وحید رجبی: در شرایطی که نحوه مدیریت علی مرادی در فدراسیون وزنهبرداری با انتقادات زیادی طی سالهای اخیر همراه بوده است، وی بار دیگر با حمله به علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی سعی کرد بیتوجهی به وضعیت ورزشکاران خود از جمله پاداش اندک به علی داوودی، نایبقهرمان المپیک توکیو را با پرداختن به مسائل دیگر که در حیطه وظایفش نیست، توجیه کند. پس از شکست حسن یزدانی در فینال المپیک توکیو مقابل دیوید تیلور از آمریکا در ثانیههای پایانی، علیرضا دبیر با پیگیری و رایزنیهای خود، مسؤولان ورزش را متقاعد کرد با توجه به جایگاه یزدانی، پاداش پای سکوی مدال طلای المپیک به یزدانی داده شود که بر همین اساس مبلغ ۱۰ هزار یورو به جای ۵ هزار یورو به یزدانی پرداخت شد. دبیر از همان ابتدای به دست گرفتن ریاست فدراسیون کشتی، همواره در حال رایزنی و حتی جنگ با مسؤولان برای جذب منابع مالی و توجه هر چه بیشتر آنها به رشته کشتی به عنوان ورزش اول ایران بوده که نتیجه آن افزایش قابل توجه بودجه کشتی و رشد جایگاه ورزش اول ایران است. کمپ تیمهای ملی کشتی به عنوان یکی از مجهزترین کمپهای تمرینی این رشته در جهان، در شرایطی راهاندازی شد که فدراسیون کشتی با جذب منابع مالی در کنار افزایش بودجه کشتی، موفق به اجرای آن در کمترین زمان ممکن شد. به گفته رئیس فدراسیون کشتی ۱۰۰ میلیارد تومان هزینه ساخت کمپ تیمهای ملی شده است اما علی مرادی، رئیس فدراسیون وزنهبرداری با انتقاد از اینکه چرا پاداش پای سکو به حسن یزدانی به اندازه طلاییهای المپیک بوده است، بار دیگر علیرضا دبیر را نشانه گرفت و گفت: آقای داوودی هم نکته بسیار خوبی میگوید مبنی بر اینکه من دوم شدم اما به کشتیگیری که دوم شد ۱۰ هزار یورو داده شد به من ۵ هزار یورو. به نظرم این مساله نیاز به شفافسازی دارد و باید در مسیری برویم که همه چیز رعایت شود. اگر با جار و جنجال و داد و بیداد چیزی را بخواهیم، زیبنده رئیس فدراسیون و ورزشکارش نیست. کاری که علی داوودی کرد کم نبود؛ آن هم در دسته فوق سنگین المپیک.
البته برای نخستینبار نیست که علی مرادی درباره کشتی اینچنین موضع میگیرد. وی قبل از المپیک توکیو نیز در پاسخ به این سوال که چه قولی برای نتیجهگیری در المپیک میدهد، به دلایل نامشخص آن را به علیرضا دبیر و اقداماتش ربط داد و گفت: «بر اساس منابعی که فدراسیون کشتی خوشبختانه جذب کرده است، ماشاءالله آنقدر پول دارند که نمیدانند پولهایشان را چه کنند و دارند بافت مجموعه آزادی را تغییر میدهند!»
در شرایطی که با اقدامات دبیر، کشتیگیران حاضر در اردوهای تیم ملی در شرایطی بسیار خوب و در محیطی متناسب با شأن و جایگاه کشتی ایران تمرینات خود را پیگیری میکنند و حتی رئیس فدراسیون کشتی وسایل مورد نیاز برای تفریح و ایجاد فضای شاد برای کشتیگیران را فراهم کرده است، کمی آنطرفتر وزنهبرداران پرافتخار ایران در جایی کوچک و در سالنی فرسوده و زیر سقفی کوتاه تمرین میکنند و پس از سالها هیچ اقدامی برای ساختن محل تمرینی در شأن ملیپوشان وزنهبرداری نشده و مکان فعلی هیچ نشانی از جایگاه پرافتخار وزنهبرداری ایران ندارد.
در چنین شرایطی بهتر است علی مرادی به جای درگیر کردن خود به مسائل حاشیهای و دخالت در امور فدراسیونهای دیگر، به دنبال خدمت به جامعه پرافتخار وزنهبرداری ایران باشد و بگوید چرا در طول ۶ سال مدیریت دوره جدید خود در رشته وزنهبرداری نتوانسته اقدام قابل توجهی در جهت بهبود شرایط و فراهم کردن امکانات سختافزاری برای ملیپوشان وزنهبرداری انجام دهد. این در حالی است که تنها ۲ سال از ریاست دبیر بر فدراسیون کشتی میگذرد، پس با این اوصاف آیا مقصر مشکلات چند سال قبل وزنهبرداری هم علیرضا دبیر است؟