی است. زاکانی بیان کرد: بنده از مبارزه با رانت و فساد می‌گویم اما عده‌ای به دختر و همسر من حمله می‌کنند. ناجوانمردی تا کجا؟ این افراد از چه ترسیده‌اند که بر سر من ریخته‌اند و این‌طور برخورد می‌کنند؟ به لطف خدا هر تعدادی باشند، ریشه همه آنان را می‌کنم. نامزد سیزدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری درباره شایعات روز جمعه مبنی بر اینکه او ۲ همسر دارد، تصریح کرد: از من پرسیدند اموالت چیست، جواب دادم یک آپارتمان ۹۵ متری که در آن سکونت داریم و دیگری در اختیار شخص دیگری است. همسر بنده هم یک آپارتمان ۷۵ متری در پردیسان قم دارد، بعد شایعه کردند زاکانی یک همسر در تهران و یک همسر در قم دارد. آیا خجالت نمی‌کشند؟ هیچ بویی از اخلاق نبرده‌اند. کاندیدای انتخابات ریاست‌جمهوری خطاب به تخریب‌کنندگان گفت:‌ مرد باشید و بیایید رودررو صحبت کنیم. زاکانی با تأکید بر اینکه سیاست خارجی ما اولویت‌بندی شده است، گفت: محور مقاومت و همسایگان اولویت اول ما هستند و مجموعه کشورهای همراه و همدل با ما در سطح جهان و همه آنهایی که با خودبرتربینی نسبت به ما نگاه نمی‌کنند هم در اولویت خواهند بود و البته نقش چین و روسیه حتما برای ما ممتاز خواهد بود. 
***
قاضی‌زاده‌هاشمی
وقت جراحی‌های بزرگ رسیده است
امیرحسین قاضی‌زاده‌هاشمی در نخستین برنامه تبلیغاتی خود در رسانه ملی به تشریح برنامه‌ها و دیدگاه‌های خود در انتخابات پرداخت. وی حاکمیت مردم را آرمان انقلاب دانست و گفت: الان دولت‌ها در بالادست و پای پلومرغ نشسته‌اند و مردم را پایین‌دست و پای نان خشک و آب اندک نشانده‌اند. وقتی صحبت از مردم می‌کنیم، می‌گوییم اگر گرفتار شدیم به ما کمک کنند ولی آنها در منافع غریبه‌اند و نمی‌توانند تصمیم بگیرند. 
قاضی‌زاده‌هاشمی ادامه داد: من یک جراح سر و گردن هستم. به این نتیجه رسیدم که با مسکن نمی‌شود بیمار را درمان کرد و تومورهای سرطانی باید برداشته شود. وقتی از جراحی صحبت می‌کنیم حرف از یک عمل غیرعاقلانه نیست؛ امروز وقت جراحی‌های بزرگ رسیده است. 
وی دولت مطلوب را دولت مشارکت‌جو عنوان کرد و گفت: مردم آنقدر رشید شده‌اند که خودشان تصمیم بگیرند. در چنین سیستمی کارگزاران وکلای مردم هستند. در دوره‌هایی حلقه‌های مختلف مثل حلقه علم و صنعت، جماران و... آمده‌اند و رانت‌هایی ایجاد شده و دولت‌های رانتی غارتی درست شده که ارز ۴۲۰۰ تومانی نمونه واضح آن است. عده‌ای خود را به شاه‌لوله منابع ارزی وصل کرده و برای خود ثروت چشمگیر به هم زده‌اند یا در خصوصی‌سازی، اموالی به قیمت ارزان فروخته شد و حالا باید با هزار بدبختی پس گرفته شود. اینها مردمی‌سازی را نابود کردند و اعتماد به بخش خصوصی را نیز از بین بردند. یا فقره بورس که غصه بزرگ ما است اما دولت مردم، دولت قانون‌گراست که در آن قانون بر اشخاص مسلط است و قوانین باید مهم‌تر از آدم‌ها باشند. 

Page Generated in 0/0063 sec