printlogo


کد خبر: 234092تاریخ: 1400/3/10 00:00
هیأت‌مدیره استقلال به سیم آخر زد و استعفا کرد
مددی به اصرار علی‌نژاد آمد و در حد استقلال نیست

اعضای هیات‌‌مدیره استقلال در نامه‌ای به وزیر ورزش، با توضیح دلایل خود، استعفای‌شان را تقدیم وزیر ورزش و جوانان کردند. 
مدیریت باشگاه استقلال روزهای پرتلاطمی را سپری می‌کند. بعد از دستگیری اسماعیل خلیل‌زاده، رئیس هیات‌مدیره حالا اختلافات میان سایر اعضای هیات‌مدیره و مدیرعامل باشگاه به اوج رسیده، به شکلی که حمیدرضا آصفی، مهدی عبدیان و حجت نظری 3 عضو باقیمانده هیات‌مدیره نیز از سمت‌شان استعفا کردند. 
3 عضو هیات‌مدیره استقلال در نامه‌ای به وزیر ورزش و جوانان استعفای رسمی خود را ارائه کردند و دلیل این استعفا را اعتراض به آنچه بی‌تدبیری مدیرعامل باشگاه خوانده شده، توصیف کرده‌اند. 
در متن استعفای اعضای هیات‌مدیره استقلال آمده است:
«آنچه مهم‌تر از هر سمت یا جایگاه است، موفقیت استقلال است. 
جناب آقای وزیر! به‌ رغم عدم موافقت اینجانبان با مدیرعاملی آقای احمد مددی، بنا به اصرار یکی از معاونان جنابعالی ایشان مشغول به کار شدند. حضرتعالی نیک به خاطر دارید که همان روز به شما عرض شد ایشان توانایی مدیریت باشگاه پرافتخار استقلال را نداشته و ندارند و در نتیجه سوء‌مدیریت ایشان خسران بزرگی برای تیم استقلال و لطمه روحی برای هواداران حاصل می‌شود. 
امضا‌کنندگان این نامه هر کدام در مقاطع مختلف استعفای خود را تقدیم شما کرده بودند که با توجه به لطف شما و همین‌طور ماجرای خصوصی‌سازی مقبول نیفتاد. اکنون که استقلال در موقعیتی تاریخی است و مدیرعامل بیش از آنکه به فکر مسؤولیت خویش باشد، درصدد تخریب هیات‌مدیره و حفظ افراد فاسد در ساختار استقلال است، نقطه روشن و حتی کور‌سوی امیدی نیست که بتوان با آن‌ دلخوش به آینده بود. 
عملکرد مبهم مالی مدیرعامل همواره تردیدهای بسیار بر جا گذاشته است. بارها شفاها و همچنین مکتوب از مدیرعامل باشگاه خواسته شد درباره درآمدها و همچنین هزینه‌های باشگاه به هیات‌مدیره گزارش دهد. 
اسفناک آنجاست که پیشکسوت استقلال به هیات‌مدیره رجوع می‌کند و از پرداخت ۱۲۰ میلیون تومان برای رد شدن نام یک بازیکن در رده امید سخن می‌گوید. کار باشگاه بزرگ استقلال به آنجا رسیده که چنین رسوایی‌ای را تحمل کند؟
پیش از بازی‌های آسیایی طی نامه‌ای رسمی از ایشان خواسته شد قبل از شروع بازی‌ها قرارداد بازیکنان را تمدید کند تا مارکت جذاب باشگاه‌های آسیا، بازیکنان را وسوسه برای حضور در تیم‌های عربی ننماید‌. این درخواست مورد اجابت واقع نشد. 
 حتی زمانی که عضو هیات مدیره راسا وارد عمل شد تا میلیچ را حفظ کند، آقای مددی چون مذاکرات از کانال او نگذشته بود، حاضر به تمدید قرارداد وی نشد. از ماه‌ها پیش مراحل طبیعی شدن چمن استادیوم امام رضا علیه‌السلام برای داشتن کمپی مجهز و مطلوب آغاز شد اما با سنگ‌اندازی‌های مدیرعامل و عوامل فاسدش این اتفاق هر بار دچار بن‌بست جدیدی شد. 
حضور بی‌دستاورد مدیرعامل در سفر عربستان، استخدام اقوام و نزدیکان مدیرعامل در باشگاه، به همراه نداشتن افسر امنیتی در رقابت‌های آسیا و جریمه ۲۱ هزار دلاری، جذب بازیکن از تیم نساجی و ثبت نشدن قرارداد، جذب بازیکن در بازه زمانی‌ای که تیم سرمربی نداشته و مواردی که بیان آن شرم‌آور است، باعث شده ادامه همکاری با مدیرعامل را میسر نبینیم. اما از آنجا که ایشان حمایت یکی از معاونان شما را دارد و بنا به دلایل مختلف برکناری او به مصلحت وزارت ورزش نیست، استعفای‌مان را تقدیم شما می‌کنیم. 
