printlogo


کد خبر: 234694تاریخ: 1400/3/27 00:00
فرمانده ناجا: تحریم‌ها و کمبود اعتبارات، تأمین تجهیزات در ناجا را با مشکل روبه‌رو کرد
ضرورت هوشمندسازی پلیس راهور

نیروی انتظامی به عنوان یکی از سازمان‌هایی که بیشترین سطح مجاورت و تماس با مردم را دارد، نیازمند روزآمدی و استفاده از آخرین روش‌ها جهت ارائه خدمات به مردم است تا ضمن سامان بخشی به ارائه خدمات، زمینه را برای اجرای قانون و جلوگیری از بروز تخلف فراهم آورد. در این بین پلیس راهنمایی و رانندگی به دلیل نوع ماموریت محوله، دارای حساسیت بیشتری است و عموما نوع مواجهه این پلیس تخصصی با مردم می‌تواند به نوعی شناسنامه ناجا به حساب آید، لذا این پلیس ضمن رعایت قانون و الزام به پایبندی آن باید به نوعی رضایتمندی عمومی را نیز با خود به همراه داشته باشد. 
در همین زمینه فرمانده ناجا بر این باور است: «نوع کار راهور، کار سخت و اثرگذاری است و همواره در طول شبانه‌روز مورد قضاوت مردم قرار دارد». فرمانده ناجا درباره رضایت مردم از عملکرد پلیس راهور گفت: مردم به پلیس راهور اظهار علاقه می‌کنند و اینجانب در نظرسنجی‌ها رضایت مردم را از عملکرد پلیس راهور به وضوح می‌بینم؛ قطعا این خدمات برای کارکنان نیز در زندگی شخصی‌شان برکات زیادی خواهد داشت. 
وی درباره اقدامات انجام شده در پلیس راهور نیز بیان داشت: در ادوار مختلف پیشرفت‌های خوبی در این پلیس صورت گرفته اما در دوره سردار هادیانفر کارها با شتاب بیشتری همراه بوده و حرکت رو به جلو و همچنان ادامه‌دار است، بنابراین ضرورت دارد پشتیبانی‌های لازم نیز از این مجموعه صورت گیرد. 
فرمانده نیروی انتظامی گفت: تامین تجهیزات با توجه به تحریم و کمبود اعتبارات و شرایطی که در نیروی انتظامی و کشور وجود دارد بسیار سخت است، البته باید به سمت هوشمندسازی حرکت کنیم. 
سردار حسین اشتری درباره هوشمندسازی در رده‌های پلیس تصریح کرد: یکی از این رده‌ها، پلیس راهنمایی و رانندگی است که موضوعاتش خدماتی و مورد نیاز مردم است، پس باید با سرعت بیشتری حرکت کنیم و قطعا نتیجه آن آورده خوبی برای سازمان خواهد داشت. وی با تاکید بر اولویت‌بندی در پشتیبانی از ماموریت‌ها بیان داشت: درحال حاضر اولویت پشتیبانی و نیازمندی‌ها، باید هوشمندسازی پلیس باشد. ۳ درگاه پلیس راهور، پلیس آگاهی و گذرنامه در اپلیکیشن پلیس من پیاده‌سازی شده است و چنانچه مردم بتوانند با این سامانه ارتباط بگیرند، با یک تحول سیستمی بزرگ در ناجا روبه‌رو خواهیم شد. 
فرمانده ناجا تصریح کرد: سهم دستگاه‌ها در اجرای کار باید مشخص شود و باید از هر دستگاهی برابر سهم و تعهداتش در اجرای پروژه‌ها مطالبه‌گری کنیم و از وزرا بخواهیم بیشتر همراهی کنند. وی گفت: ان‌شاءالله دولت جدید با انگیزه بیشتری به ناجا کمک کند و از همان اول از این دولت بخواهیم پیگیر امورات بوده و جوابگو باشند. 
 
* افزایش سرعت در ارائه خدمات
نیروی انتظامی یکی از بزرگ‌ترین سازمان‌های خدمات‌محور در کشور سالانه حجم بالایی از نیازهای مردم را پاسخگو است، لذا به دلیل حجم بالای مطالبات عمومی از این نیرو، ضرورت سرعت‌بخشی به فعالیت‌ها بیش از پیش مورد نیاز است. سردار اشتری در این باره گفت: خدمات باید سریع و روان باشد، مانند سامانه نوبت‌دهی اینترنتی. فرمانده ناجا درباره آموزشگاه‌های رانندگی بیان کرد: باید نظارت‌ها در این آموزشگاه‌ها بیشتر شود، ما منبع درآمدی را آماده کرده‌ایم و تعدادی نیز از این طریق امرار معاش می‌کنند ولی باید به صورت مستمر بر عملکرد آنها نظارت داشته باشیم. 
وی درباره ترخیص خودروهای رسوبی اعلام کرد: طرح ویژه آزادسازی و ترخیص خودرو‌های رسوبی در پارکینگ‌ها به مدت ۲ ماه اجرا خواهد شد. 
سردار اشتری با اشاره به اجرای طرح ویژه ترخیص وسایل نقلیه توقیفی در سراسر کشور، بیان داشت: در راستای افزایش رضایتمندی مردم و ارائه خدمات، تسهیلات ویژه‌ای از سوی پلیس در نظر گرفته شده که با توجه به مشکلات اقتصادی و تورم، وسایل نقلیه‌ای که در حال حاضر وسیله امرار معاش و استفاده مالکان است، تحویل آنها می‌شود و همه جرایم خودرو‌ها اگر مربوط به سال ۹۹ به قبل بوده به اصل خود برمی‌گردد و هزینه پارکینگ با تعرفه و نرخ مصوب سال1394 محاسبه خواهد شد و همچنین می‌توانند جریمه‌های خود را تا یک سال به صورت قسطی پرداخت کنند. در این طرح هیچ الزامی برای پرداخت عوارض شهرداری و عوارض آزادراهی نیست و فعلا برای ترخیص خودرو معاینه فنی نیاز نیست. 
 
* جریمه خودروهای پلاک مخدوش و شیشه دودی
پلاک‌های مخدوش که به یکی از چالش‌های پلیس راهور مبدل شده و برخی افراد با قانون‌شکنی اقدام به تردد غیرمجاز در شهر می‌کنند نیز محور صحبت‌های سردار اشتری قرار گرفت. وی درباره خودروهای بدون پلاک و پلاک مخدوش گفت: اینگونه خودروها و خودروهایی که شیشه دودی دارند باید متوقف و اعمال قانون شوند، چون در صورت عدم برخورد، زحمات همکاران ما را زیر سوال خواهند برد. 
فرمانده ناجا درباره تامین معیشت کارکنان بیان داشت: هر چقدر می‌توانید نیازهای اولیه کارکنان را برآورده کنید که مهم‌ترین نیاز در این مرحله، تامین مسکن است. همچنین باید به خانواده شهدا، متوفیان و بازنشستگان توجه بیشتری شود.

Page Generated in 0/0079 sec