printlogo


کد خبر: 235711تاریخ: 1400/4/21 00:00
شناسایی ۱۷۶۶۴ بیمار جدید کرونا در کشور
آمار مرگ‌و‌میر تهرانی‌ها 3 برابر شد

چند روز است  آمار مرگ‌و‌میر در تهران افزایش یافته و شنیده شده میزان مرگ‌و‌میر آقایان بیشتر از خانم‌ها بوده است. متأسفانه هفته گذشته از ابتدا تا انتهای هفته ناگهان آمار مرگ‌‌و‌میر تهرانی‌ها بر اثر ابتلا به کرونا ۳ برابر شده است و 6 هزار بیمار بستری در بیمارستان‌ها داریم. البته طبیعتاً بیماری ۲ هفته دیگر هم خودش را نشان می‌دهد و آمار مرگ‌و‌میر بالاتر می‌رود. در روز جمعه هفته گذشته در تهران 95 نفر فوتی و در روز پنجشنبه 72 فوتی داشتیم. ظرف یک هفته آمار متوفیان چند برابر شد. ضمن اینکه این آمار برای مرگ‌هایی است که در جواز دفن آنها تشخیص کرونا بوده است. برخی مواقع هم تشخیص قطعی نبوده و به نظر می‌رسد مجددا آمار مرگ‌و‌میر در تهران ۳ رقمی شود. محسن هاشمی، رئیس شورای شهر درباره آمار روزانه قربانیان کرونا در تهران و تصویب موضوعات مختلف در صحن دیروز شورا توضیحاتی ارائه داد. وی افزود: متاسفانه به پیک پنجم کرونا رسیدیم که در حال رشد در تهران است و آمار قربانیان در تهران کم‌کم به مرز ۱۰۰ نفر در روز نزدیک می‌شود که نشان از عدم توجه به پروتکل‌های بهداشتی و توصیه‌های دلسوزانه مبنی بر کنترل دورهمی‌ها و فعالیت‌های دورهمی دارد که منجر به فاجعه خیز پنجم شده است.
 
* شناسایی ۱۷۶۶۴ بیمار جدید کرونا در کشور 
شمار مبتلایان و جان‌باختگان بیماری «کووید-19» در کشور همچنان روند افزایشی را طی می‌کند. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد در شبانه‌روز گذشته ۱۷هزار و ۶۶۴ بیمار جدید «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه در این بازه زمانی ۱۶۵ بیمار نیز جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز شنبه تا ظهر دیروز یکشنبه ۲۰ تیرماه بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی ۱۷ هزار و ۶۶۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-۱۹» در کشور شناسایی شدند که هزار و ۸۲۱ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه طی این مدت ۱۶۵ بیمار «کووید-۱۹» جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری به ۸۵ هزار و ۸۵۹ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۳ میلیون و ۲۵ هزار و ۹۱۱ نفر از بیماران، بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. همچنین ۳ هزار و ۶۸۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-۱۹» در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. در حال حاضر ۱۴۳ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۸۶ شهر در وضعیت نارنجی و ۱۱۹ شهر در وضعیت زرد قرار دارند. بنا بر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، تاکنون ۴ میلیون و ۶۹۳ هزار و ۱۷۴ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۲ میلیون و ۱۴۴ هزار و ۶۴۸ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۶ میلیون و ۸۳۷ هزار و ۸۲۲ دوز رسیده است. 
 
* درخواست وزیر بهداشت از نیروهای مسلح، سپاه و بسیج
ویروس جهش یافته دلتای کرونا این روزها سیستان و بلوچستان و خیلی از استان‌های کشور را درگیر کرده است. 
در این باره وزیر بهداشت با اشاره به آوارگانی که از کشور افغانستان وارد کشور می‌شوند، گفت: ما مجبوریم اردوگاه‌هایی را داشته باشیم و بیماری را در این اردوگاه‌ها زمینگیر کنیم. سعید نمکی در اجلاس مشترک روسای دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و فرماندهان سپاه استان‌های سراسر کشور، گفت: باید سعی کنیم برای افراد آواره و سرگردانی که در این ناملایمات و ناهنجاری‌های سیاسی و نظامی افغانستان به مرزهای ما پناه می‌آورند، آن طرف مرز یا این طرف مرز اردوگاه‌هایی را تدارک ببینیم. از سازمان‌های جهانی هم خیلی انتظار کمک نداریم، کمااینکه تا امروز نیز کمک درخشانی ندیده‌ایم. به هر حال این موردی است که باید بتوانیم مهربانانه اداره کنیم. 
نمکی ادامه داد: از طرف دیگر عزیزان و کل نیروهای مسلح باید کمک کنند تا بتوانیم در زمینه مدیریت مرزها و عدم ورود افراد غیرمجاز بشدت مراقبت کنیم. مرزهای غرب و شمال غرب بشدت قابل کنترل است اما در مرزهای جنوب شرق و شرق به دلیل گستردگی و به این دلیل که آن طرف مرزبانی وجود ندارد، نه ما بلکه کشور همسایه هم بسیار آشفته است و مرزهایش به صورت ضربدری و شطرنجی در اختیار خودش نیست و به همین دلیل تمام بار بر دوش ما است که این هم مساعدتی است که عزیزان نیروهای مسلح و نیروی زمینی سپاه و بسیج و عزیزان ارتش، ناجا و مرزبانی باید به ما کمک کنند. 
***
 ۳۰۰ هزار دوز واکسن «کوو ایران برکت» تحویل وزارت بهداشت شد
مدیر تولید واکسن «کوو ایران برکت» ضمن بیان اینکه مجموع واکسن‌های تحویل شده از سوی ستاد اجرایی فرمان امام به وزارت بهداشت به ۷۰۰ هزار دوز رسید، گفت: ۳۰۰ هزار دوز جدید از واکسن کرونا را جهت تزریق عمومی تحویل وزارت بهداشت دادیم. حسن جلیلی افزود: در هفته‌های گذشته نیز ۴۰۰ هزار دوز واکسن «کوو ایران برکت» تحویل وزارت بهداشت شده بود؛ به این ترتیب تعداد واکسن‌های تحویل داده شده به ۷۰۰ هزار دوز رسید. مدیرعامل کارخانه شفافارمد خاطرنشان کرد: از ۲۵ خرداد و پس از صدور مجوز تزریق عمومی واکسن «کوو ایران برکت» توسط وزارت بهداشت، سرعت تولید نخستین واکسن ایرانی کرونا را افزایش دادیم و طبق برنامه تا پایان شهریور حداقل ۵۰ میلیون دوز از این واکسن را تولید خواهیم کرد. گفتنی است بنا بر اعلام وزارت بهداشت از هفته گذشته تزریق عمومی واکسن «کوو ایران برکت» در بسیاری از استان‌های دارای وضعیت قرمز از جمله سیستان‌و‌بلوچستان، کرمان، بوشهر، لرستان، هرمزگان و قم آغاز شده است. 

Page Generated in 0/0364 sec