printlogo


کد خبر: 237225تاریخ: 1400/6/6 00:00
تعداد کل قربانیان 105287 نفر
۵۷۱
جان باختن 571 هموطن بر اثر‌کرونا در 24 ساعت

با آنکه آمار جان‌باختگان و مبتلایان به کرونا در کشور به نسبت هفته‌های گذشته روند نزولی به خود گرفته است اما میزان مراجعه مردم با علائم این بیماری به مراکز درمانی همچنان بالاست و خیلی از بیمارستان‌ها به دلیل خالی نبودن تخت‌های آی‌سی‌یو، توان پذیرش بیماران بدحال را ندارند. رئیس مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) نسبت به نوبت پذیرش بیماران کرونایی نیازمند مراقبت‌های ویژه هشدار داد. خسرو صادق‌نیت با ابراز نگرانی از تکمیل ظرفیت تخت‌های ICU کرونا و غیرکرونا در پیک پنجم این بیماری گفت: تعداد قابل توجهی از بیماران نیازمند به مراقبت‌های ویژه در نوبت پذیرش هستند ولی متأسفانه به دلیل حجم بالای مراجعات و بیماران بدحال پیک پنجم «کووید-‌۱۹»، بشدت با کمبود تخت‌های ویژه مواجهیم و البته در حال بررسی راهکارهای جدیدی برای کمک به کاهش مدت اقامت بیماران بستری و امکان ارائه خدمت به بیماران جدید هستیم. وی افزود: یکی از این راه‌ها بهره‌گیری از همکاری معاونت فرهنگی و خیرین سلامت برای تأمین ۴۰۰ یا ۵۰۰ دستگاه اکسیژن‌ساز برای ادامه و پیگیری درمان بیماران تنفسی (بیمارانی که از فاز التهابی خارج شده و تنها به دلیل آسیب ریه در کرونا نیاز به ادامه درمان با اکسیژن دارند) در خانه است که باید ساز‌و‌کار مناسب آن از سوی معاونت درمان و مدیریت پرستاری مرکز تمهید شود. صادق‌نیت ادامه داد: بستری بیماران نیازمند به خدمات ICU در بخش‌ها با توجه به کمبود جدی نیروی پرستاری، علاوه بر افزایش فشار کاری کارکنان، استرس و فشار روحی آنان را در پی بدحال شدن و مرگ احتمالی این بیماران به دنبال خواهد داشت بویژه که در شرایط کنونی در روحیه و توان کارکنان بسیار اثرگذار است. تمام سعی ما بر این است فشار بیشتری به بدنه کادر درمان در این مجتمع وارد نشود. وی در ادامه ضمن قدردانی از همکاری و همراهی خوب اساتید در پیک پنجم «کووید-‌۱۹»، خدمات پشتیبانی بویژه تأسیسات مجتمع را در کمک به کاهش بیماری ارزشمند خواند و تصریح کرد: تأمین اکسیژن با خلوص بالای ۹۹ درصد و با فشار بالا در این مرکز از نکات مهمی است که در کاهش مرگ‌و‌میر بخش‌های «کووید-‌۱۹» نقش بسزایی داشته است. 
 
* ۵۷۱ فوتی جدید کرونا در کشور 
آمار جان‌باختگان بیماری «کووید-19» در کشور به زیر 600 نفر در یک شبانه‌روز رسید. روابط عمومی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: طی شبانه‌روز گذشته (ظهر پنجشنبه تا ظهر جمعه) متاسفانه ۵۷۱ بیمار «کووید-19» جان خود را به دلیل این بیماری از دست دادند. همچنین در همین بازه زمانی ۳۶ هزار و ۲۷۹ بیمار جدید مبتلا نیز شناسایی شدند. 
بر این اساس از ظهر روز پنجشنبه تا ظهر دیروز ۵ شهریور ۱۴۰۰ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۳۶ هزار و ۲۷۹ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند که ۴هزار و ۷۹۹ نفر از آنها بستری شدند. متاسفانه در طول این مدت، ۵۷۱ بیمار «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند و مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۰۵ هزار و ۲۸۷ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۸۴ هزار و ۹۹۱ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند. 
همچنین ۷ هزار و ۸۱۷ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش‌ مراقبت‌های ویژه بیمارستان‌ها تحت مراقبت قرار دارند. 
گفتنی است تاکنون ۲۸ میلیون و ۴۳۸ هزار و ۱۶۱۵ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. 
در حال حاضر ۳۵۹ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۵۹ شهر در وضعیت نارنجی و ۳۰ شهر در وضعیت زرد بیماری «کووید-19» قرار دارند. بنا بر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، تاکنون ۱۷ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۴۸۳ نفر دوز اول واکسن کرونا و ۷ میلیون و ۲۴۸ هزار و ۹۱۸ نفر نیز دوز دوم را تزریق کرده‌اند و مجموع واکسن‌های تزریق‌شده در کشور به ۲۵ میلیون و ۱۱۵ هزار و ۴۰۱ دوز رسید. 
افراد واجد شرایط برای تزریق واکسن حتما در سامانه salamat.gov.ir ثبت‌نام کنند. 
 

Page Generated in 0/0072 sec