با شیوع کرونا ویروس در ایران، ساخت مراکز بهداشتی و درمانی در مناطق محروم در دستور کار بنیاد برکت ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) قرار گرفت. بر این اساس، این بنیاد با تحت پوشش قرار دادن 650 منطقه روستایی، طرحهای بهداشتی و درمانی را در دستور کار قرار داده و نسبت به ساخت 265 مرکز بهداشتی و درمانی در کشور متعهد شده است. در همین زمینه معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت با اشاره به فعالیتهای عمرانی و زیربنایی این بنیاد گفت: از زمان شیوع ویروس کرونا تا به امروز 75 مرکز بهداشتی و درمانی برای خدمترسانی به مردم مناطق روستایی و محروم سراسر کشور ساخته شده است.
محمد مهجوری افزود: بنیاد برکت با هدف توانمندسازی اقتصادی و اجتماعی، ارتقای شاخصههای سلامت و بهداشت و ارائه خدمات درمانی به مردم مناطق محروم و کمتر توسعهیافته، اجرا و تکمیل پروژههای بهداشتی و درمانی را در مناطق محروم و روستایی کشور دنبال میکند.
وی خاطرنشان کرد: بنیاد برکت نسبت به ساخت 265 مرکز بهداشتی و درمانی در کشور تعهد دارد که تا به امروز 180 مرکز به بهرهبرداری رسیده و افتتاح شده است. به گفته معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت، این مراکز بهداشتی و درمانی شامل خانه و مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، آزمایشگاه، پایگاه اورژانس، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت و... میشود.
مهجوری تصریح کرد: 650 منطقه روستایی تحت پوشش طرحهای بهداشتی - درمانی بنیاد برکت قرار دارند و حجم کل سرمایهگذاری برای ساخت 265 مرکز تعهد شده 3 هزار و 750 میلیارد ریال است. وی با تاکید بر اینکه استانهای سیستانوبلوچستان، خوزستان و لرستان بیشترین سهم را از پروژههای بهداشتی و درمانی برکت به خود اختصاص دادهاند، اظهار داشت: بنیاد همچنین در ساخت و تکمیل 17 بیمارستان در مناطق محروم با یکهزار و 500 تخت مشارکت داشته که بیمارستانهای درگز، مینودشت، گرمسار، میانه، بانه، فردوس، قرچک ورامین، بهار همدان و نیریز از جمله این پروژهها هستند. مهجوری در تشریح دیگر اقدامات بنیاد برکت در حوزه عمرانی و زیربنایی پس از شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: در این مدت 520 مدرسه با بیش از 3 هزار کلاس درس ساخته شده است. همچنین 500 مسجد و مرکز مذهبی فرهنگی افتتاح شده است. معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت با تاکید بر تداوم عملیات احداث و تکمیل طرحهای عمرانی این بنیاد در ایام شیوع کرونا گفت: در این مدت، 275 پروژه آبرسانی در مناطق دارای کمبود و تنش آبی به بهرهبرداری رسیده است. 150 پروژه دیگر برکت نیز در حوزههای مختلف عمرانی از جمله راهسازی، برقرسانی و... افتتاح شده است. به گفته معاون عمرانی و طرحهای زیربنایی بنیاد برکت، این بنیاد ساخت و تکمیل 53 هزار طرح عمرانی و زیربنایی شامل مدرسه، بیمارستان، کتابخانه، دارالقرآن، آزمایشگاه، مسجد، پایگاه اورژانس، مصلا، خانه بهداشت، حوزه علمیه، خانه عالم، مرکز تجهیزات پزشکی، پایگاه سلامت، مرکز بهداشت، مرکز جامع سلامت، احداث پل، راهسازی و آبرسانی را در دستور کار دارد که از این تعداد، 35 هزار طرح تکمیل و به بهرهبرداری رسیده است.