مهدی گرگانی: گروهک تروریست مجاهدین خلق که هر سال با اجیر کردن شماری از هواداران اجارهای همایشهایی را در فرانسه برگزار میکرد، امسال نیز با صرف هزینههایی که از سوی همپیمانان این گروهک ضدخلق در خاورمیانه و اروپا و آمریکا تامین شده است، اقدام به برگزاری همایشی ۳ روزه کرد که مطابق سالهای قبل هیچ دستاوردی جز مشتی سخنرانیهای پوچ که هیچ خریداری در میان مردم ایران و حتی ایرانیان خارج از کشور ندارد، نداشت.
1- یک نکته نشست اخیر منافقین برگزاری آن به صورت مجازی و تجمعات هواداران اجارهای این فرقه در آلمان به جای فرانسه بود. همایش منافقین هر سال تحت حمایت دولت فرانسه در پاریس برگزار میشد اما رسوایی ناشی از نحوه برگزاری این همایشها در پاریس طی سالهای قبل باعث تغییرات ساختاری و ماهوی در برگزاری این نشست شده است.
سال 1397، روزنامه «گاردین» همایش این فرقه تبهکار را به سخره گرفت و گزارش داد بخش زیادی از حاضران در نشست مجاهدین خلق اتباع اروپای شرقی و پناهجویان سوری بودند که با وعده سفر توریستی رایگان به پاریس، به محل برگزاری این تجمع منتقل شده بودند. حتی گزارش شده بود برخی کارتنخوابهای فرانسه با یک وعده غذا و ساندویچ در این همایش شرکت کرده بودند.
بهرغم مجازی بودن این همایش، منافقین موفق شده بودند در آلبانی - که مقر کنونی این گروهک است- و برلین تجمعاتی در حمایت از خود و علیه جمهوری اسلامی ایران برپا کنند. اینکه چرا دروازه براندنبرگ برلین محل تجمع حامیان این فرقه انتخاب شده بود را باید در مخالفت دولت فرانسه در صدور مجوز برپایی این رویداد در پاریس، نقش لابیهای صهیونیستی در آلمان و روابط خاص رژیم صهیونیستی و گروهک تروریست منافقین جستوجو کرد. بر کسی پوشیده نیست منافقین خلق یکی از بازوهای اجرایی عملیاتهای ضدجمهوری اسلامی در مناطق مختلف جهان و همچنین ترور دانشمندان هستهای ایران بودهاند.
روزنامه «هاآرتص» در این زمینه به نقل از یک رئیس پیشین سازمان موساد نوشته: اسرائیل میتواند برخی برنامههای ضدایرانی خود را از طریق سازمان مجاهدین خلق به اجرا بگذارد. اسرائیل باید تمام احتمالات از جمله درگیری نظامی با ایران را در نظر بگیرد اما نباید ظرفیت واسطههایی مانند سازمان مجاهدین را که در ترور دانشمندان هستهای ایران توسط اسرائیل همکاری داشتند، استثنا کرد. اسرائیل این گروه را آموزش میدهد و تأمین میکند.
2- برگزاری همایش اخیر منافقین که با حمایت اروپا و آمریکا و دلارهای حامیان منطقهای آنها برپا شده است، نشان داد در همچنان بر همان پاشنه میچرخد و امید بستن غربزدگان داخلی به کشورهای غربی مدعی حقوق بشر سرابی بیش نیست.
از آمریکا 30 نفر از نمایندگان هر دو حزب جمهوریخواه و دموکرات در کنگره آمریکا جزو شرکتکنندگان و سخنرانان مجازی یا حامیان این همایش بودند. «کوین مککارتی»، رهبر حزب جمهوریخواه در مجلس نمایندگان و «باب منندز»، رئیس دموکرات کمیته روابط خارجی مجلس سنا، «کوری بروکر» و «جین شاهین»، 2 عضو دموکرات مجلس سنا به همراه «ریک اسکات» و «جان کورنین»، اعضای جمهوریخواه این مجلس، از سخنرانان حاضر در این نشست بودند. مایک پمپئو، وزیر سابق خارجه آمریکا که نیمنگاهی به انتخابات ریاستجمهوری 2024 دارد و نیازمند کمکهای مالی برای کمپین انتخاباتی خود است نیز از جمله سخنرانان این همایش بود که سخنرانی تماما ضدایرانی وی نشان داد پول خوبی در قبال آن از این گروهک تروریست دریافت کرده است.
3- در شرایطی که مذاکرات وین در زمینه احیای برجام در حساسترین شرایط خود قرار دارد، حضور نخستوزیر اسلوونی - که از قضا اکنون ریاست دورهای اتحادیه اروپایی را در اختیار دارد- نشان داد اروپاییها نیز مانند همتایان آمریکایی خود نه شناختی از مردم ایران دارند، نه به ادعاهای حقوق بشری خود پایبند هستند و نه ارادهای برای مبارزه با تروریسم دارند. در حالی که در بیشتر حملات تروریستی علیه ملت ایران ردی از منافقین به وضوح اثبات شده است، «یازن یانشا» نخستوزیر اسلوونی در پیام خود برای این همایش گفت: باید ایران را درباره نقض حقوق بشر پاسخگو کرد و جامعه جهانی نیز باید در این زمینه به شیوهای قاطعتر عمل کند. حضور چنین مقامی از اتحادیه اروپایی در همایش قاتلانی که با صدام در کشتار مردم ایران مشارکت داشتهاند و خونهای پاک ۱۷ هزار ایرانی بیگناه را با قساوت تمام، ریختهاند، چیزی جز دهنکجی به مذاکرات هستهای نیست و دولت حسن روحانی باید علاوه بر احضار سفیر اسلوونی در تهران اقدامات قاطعانه دیگری نیز در این زمینه انجام دهد.
4- اما یک موضوع مهم دیگر که جان کلام سخنرانان مقامات کنونی و سابق آمریکایی و اروپایی حاضر در این نشست را تشکیل میداد، «حجتالاسلام والمسلمین سیدابراهیم رئیسی» بود. تقریبا تمام سخنرانان این همایش در اظهارات خود تلاش کردند با ادعاهای حقوق بشری به رئیسجمهور برگزیده ملت ایران حمله کنند. «استفان هارپر» نخستوزیر سابق کانادا که کشورش اخیرا با رسوایی نسلکشی بومیان کانادایی مواجه است و دولت اُتاوا تاکنون هیچ پاسخی به این کشتارها نداده است، در همایش تروریستهای منافق از جامعه جهانی خواست از هر نوع همکاری با دولت جدید ایران به ریاست ابراهیم رئیسی خودداری کنند. مایک پمپئو نیز در بخشی از اظهارات خود به سخنپراکنی علیه آقای رئیسی پرداخت و به دولت کنونی آمریکا درباره هرگونه همکاری و مذاکره با دولت بعدی ایران هشدار داد. تخریب حجتالاسلام رئیسی در همایش این فرقه آنقدر پررنگ بود که گویی این همایش تنها برای خراب کردن وجهه حجتالاسلام رئیسی ترتیب داده شده بود؛ هر چند نشان داد منافقین و حامیان اجارهای آنها از انتخابات پرشور ریاست جمهوری ایران و انتخاب آقای رئیسی به عنوان فرد اصلح دچار هراس، تشویش و سردرگمی شده و به نظر میرسد معادلات و محاسبات آنها درباره آینده ایران کاملا به هم ریخته است.