مدیرکل هنرهای نمایشی در نشستی رسانهای تصریح کرد ۲ سال گذشته سختترین دوره مدیریتی وی بوده، زیرا کرونا اجازه برنامهریزی را نمیداد.
به گزارش «وطنامروز»، قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی در سالن کنفرانس دفتر موسیقی معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نشستی رسانهای برگزار کرد که با در نظر گرفتن پروتکلهای بهداشتی، با حضور تعداد اندکی از خبرنگاران و اصحاب رسانه همراه بود.
آشنا در این نشست رسانهای به ارائه گزارشی از فعالیتهای اداره کل هنرهای نمایشی در دوران کرونایی سپری شده از جمله جمعآوری اطلاعات گروهها و سالنهای متضرر در شرایط کرونایی در تهران و استانهای دیگر و ارائه گزارشی آماری به وزارت ارشاد، فعال کردن فضای مجازی و راهاندازی تلویزیون تئاتر ایران، برگزاری جشنوارهها و رویدادهای تئاتری نظیر جشنواره تئاتر فجر، توجه ویژه به هنرمندان و گروههای تئاتر مقیم شهرستانها، توجه به مقوله نمایشنامهنویسی و حمایت از آن، تعامل با وزارت بهداشت در ایام کرونایی برای بازگشایی سالنهای تئاتر، مستندسازی اجراهای تئاتر ایران در دهههای مختلف، تغییر گروه تئاتر از ۳ به ۲ مشاغل کرونایی، حمایت از گروههای متضرر، در حال اجرا و آنهایی که اثر خود را بهرغم داشتن مجوز به صحنه نبردند و همچنین مستقل شدن مراکز انجمن هنرهای نمایشی ایران در استانها پرداخت.
وی در بخشی از سخنان خود با بیان اینکه ۱۶ فروردین ۹۹ فعالیتم را شروع کردم، یادآور شد: به دلیل تعهدات مالی مانده و همچنین قرار گرفتن در شروع دوره جدید مالی، شرایط سختی برای آغاز مدیریت بود. بعد هم با کرونا مواجه شدیم که دنیا هم نمیدانست با این ویروس و شیوع آن چه کند.
این مدیر فرهنگی - هنری تصریح کرد: یکی از سختترین دوران مدیریت من یک سال و نیم گذشته بود، زیرا کرونا اجازه برنامهریزی نمیداد. بودجه کم تئاتر، معیشت هنرمندان و توقعات آنها و از سوی دیگر وضعیت فعالیت در شرایط کرونا، کار را برای من و همکارانم سخت کرد.
آشنا در این نشست به وضعیت بودجه تئاتر نیز اشاره کرد و گفت: بودجه تئاتر در بدبینانهترین حالت ۱۴ میلیارد تومان و در خوشبینانهترین وضعیت ۲۴ میلیارد تومان است که این بودجه جوابگوی تعهدات، بیکاری هنرمندان و شرایط کرونایی نیست.