در این بین بارها دلسوزان مختلف از جنابعالی تقاضای برکناری ایشان را داشتند که البته به دلیل پرونده خصوصی‌سازی مورد پذیرش جنابعالی قرار نگرفت. 
با توجه به توصیه‌های مکرر شما مبنی بر رسانه‌ای نشدن اختلافات، بارها و بارها در پاسخ به پرسش‌های بجای خبرنگاران ناگزیر به طفره رفتن از بیان حقیقت گشتیم تا مبادا آرامش تیم بهم بخورد. 
اکنون را که بازی‌های لیگ برتر به دلیل مسابقات تیم‌ ملی فوتبال ایران متوقف شده است، بهترین زمان برای تقدیم استعفای خویش به شما می‌دانیم و از حضرتعالی به عنوان رئیس مجمع تمنا داریم با تایید استعفا بار سنگین مسؤولیت را از دوش ما بردارید».
در این باره مهدی علی‌نژاد، معاون وزیر ورزش اعلام کرده دوشنبه در جلسه هیات‌مدیره درباره اختلافات موجود بحث و تبادل نظر می‌شود اما بعید است این 3 عضو حاضر باشند جلسه‌ای را تشکیل بدهند. از این رو وزیر ورزش و جوانان باید درباره استعفای آنها تصمیم بگیرد. 
با توجه به متن استعفای نظری، عبدیان و آصفی مشخص است آنها به هیچ عنوان حاضر به ادامه همکاری با مددی به عنوان مدیرعامل نیستند و شاید تنها شرط ادامه فعالیت‌شان برکناری مددی از مدیرعاملی باشد. البته روز گذشته با این استعفا مخالفت شد و جلسه امروز دوشنبه وضعیت را روشن می‌کند.
***
پشت‌پرده استعفای دسته‌جمعی هیأت‌مدیره استقلال
اختلاف در هیأت‌‌مدیره باشگاه استقلال از مدت‌ها قبل ایجاد شده و وزیر ورزش و جوانان و معاون وی طی هفته‌های اخیر به این مساله ورود کردند. دلیل این استعفا اختلاف اعضا با احمد مددی، مدیرعامل باشگاه بوده که پای وزیر ورزش و جوانان را به این ماجرا باز کرده تا او با رد استعفا از آنها بخواهد به کار خود ادامه دهند. اما چه اتفاقی رخ داده که اینگونه اختلافات در هیأت‌مدیره باشگاه استقلال سر باز کرده است؟ ماجرا از این قرار است که حدود ۲ هفته پیش اعضای هیأت‌مدیره باشگاه استقلال در دفتر مهدی علی‌نژاد، معاون وزیر ورزش حضور یافته و مشکلات خود با احمد مددی را به نماینده وزیر ورزش منتقل کردند. بعد از مطرح شدن برخی صحبت‌ها و گلایه‌هایی که از مدیرعامل استقلال صورت‌گرفت، سوءتفاهم‌ها به پایان رسید و اعضای هیأت‌مدیره به این اختلاف پایان دادند اما بعد از اجرایی نشدن چند مصوبه، با وجود وساطت علی‌نژاد، سایر اعضای هیأت‌مدیره یعنی حجت نظری، حمیدرضا آصفی و مهدی عبدیان تصمیم به استعفای دسته‌جمعی گرفتند. گویا اعضای هیأت‌مدیره باشگاه استقلال به دلیل اجرایی نشدن مصوبه برکناری ناصر فریادشیران، رئیس آکادمی این باشگاه و ۲ مصوبه دیگر بشدت از مددی ناراحت شده و با توجه به جلسه ۲ هفته پیش و حل نشدن مشکلات، این‌بار کناره‌گیری خود را از هیأت‌مدیره اعلام کردند. البته مسؤولان وزارت ورزش و جوانان معتقدند متن استعفای اعضای هیأت مدیره با متنی که در رسانه‌ها منتشر شده مغایرت دارد و بندهایی که در رسانه‌ها پیرامون نامه کناره‌گیری مطرح شده، در متن استعفای آنها خطاب به وزیر ورزش وجود ندارد. تنها درباره اجرا نشدن 3-2 مصوبه توضیحاتی کوتاه داده شده و استعفا به وزیر ورزش ارائه شده که در نهایت مسعود سلطانی‌فر با جدایی آنها مخالفت کرده است. به این ترتیب اعضای هیأت‌مدیره استقلال موظف هستند به کار خود ادامه دهند و قرار است وزیر ورزش و جوانان بعد از بازگشت از سفر کیش مشکلات را مورد بررسی قرار دهد.

Page Generated in 0/0059 sec