آمار جانباختگان ناشی از بیماری «کووید-19» در کشور همچنان بالای 500 نفر و میزان مبتلایان به این بیمار نیز بیش از 20 هزار نفر است. روابط عمومی و اطلاعرسانی وزارت بهداشت دیروز اعلام کرد: در ۲۴ ساعت گذشته (ظهر جمعه تا ظهر شنبه) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید-19» در کشور شناسایی شدند و متاسفانه ۵۱۵ بیمار «کووید-19» هم جان خود را از دست دادند. بر این اساس از ظهر روز جمعه تا ظهر روز شنبه ۱۳ شهریور بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۰ هزار و ۴۰۴ بیمار جدید مبتلا به «کووید- 19» در کشور شناسایی شدند که ۳ هزار و ۴۷۹ نفر از آنها بستری شدند. همچنین مجموع بیماران «کووید-19» در کشور به ۵میلیون و ۱۰۳ هزار و ۵۳۷ نفر رسید.
متاسفانه با فوت ۵۱۵ بیمار «کووید-19» مجموع جانباختگان این بیماری در کشور به ۱۱۰ هزار و ۶۴ نفر رسید. خوشبختانه تاکنون ۴ میلیون و ۳۳۲ هزار و ۸۹۲ نفر از بیماران کرونایی هم بهبود یافته یا از بیمارستانها ترخیص شدهاند. ۷ هزار و ۷۴۴ نفر از بیماران مبتلا به «کووید-19» در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. گفتنی است تاکنون ۲۹ میلیون و ۳۳۵ هزار و ۵۷۲ آزمایش تشخیص «کووید-19» در کشور انجام شده است. در حال حاضر ۲۴۶ شهر کشور در وضعیت قرمز، ۱۴۴ شهر در وضعیت نارنجی و ۵۸ شهر در وضعیت زرد کرونایی قرار دارند. ۶۰ شهرستان از وضعیت قرمز خارج شدند.
تعداد فوتیهای کرونا در تهران همچنان بالاست
تعداد قربانیان ناشی از کرونا در تهران بالاست اما میزان تعداد بیماران سرپایی تا حدی کاهش یافته است. معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران دیروز گفت: هفته گذشته به اوج پیک پنجم رسیدیم و در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی، مختصری کاهش پیدا کرده است. نادر توکلی، با بیان اینکه در چند روز اخیر تعداد بیماران سرپایی که معمولا شاخص مهمی برای روند بیماری است، رو به کاهش گذاشته، افزود: در ۲۴ ساعت گذشته تعداد بستریها هم مختصری کم شده است. وی ادامه داد: تعداد فوتیها همچنان بالاست، چون همیشه ۲ هفته پس از مراجعه بیماران سرپایی، تعداد بیماران بستری اضافه میشود و ۲ هفته بعد از آن، بیماران بستری بدحال، فوت میکنند و آمار فوتیها معمولا با بیشترین تأخیر کاهش مییابد. به گفته معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، در استان تهران آمار بستریها ۹ هزار بیمار در کل بیمارستانهاست و بستریهای جدید در ۲۴ ساعت گذشته زیر ۲هزار نفر بوده که از این میزان معمولا یکچهارم بدحال هستند. وی ادامه داد: در حاشیههای پایتخت برای خدمت به بیماران از بیمارستان صحرایی و سولههای بحران استفاده کردیم که این اقدام، مشکل کمبود تخت را تا حد زیادی مرتفع کرد. توکلی تاکید کرد: البته تا رسیدن به ثبات وضعیت، زمان زیادی نیاز داریم و این به دلیل سهمناک بودن پیک پنجم است، بنابراین باید شیوهنامهها همچنان دقیق رعایت شوند.